FORTNITE: Deadly Fishing Pack PC|xbox-aktivering?

Varen, der tilbydes, inkluderer Agent Karas Outfit med ekstra styling, Rymbo Back Bling og op til 1.000 V-Bucks, Fortnites valuta i spillet, som kan bruges til at købe forskellige in-game genstande, herunder Outfits, Gliders, Pickaxes, Emotes, Wraps og Combat springer den nuværende sæson over. Nogle elementer er muligvis ikke tilgængelige i SSB. Det er vigtigt at bemærke, at sættet ikke inkluderer friskfisk-hakkerne.

Efter at have betalt for varerne, modtager du en unik kode, som skal overføres til sælgeren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren". For at modtage produktet skal du have en Microsoft-konto knyttet til din Epic Games-konto. Når du har købt produktet, skal du oprette en Microsoft Xbox-konto og knytte den til din Epic Games-konto. Dernæst skal du angive login og adgangskode til din Microsoft Xbox-konto til sælgeren og vente, indtil sælgeren informerer dig om, at alt er klar. Hvis du har spørgsmål eller problemer, står sælgeren altid klar til at hjælpe.

Sikkerheden på din konto og kvaliteten af ​​de solgte varer er garanteret. Du risikerer ikke at få din konto forbudt, da dette køb er foretaget gennem den officielle Fortnite-butik. Produktets funktionalitet er garanteret på aktiveringstidspunktet.

Glem ikke at dele oplysninger om dette produkt med dine venner på sociale netværk som Vkontakte, Facebook og Twitter.

Dødelig fiskepakke til Fortnite

Digital genstand til pc og Xbox

Deadly Fishing Pack til Fortnite er et unikt sæt genstande i spillet, som giver dig mulighed for at udvide din spiloplevelse og have eksklusive genstande, som ikke er tilgængelige for de fleste spillere.

  • Sættet indeholder Agent Karas' outfit med en ekstra stil;
  • Rygdekoration "Rymbo";
  • Op til 1.000 V-Bucks, Fortnites in-game valuta, kan bruges til at købe forskellige in-game genstande, herunder gear, svævefly, hakker, emotes, wraps og den nuværende sæsons Battle Pass.

Dette sæt er beregnet til brug i spillet Fortnite på pc og Xbox.

Hvordan modtager man varerne?

Efter at have betalt for varerne, vil du modtage en unik kode, som du skal overføre til sælgeren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren". For at modtage produktet skal du have en Microsoft-konto knyttet til din Epic Games-konto. Når du har købt produktet, skal du oprette en Microsoft Xbox-konto og knytte den til din Epic Games-konto. Dernæst skal du angive login og adgangskode til din Microsoft Xbox-konto til sælgeren og vente, indtil sælgeren informerer dig om, at alt er klar. Hvis du har spørgsmål eller problemer, står sælgeren altid klar til at hjælpe.

Garantier

Vi garanterer sikkerheden på din konto og kvaliteten af ​​de solgte varer. Du risikerer ikke at få din konto forbudt, da dette køb er foretaget gennem den officielle Fortnite-butik. Produktets funktionalitet er garanteret på aktiveringstidspunktet.


***


Fortnite Deadly Fishing Pack er designet til brug på pc og Xbox. Efter at have betalt for varerne, skal du sende sælgeren en 16-cifret unik kode. Herefter vil det købte produkt blive tilføjet til din konto. For at bruge sættet skal du oprette en Microsoft Xbox-konto og linke den til din EpicGames-konto. Herefter skal du overføre dataene fra den oprettede Xbox-konto til sælgeren, så sælgeren kan gennemføre produktaktiveringsprocessen. Sælger garanterer sikkerheden for konti og kvaliteten af ​​de solgte varer. Produktaktivering sker gennem den officielle Fortnite-butik. Produktets anvendelsesområde er ikke specificeret.







"Deadly Fishing"-sættet til spillet Fortnite er beregnet til brug på pc- og Xbox-spilplatforme. Sættet indeholder virtuelle genstande, der kan bruges i spillet, inklusive et karakterskin og tilbehør til det. For at aktivere sættet skal du bruge en speciel kode, der følger med produktet. Koden kan indløses på det officielle Fortnite-websted. Deadly Fishing Pack giver spillere mulighed for at nyde nye funktioner og opdateringer til spillet.


***


  1. Et fantastisk sæt til Fortnite og fiskeelskere!
  2. Aktiveringen var øjeblikkelig, og nu kan jeg nyde spillet uden forsinkelse.
  3. Seje skins og tilbehør, der gør spillet endnu sjovere.
  4. En fantastisk gave til et barn, der elsker at spille Fortnite.
  5. En bekvem måde at købe et digitalt produkt og ikke skulle vente på levering.
  6. Prisen for sættet er meget rimelig, især i betragtning af antallet af inkluderede varer.
  7. En fantastisk mulighed for dem, der spiller Fortnite på forskellige platforme såsom pc og Xbox.
  8. Hurtig og nem aktivering, der ikke kræver særlige færdigheder.
  9. Deadly Fishing sættet tilføjer mange nye funktioner og opgaver til spillet.
  10. Aktiveringen gik uden problemer, og nu kan jeg nyde spillet fuldt ud.



Ejendommeligheder:




Death Fishing Pack er en fantastisk tilføjelse til Fortnite-spillet.

Aktiveringsnøglen blev hurtigt modtaget og aktiveret uden problemer.

Sættet indeholder fede ting, der vil hjælpe i spillet.

Et godt valg for Fortnite-fans.

Deadly Fishing-sættet er en fantastisk gave til fans af spillet.

Købet og aktiveringen af ​​produktet gik meget hurtigt og uden problemer.

Unikke genstande fra sættet hjælper med at diversificere gameplayet.

Sættet indeholder mange nyttige ting, der vil hjælpe i spillet.

En fantastisk måde at få yderligere genstande og opgraderinger i spillet.

Deadly Fishing sættet er en fremragende kombination af pris og kvalitet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)