✅ Fortnite: Fire Lords Xbox Pack? NØGLE

Efter betaling vil du modtage en kode til spillet "Fortnite" - Fortnite: Fire Lords Pack FOR XBOX ONE. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Fire Lords-sættet giver dig mulighed for at bekæmpe fjender og rejse dig fra asken. Inkluderet i sættet finder du Lava Ragnarok outfit og Flaming Feathers back bling. Også inkluderet er Firelord Outfit og Flaming Tire Back Bling, samt Flaming Kuno Outfit og Flaming Kama Back Bling.

Hvis du har brug for et andet Xbox One-spil fra Microsoft Store, kan vi bestille det til dig. Bare skriv til os i chatten, og vi tilføjer det til vores Plati-handelsplatform.

Instruktioner til aktivering uden VPN fra din telefon ved hjælp af Xbox-appen på iOS eller Android med mobilt internet aktiveret er som følger:

  1. Log ind på din Microsoft-konto.
  2. Klik på menuikonet i øverste venstre hjørne.
  3. Vælg Indløs kode.
  4. Indtast den 25-cifrede kode på skærmbilledet Kodeindløsning, og klik derefter på Næste for at fuldføre processen.

Instruktioner til aktivering med VPN fra din telefon er som følger:

  1. Download Hola Free VPN Proxy-appen.
  2. Start den, vælg din browser og download fra Tyrkiet.
  3. Følg dette link.
  4. Log ind på din konto.
  5. Aktiver nøglen.

Fortnite Game Key - Fortnite: Firelords Xbox Pack er en digital genstand, der kan købes i vores Digital Item Store. Fire Lords Pack bringer dig ind i den spændende verden af ​​overlevelse og kamp i Fortnite.

Denne pakke inkluderer Lava Ragnarok Outfit og Flaming Feathers Back Bling. Også inkluderet er Firelord Outfit og Flaming Tire Back Bling, samt Flaming Kuno Outfit og Flaming Kama Back Bling.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Vi kan også købe et hvilket som helst andet Xbox One-spil til dig fra Microsoft Store på bestilling.

Køb din Fortnite-nøgle - Fortnite: Fire Lords Xbox Pack fra vores digitale butik lige nu, og kast dig ud i den spændende verden af ​​kamp og overlevelse!

Fire Lords-pakken til Fortnite på Xbox One er en digital genstand, der indeholder forskellige elementer i spillet, såsom outfits og back-blings. Ved hjælp af sættet vil du være i stand til at bekæmpe fjender og blive genfødt fra asken. Inkluderet i sættet er Lava Ragnarok Outfit og Flaming Feathers Back Bling, Firelord Outfit og Flaming Tire Back Bling, og Blazing Kuno Outfit og Flaming Kamas Back Bling.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Du kan indløse nøglen ved at bruge Xbox-appen på iOS eller Android med mobildata aktiveret ved at logge ind på din Microsoft-konto og vælge Indløs kode. Du kan også bruge en VPN og downloade Hola Free VPN Proxy-appen ved at vælge download fra Tyrkiet, følg derefter linket, log ind på din konto og aktiver nøglen.

Hvis du har brug for et andet Xbox One-spil fra Microsoft Store, kan du chatte med os, og vi kan tilpasse det til dig. Køb en nøgle til spillet "Fortnite" - Fortnite: Fire Lords Pack til Xbox i vores digitale varebutik, og kast dig ud i den spændende verden af ​​kamp og overlevelse!

Fire Lords Pack til Fortnite på Xbox One er en digital genstand, der kan købes i Digital Store. Efter betaling modtager du en kode til at indløse bundtet, som inkluderer Lava Ragnarok-outfittet, Flaming Feathers Back Bling, Firelord-outfit, Flaming Tire Back Bling, Blazing Kuno-outfit og Flaming Kamas Back Bling.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Hvis du vil aktivere nøglen uden at bruge en VPN, kan du gøre det via Xbox-appen på iOS eller Android med mobildata aktiveret. For at gøre dette skal du logge ind på din Microsoft-konto, klikke på menuikonet i øverste venstre hjørne, vælge Indløs kode, indtaste den 25-cifrede kode på skærmbilledet Indløs kode og derefter klikke på Næste for at fuldføre processen.

Hvis du vil aktivere nøglen via VPN, skal du downloade Hola Free VPN Proxy-appen, starte den, vælge din browser og downloade fra Tyrkiet, følge linket, logge ind på din konto og aktivere nøglen.

Du kan også bestille et hvilket som helst andet Xbox One-spil fra Microsoft Store i butikken for digitale varer. For at gøre dette skal du skrive til chatten, og vi tilføjer den til vores Plati-handelsplatform.


***


Fire Lords Pack til Fortnite på Xbox One er et ekstra stykke udstyr, der giver spillere mulighed for at låse op for unikke genstande og dekorationer til deres karakterer. Sættet inkluderer Lava Ragnarok, Firelord og Blazing Kuno outfits, samt tre ryg blings - Flaming Feathers, Flaming Tire og Flaming Kamas.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet. Efter betaling modtager du en 25-cifret kode, som kan indløses via Xbox-appen på iOS eller Android med mobildata aktiveret. Hvis du ikke har adgang til Xbox-appen, kan du bruge en VPN og starte fra Tyrkiet for at aktivere nøglen på Microsofts hjemmeside.

Om nødvendigt kan du også bestille et hvilket som helst andet spil til Xbox One i Microsoft Store ved at kontakte sælgeren via chat på Plati-platformen.


***


  1. Fantastisk sæt til Fortnite- og Xbox-fans!
  2. En hurtig og bekvem måde at få adgang til Fire Lords-sættet.
  3. Aktiveringsnøglen fungerer upåklageligt uden problemer.
  4. Fire Lords er seje og kraftfulde karakterer, der vil hjælpe dig i spillet.
  5. Sættet indeholder mange interessante ting og bonusser.
  6. Dette sæt er meget nyttigt for spillere, der ønsker at forbedre deres spiloplevelse.
  7. Reducerer den tid, det tager at øge din karakters niveau markant.
  8. Aktiveringsnøglen kan genbruges, hvilket gør dette sæt endnu mere værdifuldt.
  9. Et godt valg for dem, der ønsker at få en fordel i spillet og skille sig ud fra andre spillere.
  10. En bekvem og hurtig måde at købe Fire Lords-sættet til Xbox på.



Ejendommeligheder:




Fantastisk sæt til Fortnite- og Xbox-elskere!

Nøglen blev modtaget med det samme, uden forsinkelser eller problemer.

The Fire Lords er en cool samling af berømte karakterer og genstande fra Fortnite.

Den digitale version er hurtig og praktisk, ingen grund til at vente på levering.

Nøglen blev aktiveret uden problemer og gav adgang til den fulde version af sættet.

En fantastisk måde at tilføje til din Fortnite-samling.

Fire Lords Pack er den perfekte gave til Fortnite-fans.

Prisen på en nøgle er meget overkommelig og usammenlignelig med priserne på fysiske kopier.

Nøglen blev købt hurtigt og nemt gennem netbutikken.

Fire Lords tilføjer nye funktioner til spillet og gør det endnu sjovere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)