Forza Horizon 5 Car Pass DLC | Steam gave Rusland

Forza Horizon 5 Car Pass DLC Steam Gift Russia er ekstra indhold til spillet, der kun kan aktiveres, hvis du har Steam-versionen af ​​spillet. Hvis du har problemer med at betale via et bankkort eller andre systemer, kan du bruge Enot.io betalingsgateway.

Det er vigtigt at vide, at dette produkt kun er tilgængeligt for den russiske region (ikke CIS). Før du betaler, skal du sikre dig, at din region er korrekt. Dette kan gøres ved at følge linket https://store.steampowered.com/account/ og kontrollere, at "Rusland" er angivet i feltet "Land".

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en DLC-gave, som automatisk bliver sendt til dig af en bot 24/7. Inden for et minut efter betaling tilføjer botten dig som ven og sender dig en tilføjelse som gave. Det er vigtigt at give det korrekte link til din profil, så botten kan sende DLC'en.

Bemærk venligst, at DLC ikke kan gemmes i inventar eller overføres til en anden bruger. Hvis du ønsker at købe DLC som gave, bedes du give et link til modtagerens profil. Glem heller ikke at acceptere botens invitation til at levere DLC'en.

Dette pas giver dig adgang til 42 biler til en lav pris, inklusive 8 Formula Drift-biler, og så en ny bil hver uge i 34 uger.

Forza Horizon 5 Car Pass DLC | Steam Gift Россия

https://example.com/forza_horizon_5_car_pass_dlc.jpg" alt="Forza Horizon 5 Car Pass DLC">

Forza Horizon 5 Car Pass DLC er ekstra indhold til Forza Horizon 5-spillet på Steam-platformen. Ved at købe dette digitale produkt får du adgang til 42 biler til en lav pris, inklusive 8 Formula Drift-biler, og derefter en ny bil hver uge i 34 uger.

Dette produkt er en gave i form af en Steam-gave Rusland og er kun tilgængelig til aktivering i Rusland. Når du betaler via et bankkort eller andre systemer, kan du bruge Enot.io betalingsgateway til bekvem og hurtig betaling.

Det købte digitale produkt sendes øjeblikkeligt til dig af en bot automatisk 24/7. Inden for et minut efter betaling vil botten tilføje dig som ven og sende dig en gave i form af Steam Gift Russia. Det er vigtigt at give det korrekte link til din profil, så botten kan sende DLC'en.

Bemærk venligst, at DLC ikke kan gemmes i beholdningen eller overføres til en anden bruger. Hvis du ønsker at købe DLC som gave, bedes du give et link til modtagerens profil. Glem heller ikke at acceptere botens invitation til at levere DLC'en.

Forza Horizon 5 Car Pass DLC Steam Gift Russia er ekstra indhold til spillet Forza Horizon 5 på Steam-platformen. Ved køb af dette digitale produkt får du adgang til 42 biler til en lav pris, inklusive 8 Formula Drift-biler, og så en ny bil hver uge i 34 uger. Dette produkt er kun tilgængeligt for den russiske region og kan kun aktiveres, hvis du har Steam-versionen af ​​spillet. Når du betaler via et bankkort eller andre systemer, kan du bruge Enot.io betalingsgateway til bekvem og hurtig betaling. Det er vigtigt at sikre, at din region er angivet som "Rusland" i din Steam-profil, før du betaler. Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en DLC-gave fra botten automatisk 24/7. Bemærk venligst, at DLC ikke kan gemmes i inventar eller overføres til en anden bruger. Hvis du vil købe DLC som gave, skal du angive et link til modtagerens profil og acceptere botens invitation til at levere DLC'en.

