FORTNITE: NYHED! Bones and Skull Set XBOX/Activation⚡

Før du foretager et køb, skal du sørge for at læse produktbeskrivelsen og instruktionerne nederst på siden. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal meddeles sælger i korrespondance vedrørende ordren. Du skal også angive loginoplysningerne for din Microsoft (Xbox)-konto på siden https://login.live.com (e-mailadresse og adgangskode). For at finde den ordre, du har brug for, skal du gå til siden https://oplata.info og vælg din ordre, og rul derefter ned til afsnittet "Korrespondance med sælger".

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage aktivering for Fortnite Bones and Skulls Challenge Pack. Udstyret med dette sæt kan du forårsage terror hos dine modstandere. Sættet indeholder:

  • ?keiprovka knogle crucian karper;
  • Hakke "Vrak";
  • ?uniform af kaptajnen for "Bones and Skulls"-holdet;
  • Dekoration "Bone Bow";
  • ? Bone Burgermans gear;
  • Bone pommes frites dekoration;
  • Suppe Knoglehakke;
  • ?ben Harpy gear;
  • "Bone Wings of Perdition" dekoration;
  • Hang svævefly "Inner World";
  • Indpakning "Bone Pattern".

Bemærk venligst, at svævefly og luftstier ikke er tilgængelige i Save the World-tilstand.

Følg disse trin for at aktivere sættet:

  1. Opret en Microsoft Xbox-konto, og link den til din Epic Games-konto.
  2. Betal for tjenesten på en måde, der passer dig.
  3. Angiv den unikke kode til sælgeren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren" eller i enhver anden kontakt med sælgeren.
  4. Angiv dine Microsoft Xbox-kontooplysninger, når du chatter med sælgeren.
  5. Vent på, at din ordre bliver gennemført.

FORTNITE: NYHED! Indstil «Bones and Skull» XBOX/Activation⚡

Et nyt sæt opgaver til spillet Fortnite er nu tilgængeligt!

Bones and Skulls-sættet er en fantastisk måde at pifte din spilprofil op, mens du får nyt udstyr og dekorationer. Sættet indeholder:

  • ?keiprovka knogle crucian karper;
  • Hakke "Vrak";
  • ?uniform af kaptajnen for "Bones and Skulls"-holdet;
  • Dekoration "Bone Bow";
  • ? Bone Burgermans gear;
  • Bone pommes frites dekoration;
  • Suppe Knoglehakke;
  • ?ben Harpy gear;
  • "Bone Wings of Perdition" dekoration;
  • Hang svævefly "Inner World";
  • Indpakning "Bone Pattern".

Bemærk venligst, at svævefly og luftstier ikke er tilgængelige i Save the World-tilstand.

For at aktivere sættet skal du bruge:

  1. Opret en Microsoft Xbox-konto, og link den til din Epic Games-konto.
  2. Betal for tjenesten på en måde, der passer dig.
  3. Angiv den unikke kode til sælgeren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren" eller ved hjælp af en af ​​sælgerens kontaktoplysninger.
  4. Indsend dine Microsoft Xbox-kontooplysninger i en chat med sælgeren.
  5. Vent på, at ordren er gennemført.

Gå ikke glip af din chance for at opgradere din spilprofil med det nye Bones and Skulls-sæt til Fortnite!

Fortnite Bones and Skulls Challenge Pack til Xbox er et bundt af udstyr og dekorationer, der giver spillere mulighed for at nyde en ny spiloplevelse og pifte deres spilprofil op. Sættet indeholder forskellige genstande, såsom Bone Crucian outfit, "Wreck" hakken, "Bones and Skulls" Team Captain outfit, "Bone Bow" dekorationen, Bone Burgerman outfittet, "Bone French Fries" dekorationen, "Soup Bone" hakke, udstyr Bone Harpy, Bone Wings of Perdition dekoration, Inner World hangglider og Bone Pattern wrap. Bemærk venligst, at svævefly og luftstier ikke er tilgængelige i Save the World-tilstand.

For at få adgang til et sæt opgaver skal du oprette en Microsoft Xbox-konto og knytte den til din Epic Games-konto, betale for tjenesten på en måde, der er praktisk for dig, give en unik kode til sælgeren i "Korrespondance med sælgeren” eller ved at bruge nogen af ​​sælgerens kontaktoplysninger og give dine Microsoft Xbox-kontooplysninger i en chat med sælgeren. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage aktivering af Fortnite Bones and Skulls-missionspakken, og ordren vil blive gennemført inden for 15-60 minutter, forudsat at der ikke er kø, men ikke mere end 24 timer fra betalingsdatoen. Inden du køber, skal du sørge for at læse produktbeskrivelsen og instruktionerne helt nederst på siden.

