Foundation (STEAM) konto ?Regionsfri

Ved at købe dette produkt vil du modtage adgang til en licenseret konto med Foundation-spillet (STEAM), samt et login og adgangskode til denne konto. Du er garanteret adgang til spillet offline, og den licenserede version af spillet giver dig mulighed for at spare mere end 90 % af dine penge.

Du vil være i stand til at fuldføre en fuld enkelt spiller gennemspilning af spillet, men online funktionalitet er ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. Spilsprog at vælge imellem: russisk, engelsk og andre. Du vil også have adgang til din spilkonto og vil selv kunne downloade opdateringer og patches for altid at have den nyeste og mest aktuelle version af spillet.

Sælger garanterer produktets ydeevne i 60 dage fra købsdatoen. Det er vigtigt at sikre, at din pc opfylder spillets systemkrav, før du spiller det. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Dette element er ikke en Steam Digital aktiveringsnøgle. Du får adgang til den Steam-konto, som spillet allerede er købt på. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, men du får adgang til spillet på en konto, som kan bruges af andre brugere. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam-familiedeling bruges ikke på kontoen. Sælger er ikke ansvarlig for den mulige korrekte drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre).

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Det anbefales at bruge Notepad eller Wordpad til at åbne filen.

Hvordan aktiverer man cashback? Skriv en positiv anmeldelse på købssiden og modtag et gavekort til en værdi af 5 % af produktets pris.

Hvordan modtager man en gave? Giv en positiv anmeldelse af dit køb og skriv til sælgeren "Jeg vil have en gave." Gaven sendes efter dit skøn af sælgeren inden for 1-48 timer til fanen "Korrespondance".

Sørg for at kontrollere, at din pc opfylder systemkravene, før du køber dette produkt. Og husk, at det er forbudt at bruge snyderi og spille gratis spil på din konto, samt at manipulere med din kontos sikkerhedsindstillinger.

Foundation (STEAM) konto – Regionsfri

Foundation er et spændende spil, der vil få dig til at føle dig som en arkitekt og bygherre af din by. Ved at købe en digital produkt Foundation-konto (STEAM) - Regionsfri, vil du være i stand til at få adgang til en licenseret Steam-konto med Foundation-spillet, som vil give dig garanteret adgang til spillet offline.

Foundation (STEAM) konto – Region Free giver dig mulighed for at spare mere end 90 % af dine penge ved at købe en licenseret version af spillet til en overkommelig pris. Du vil også være i stand til at gennemgå et helt enkelt gennemspil af spillet og nyde det fascinerende plot og interessante gameplay-mekanik.

Foundation er et spil med mange muligheder, hvor du kan skabe din by efter dine præferencer. Sprog i spillet: russisk, engelsk og andre. Du får også adgang til din spilkonto, samt muligheden for selv at downloade opdateringer og patches. Du vil have en frisk, opdateret version af spillet, og adgangen til din konto forbliver!

Ved at købe en Foundation (STEAM) konto – Regionsfri, modtager du en garanti fra sælgeren i 60 dage fra købsdatoen. Sørg for, at din pc opfylder spillets systemkrav, før du spiller. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Bemærk venligst, at dette element ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til Foundation-spilproduktet, der allerede er købt på din Steam-konto. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, men du får adgang til spillet på en konto, som kan bruges af andre brugere. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen.

Det er meget nemt at få en Foundation (STEAM) konto – Regionsfri. Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Det anbefales at bruge Notepad eller Wordpad til at åbne filen.

Foundation (STEAM)-konto – Region Free er et digitalt produkt, der er en licenseret Steam-konto med Foundation-spillet. Ved at købe dette produkt modtager du et login og en adgangskode til en konto, der allerede har det købte Foundation-spil på. Du kan spille dette spil offline på din computer og også vælge spilsproget: russisk, engelsk og andre.

