[ FORTNITE ] sæt "Your Reality" XBOX ONE / X|S ?

Efter vellykket betaling vil du øjeblikkeligt modtage en digital nøgle til [FORTNITE] "FULDSTÆNDIG REALISED PACK" til XBOX SERIES X/S-konsollen. Bemærk venligst, at der kræves en XBOX-konsol for at aktivere nøglen. Hvis du ikke har en konsol, er aktiveringstjenesten på andre platforme (PC, XBOX, PS4, Nintendo) betalt. Nøgleaktiveringsregionen er Tyrkiet, så for aktivering skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Når det er aktiveret, vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid med adgang til alle tilgængelige sprog, såsom russisk (undertekster), engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk osv.

Reality of One Pack giver Colby mulighed for at fordybe sig i en virtuel verden skabt af Teth-R 128 VR-systemet. Pakken inkluderer alle spiltilstande, Colbys outfit, Teth-R 128 Back Bling og Thrash-R Pickaxes. Også inkluderet er adgang til Save the World PvE-kampagnen, Colbys udfordringer og muligheden for at tjene op til 1.500 V-Bucks for at gennemføre missioner.

For at aktivere nøglen fra en Android-telefon skal du følge instruktionerne nedenfor. Først skal du downloade og åbne Hola Free VPN Proxy-appen. Følg derefter linket i adresselinjen eller vælg en browser og download fra Tyrkiet. Log ind på din konto ved at indtaste din e-mail og kontologin korrekt. Indtast nøglen, aktiver og download spillet på din XBOX SERIES XS-konsol eller pc med Windows 10 OS. For at downloade spillet på din pc skal du opdatere operativsystemet til den seneste udgivelsesversion og installere den officielle Xbox Beta pc-starter eller via Microsoft Store, log ind med din konto og installer spillet.

For at aktivere nøglen fra en pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen og følge instruktionerne. Følg linket, log ind på din konto, slå Hola til og vælg at oprette forbindelse fra Tyrkiet. Indtast derefter nøglen, bekræft aktiveringen og download spillet på din XBOX ONE-konsol eller pc, der kører Windows 10. For at downloade spillet på din pc, skal du også opdatere OS til den nyeste version af udgivelsen og installere den officielle Xbox Beta PC launcher eller gennem Microsoft Store, log ind med din konto og installer spillet.

Velkommen til vores digitale varebutik! Vi er glade for at kunne præsentere det digitale produkt [FORTNITE] "Own Reality"-sættet til XBOX ONE/X|S-konsoller. Sættet giver dig mulighed for at fordybe dig i den spændende virtuelle verden af ​​spillet Fortnite, skabt af Teth-R 128 VR-systemet.

Sættet inkluderer alle spiltilstande, eksklusivt udstyr til Colbys karakter, inklusive Teth-R 128 Back Bling og Thrash-R Pickaxes. Du får også adgang til Save the World PvE-kampagnen, Colbys udfordringer og muligheden for at tjene op til 1.500 V-Bucks for at gennemføre missioner.

Aktivering af nøglen sker øjeblikkeligt efter betaling og kræver en XBOX ONE/X|S-konsol. Bemærk venligst, at nøgleaktiveringsregionen er Tyrkiet, så for at aktivere den skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Efter aktivering vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Den vil være tilgængelig på enhver XBOX ONE/X|S-konsol og pc, der kører Windows 10, med mulighed for at downloade i enhver region og med adgang til alle sprog, inklusive russisk (undertekster), engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk og andre.

Gå ikke glip af muligheden for at kaste dig ud i den spændende verden af ​​Fortnite med "Custom Reality"-pakken og nyd spillet uden grænser!


***


"Own Reality"-pakken til FORTNITE-spillet på XBOX ONE/X|S-konsollen giver øjeblikkelig adgang til den digitale "FULD REALIZED PACK"-nøgle. For at aktivere nøglen skal du bruge en XBOX-konsol eller en betalt aktiveringstjeneste på andre platforme (PC, XBOX, PS4, Nintendo). Nøgleaktiveringsregionen er Tyrkiet, som kræver en VPN med forbindelse til dette land. Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Inkluderer alle spiltilstande, Colby's outfit, Teth-R 128 back bling og Thrash-R Pickaxes. Også tilgængelig er Save the World PvE-kampagnen og Colby Challenges, som kan belønne dig med op til 1.500 V-Bucks. Spilsprog inkluderer russisk (undertekster), engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk osv. For at aktivere nøglen fra en Android-telefon skal du downloade og åbne Hola Free VPN Proxy-applikationen, logge ind på din konto, angive din e-mail og kontologin, indtast nøglen og download spillet til din XBOX SERIES XS-konsol eller PC WIN 10. For at downloade spillet til din pc skal du opdatere Windows 10 til den seneste udgivelsesversion og installere den officielle Xbox Beta-pc launcher eller gennem Microsoft Store, log ind med din konto og installer spillet. For at aktivere nøglen fra en pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, logge ind på din konto, tænde Hola og vælge en forbindelse fra Tyrkiet, indtaste nøglen, bekræfte aktiveringen og downloade spillet til din XBOX ONE-konsol eller PC WIN 10. For at downloade spillet til din PC Du skal også opdatere Windows 10 til den nyeste version af udgivelsen og installere den officielle Xbox Beta PC launcher eller via Microsoft Store, logge ind med din konto og installere spillet.


***


  1. Custom Reality Pack til Fortnite på Xbox One/X|S er en fantastisk måde at dykke dybere ned i spillet på.
  2. Et godt valg for alle Fortnite-fans på Xbox One/X|S.
  3. "Own Reality"-sættet tilføjer nye niveauer af interaktion med spillet.
  4. Sættet giver dig mulighed for at skabe dine egne spilscener og karakterer.
  5. Custom Reality Pack er en fantastisk tilføjelse til Fortnite-oplevelsen på Xbox One/X|S.
  6. Med sættet "Custom Reality" kan spillere skabe unikke og spændende spiløjeblikke.
  7. Custom Reality Pack giver dig mulighed for at skubbe grænserne for, hvad du kan gøre i Fortnite på Xbox One/X|S.
  8. En fantastisk gave til alle Fortnite-fans på Xbox One/X|S.
  9. Custom Reality Pack er en fantastisk måde at tilføje nye opgaver og udfordringer til spillet.
  10. Custom Reality Pack giver spillerne en endnu dybere fordybelse i Fortnite-verdenen.



Ejendommeligheder:




Custom Reality Pack til Fortnite på Xbox One/X|S er en fantastisk mulighed for at fordybe dig selv i spilverdenen endnu dybere.

Jeg købte Fortnite Custom Reality Pack på Xbox One / X|S og blev positivt overrasket over kvaliteten af ​​billedet og lyden.

Custom Reality Pack til Fortnite på Xbox One/X|S giver dig mulighed for at nyde spillet fuldt ud uden at begrænse dig selv.

Jeg er meget tilfreds med købet af Fortnite Custom Reality Pack på Xbox One/X|S, da jeg nu kan spille med maksimal realisme.

Hvis du elsker at spille Fortnite, anbefaler jeg stærkt at få Custom Reality Pack til Xbox One / X|S - det er virkelig pengene værd.

Custom Reality Pack til Fortnite på Xbox One/X|S bringer nye måder at spille på og mere sjov.

Jeg købte Fortnite Custom Reality Pack på Xbox One/X|S og kunne ikke få nok af billed- og lydkvaliteten - den er fantastisk!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)