Bones and Skulls Pack til Fortnite på Xbox er et sæt quests, der giver dig mulighed for at tjene nye outfits og dekorationer til din spilprofil. Sættet indeholder forskellige genstande, såsom Bone Crucian outfit, "Wreck" hakken, "Bones and Skulls" Team Captain outfit, "Bone Bow" dekorationen, Bone Burgerman outfittet, "Bone French Fries" dekorationen, "Soup Bone" hakke, udstyr Bone Harpy, Bone Wings of Perdition dekoration, Inner World hangglider og Bone Pattern wrap. Bemærk venligst, at svævefly og luftstier ikke er tilgængelige i Save the World-tilstand.

For at aktivere sættet skal du oprette en Microsoft Xbox-konto og knytte den til din Epic Games-konto, betale for tjenesten på en måde, der er praktisk for dig, give en unik kode til sælgeren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren" eller bruge eventuelle andre kontaktoplysninger på sælgeren og give oplysninger fra din Microsoft Xbox-konto, mens du chatter med sælgeren. Når du har betalt, vil du øjeblikkeligt låse Fortnite Bones and Skulls Challenge Pack op, så du kan udstyre dig selv med nye genstande og terrorisere dine modstandere. Aktiveringstiden for abonnementet varierer fra 15 til 60 minutter, forudsat at der ikke er kø, men ikke mere end 24 timer fra betalingsdatoen.


***


Bones and Skulls Pack til Fortnite på Xbox er et sæt quests og genstande, der giver spillerne mulighed for at få unikt knogleudstyr, hakker, smykker, svævefly og wraps. Sættet indeholder genstande som Bone Crucian-outfittet, "Bone Frame"-hakken, "Bones and Skulls" Teamkaptajn-outfittet, "Bone Bow"-dekorationen, Bone Burgerman-outfittet, "Bone French Fries"-dekorationen, " Soup Bone" hakke, bentøjet Harpies, Bone Wings of Perdition dekoration, Inner World svævefly og Bone Pattern wrap. For at modtage sættet skal du betale for tjenesten og give en unik kode til sælgeren, samt give din Microsoft Xbox-konto loginoplysninger. Efter betaling aktiveres sættet inden for 15-60 minutter (afhængig af køens tilgængelighed), dog senest 24 timer fra betalingsøjeblikket. Bemærk venligst, at svævefly og luftstier ikke er tilgængelige i Save the World-tilstand. Inden du køber, anbefaler vi, at du læser instruktionerne helt nederst på produktsiden.


***


  1. Et meget fedt sæt til at spille FORTNITE på Xbox!
  2. Bones and Skulls-sættet tilføjer en masse interessante elementer til spillet.
  3. Det unikke design af genstandene i sættet giver spillet en ny visuel stil.
  4. Aktivering af sættet var hurtig og uden problemer.
  5. Indholdet i sættet hjælper med at forbedre spiloplevelsen og øge interessen for spillet.
  6. En fantastisk mulighed for dem, der kan lide at spille FORTNITE på Xbox.
  7. En fantastisk gave til fans af spillet.
  8. "Bones and Skulls"-sættet er en meget god handel med hensyn til pris og kvalitet.
  9. Dette produkt vil helt sikkert glæde alle, der ønsker at forbedre deres gameplay i FORTNITE.
  10. Sættet supplerer perfekt samlingen af ​​spilgenstande og hjælper med at diversificere spillet.



Ejendommeligheder:




BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) er en fantastisk måde at finansiere din Blizzard-konto på uden kommission. Jeg bruger altid dette kort og er meget tilfreds med dets bekvemmelighed.

Jeg købte et BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) til min ven, og han var meget glad for denne gave. Kortet fungerer godt og kan bruges til at købe spil og andre ting fra Blizzard Store.

BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) er en fantastisk måde at spare penge på spil og andre Blizzard-produkter. Kortet er provisionsfrit, hvilket gør det endnu mere attraktivt.

Jeg brugte BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) til at købe yderligere indhold i Overwatch, og det var meget nemt og bekvemt. Kortet virker med det samme, og jeg anbefaler det til alle Blizzard-fans.

BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) er en fantastisk gave til enhver gamer. Kortet er kommissionsfrit og kan bruges til at købe spil og andre ting fra Blizzard Store.

Jeg køber altid et BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) for at fylde min Blizzard-konto op. Det er hurtigt, bekvemt og sikkert, og jeg anbefaler dette kort til alle, der elsker Blizzard-spil.

BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) er en fantastisk måde at fylde din saldo op i Blizzard-spil. Jeg har brugt dette kort flere gange, og det har altid fungeret uden problemer.

BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) er en fantastisk måde at give dine spillervenner på. Kortet er kommissionsfrit og kan bruges til at købe en hvilken som helst vare i Blizzard Store.

BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) er en fantastisk måde at spare penge på at købe spil og andre varer i Blizzard-butikken. Jeg bruger altid dette kort, og jeg kan virkelig godt lide det.

Jeg købte et BLIZZARD GAVEKORT - 5 USD (USA) til min søn, og han var meget glad for denne gave. Kortet fungerer problemfrit og kan bruges til at købe enhver genstand i Blizzard Store.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)