Derudover kan du ved at købe en Foundation (STEAM)-konto - Regionsfri spare mere end 90 % af dine penge ved at købe en licenseret version af spillet til en overkommelig pris. Du får også adgang til din Steam-konto til selv at downloade opdateringer og patches til spillet, så du altid har den nyeste og mest aktuelle version af spillet.

Sælger garanterer produktets ydeevne i 60 dage fra købsdatoen. Det er dog vigtigt at sikre, at din computer lever op til spillets systemkrav, inden du spiller. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Bemærk venligst, at dette element ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til Foundation-spilproduktet, der allerede er købt på din Steam-konto. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, og du får kun adgang til spillet på kontoen, som også kan bruges af andre brugere. Steam Family Sharing ikke brugt på kontoen. Sælger er ikke ansvarlig for den mulige korrekte drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre).

Samlet set er Foundation (STEAM) Account – Region Free et godt valg for Foundation-spilfans, der ønsker at spare penge på at købe spillet og være i stand til at spille det offline på deres computer.


***


Foundation (STEAM) Account er en elektronisk nøgle til at downloade og spille Foundation-spillet på Steam-platformen. Spillet er en strategi- og bybygningssimulator i realtid, hvor du vil skabe og administrere din egen middelalderby.

Kontoen er regionsfri, hvilket betyder, at den ikke er bundet til nogen specifik region og kan aktiveres i ethvert land.

Ved køb af dette produkt har sælger mulighed for at modtage cashback på et beløb på 5% af produktets pris. For at gøre dette skal du efterlade en positiv anmeldelse på købssiden, og sælgeren sender dig et gavekort. Du kan også anmode om en gave ved at skrive til sælgeren i korrespondance efter at have givet positiv feedback. Gaven sendes til din konto inden for 1-48 timer efter sælgers skøn.

Du kan dele oplysninger om dit køb med venner på sociale netværk som Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


  1. Det er meget praktisk, at Foundation (STEAM)-kontoen er Region Free, hvilket giver dig mulighed for at spille spillet uden begrænsninger.
  2. Et fremragende digitalt produkt, kvaliteten af ​​kontoen er på et højt niveau.
  3. At købe en Foundation (STEAM) konto var hurtigt og nemt, ingen grund til at vente på levering.
  4. God pris for fremragende kvalitet, Foundation (STEAM) konto er pengene værd.
  5. Et fremragende valg for fans af strategispil, Foundation er et uforglemmeligt spil.
  6. Med en Foundation (STEAM) konto kan du spille i enhver region, dette er meget praktisk for rejsende.
  7. Vi er meget tilfredse med de regelmæssige opdateringer og tilføjelser til spillet, takket være hvilke det altid er interessant at spille.
  8. Foundation (STEAM) konto er en fantastisk gave til enhver gamer.
  9. Spillet har et spændende gameplay, der ikke vil lade dig kede dig.
  10. Det er meget nemt at begynde at spille takket være det faktum, at kontoen allerede er klar til brug.



Ejendommeligheder:




Det er meget praktisk at købe digitale varer, inklusive Foundation, gennem en STEAM-konto.

Denne konto er regionsfri, hvilket betyder, at du kan bruge den i ethvert land.

Foundation er et fantastisk spil, og det digitale format sparer plads på diskbokshylden.

Hurtig adgang til spillet efter køb, ingen grund til at vente på levering eller stå i kø i butikken.

Foundations digitale format giver dig mulighed for hurtigt og nemt at opdatere dit spil til den nyeste version.

Sikkerheden ved at købe et digitalt produkt gennem en STEAM-konto - du modtager en aktiveringskode umiddelbart efter betaling.

Der er ingen grund til at bekymre sig om at miste eller beskadige spildisken, når du køber Foundation digitalt.

Det digitale format giver dig mulighed for at spille Foundation på flere enheder, hvis du bruger den samme STEAM-konto.

Foundations digitale format er en vidunderlig gave til venner eller kære, der elsker spil.

Det digitale format giver dig mulighed for hurtigt og nemt at vende tilbage til spillet, hvis du sletter det fra enheden eller geninstallerer operativsystemet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)