Forza Horizon 5 Car Pass DLC Steam Gift Russia er ekstra indhold til spillet Forza Horizon 5 på Steam-platformen, som kun er tilgængelig til aktivering i Rusland. Ved køb af dette digitale produkt får du adgang til 42 biler til en lav pris, inklusive 8 Formula Drift-biler, og så en ny bil hver uge i 34 uger. Dette abonnement skal aktiveres, hvis du har Steam-versionen af ​​spillet. Hvis du har problemer med at betale via et bankkort eller andre systemer, kan du bruge Enot.io betalingsgateway.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en DLC-gave, som automatisk bliver sendt til dig af en bot 24/7. Inden for et minut efter betaling vil botten tilføje dig som ven og sende dig en gave i form af Steam Gift Russia. Det er vigtigt at give det korrekte link til din profil, så botten kan sende DLC'en. Bemærk venligst, at DLC ikke kan gemmes i inventar eller overføres til en anden bruger. Hvis du ønsker at købe DLC som gave, bedes du give et link til modtagerens profil. Glem heller ikke at acceptere botens invitation til at levere DLC'en.

Det købte digitale produkt sendes øjeblikkeligt til dig af en bot automatisk 24/7. Det er vigtigt at sikre sig, at du har den korrekte region, og at du har Steam-versionen af ​​spillet. Dette produkt er kun tilgængeligt for den russiske region (ikke CIS). Hvis du lavede en fejl, da du angav regionen, er en tilbagebetaling med 10 % kommission mulig.


***


Forza Horizon 5 Car Pass DLC er ekstra indhold til Forza Horizon 5 på Steam, der giver dig adgang til 42 biler til en lav pris. For at aktivere DLC'en skal du have Steam-versionen af ​​spillet. Dette produkt sælges i Steam-gaveformat til den russiske region og kan købes gennem Enot.io betalingsgateway. Efter at have betalt for varerne, modtager du et link til din profil, hvortil en gave automatisk sendes af en bot inden for få minutter. Det er vigtigt at sikre, at regionen for din Steam-konto er indstillet til "Rusland", ellers sendes DLC'en ikke. DLC Passet giver dig adgang til 8 Formula Drift-biler og en ny bil hver uge i 34 uger. Tilbagebetaling er mulig med 10 % kommission, hvis der blev begået en fejl under købet, der angiver kontoområdet.


***


  1. Forza Horizon 5 Car Pass DLC er en fantastisk måde at udvide din spiloplevelse og få adgang til nye biler.
  2. Jeg er virkelig glad for, at jeg købte Forza Horizon 5 Car Pass DLC - den er virkelig pengene værd!
  3. Steam Gift Russia gav mig muligheden for at købe Forza Horizon 5 Car Pass DLC til en fantastisk pris.
  4. Hurtigt og nemt aktiverede Forza Horizon 5 Car Pass DLC på din Steam-konto.
  5. Forza Horizon 5 Car Pass DLC tilføjer endnu mere variation til et i forvejen sjovt spil.
  6. Denne DLC giver dig adgang til en række nye biler, der passer til enhver smag.
  7. Med Forza Horizon 5 Car Pass DLC føler jeg mig endnu mere fordybet i spilverdenen og nyder spillet mere.
  8. Kvaliteten af ​​grafik og lyd i Forza Horizon 5 Car Pass DLC er fremragende!
  9. Jeg anbefaler stærkt Forza Horizon 5 Car Pass DLC til alle fans af racerspil.
  10. Forza Horizon 5 Car Pass DLC er et fremragende valg for dem, der ønsker at diversificere deres spiloplevelse og få mest muligt ud af spillet.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at udvide spilindholdet i Forza Horizon 5!

Tilføjelse af nye biler og baner til spillet forbedrer gameplay-oplevelsen markant.

Praktisk køb af digitale varer gennem Steam Gift.

Et godt valg for fans af racersimulatorer.

Yderligere indhold giver dig mulighed for at spille spillet i længere tid.

Denne DLC giver dig mulighed for at teste nye biler, som ikke tidligere var tilgængelige i spillet.

En fantastisk gave til fans af spillet Forza Horizon 5.

Produktet er af høj kvalitet og pålidelighed.

Digitale varer giver dig mulighed for at spare tid ved levering og begynde at spille med det samme.

Denne DLC er en fantastisk måde at fuldende spiloplevelsen og få endnu mere sjov ud af spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)