FORTNITE: Crisscross + 1500 vb til opgaver XBOX/Key?

Når betalingen er gennemført, modtager du øjeblikkeligt en aktiveringsnøgle til Fortnite Criss Cross Challenge Pack. Det er vigtigt at bemærke, at denne nøgle kan aktiveres via en pc, men for at modtage skindet skal du hente det via XBOX. Criss Criss-pakken inkluderer alle modes såsom Nya's Outfit, Key Target Back Bling og Criss Baton Pickaxe. Derudover får du adgang til Save the World PvE-kampagnen og Nya's Challenge, som kan belønne dig med op til 1.500 V-Bucks for at gennemføre missioner. Testene vil blive tilgængelige efter at have gennemført den 3. mission for at beskytte stormskjoldet i SSB. Produktaktiveringsområde: Tyrkiet (du kan aktivere nøglen fra enhver region på en mobilenhed uden at bruge en VPN, men du kan også aktivere med en VPN ved at følge aktiveringsinstruktionerne nedenfor).

Instruktioner til aktivering af produktet via Xbox One-konsollen:

  1. Indlæs startskærmen (sørg for, at du er logget ind på din Xbox Live-konto), og gå til højre side til butikken.
  2. I sektionen Kategorier skal du vælge Spil.
  3. Vælg muligheden "Brug kode".
  4. Vælg muligheden "indtast 25-cifret kode", og indtast den kode, du modtog, som blev sendt i e-mailen.

Instruktioner til aktivering af produktet via pc:

  1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen.
  2. Følg dette link.
  3. Log ind på din konto og forbind din XBOX- og PIC GAME-konto på forhånd.
  4. Slå Hola til, og vælg at oprette forbindelse fra Tyrkiet.
  5. Indtast nøglen, klik på "næste" og bekræft aktiveringen.

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores produkter, og sandsynligheden for at modtage en ugyldig eller brugt nøgle er ekstremt lav. Men på grund af den stigende forekomst af kundesvindel beder vi alle vores kunder om at optage en video fra købstidspunktet til tidspunktet for aktivering af vores produkt. Videoen må ikke indeholde klip, klip eller afbrydelser. Video er din garanti!

FORTNITE: Crosscross + 1500 wb til opgaver XBOX/Key

Nyd en unik Fortnite-spiloplevelse med Criss Criss Challenge Pack. Ved køb af dette digitale produkt modtager du en aktiveringsnøgle, som øjeblikkeligt sendes til din e-mail. Nøglen kan aktiveres via pc eller Xbox One-konsol. Criss Criss-pakken inkluderer alle modes såsom Nya's Outfit, Key Target Back Bling og Criss Baton Pickaxe. Derudover får du adgang til Save the World PvE-kampagnen og Nya's Challenge, som kan belønne dig med op til 1.500 V-Bucks for at gennemføre missioner. Testene vil blive tilgængelige efter at have gennemført den 3. mission for at beskytte stormskjoldet i SSB. Produktaktiveringsområde: Tyrkiet (du kan aktivere nøglen fra enhver region på en mobilenhed uden at bruge en VPN, men du kan også aktivere med en VPN ved at følge aktiveringsinstruktionerne). Desuden garanterer vi kvaliteten af ​​vores produkter, og sandsynligheden for at modtage en ugyldig eller brugt nøgle er ekstremt lav.

Fortnite Crisscross Challenge Pack inkluderer en aktiveringsnøgle, som du kan modtage med det samme efter betaling. Du kan aktivere nøglen via pc eller Xbox One-konsol. Pakken inkluderer alle modes, inklusive Nya's Outfit, Key Target Back Bling og Cross Baton Pickaxe. Derudover får du adgang til Save the World PvE-kampagnen og Nya's Challenge, som kan belønne dig med op til 1.500 V-Bucks for at gennemføre missioner. Testene vil blive tilgængelige efter at have gennemført den 3. mission for at beskytte stormskjoldet i SSB. Aktiveringsområde (brug): Türkiye.

For at aktivere på din Xbox One-konsol skal du indlæse startskærmen, gå til højre til Butik, vælge Spil, derefter Indløs kode og indtaste den 25-cifrede kode, du modtog i e-mailen. For at aktivere på en pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følg linket, log ind på din konto og tilknyt først din Xbox-konto og PIC-SPIL, aktiver Hola, vælg en forbindelse fra Tyrkiet, indtast nøglen, klik på " næste" og bekræft aktiveringen.

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores produkter, og sandsynligheden for at modtage en ugyldig eller brugt nøgle er ekstremt lav. På grund af den stigende forekomst af forbrugersvindel anbefaler vi dog, at alle vores kunder optager en video fra købsøjeblikket til det øjeblik, hvor vores produkt aktiveres. Videoen må ikke indeholde klip, klip eller afbrydelser. Video er din garanti!


***


Der er et sæt opgaver til spillet Fortnite kaldet "Criss Cross" til Xbox-platformen. Efter betaling modtager du en aktiveringsnøgle til et sæt opgaver, som kan aktiveres via en pc eller Xbox One-konsol. Crisscross Pack inkluderer alle spiltilstande, Nyas outfit, Key Target Back Bling og Crisscross Baton Pickaxe. Du får også adgang til Save the World PvE-kampagnen og Nya's Challenges, som kan belønne dig med op til 1.500 V-Bucks. Produktaktiveringsregionen er Tyrkiet, men du kan også aktivere den fra enhver region ved hjælp af en VPN. Før du køber, anbefales det at optage en video fra købsøjeblikket til det øjeblik, hvor produktet aktiveres for at sikre dets funktionalitet.


***


  1. Fantastisk premium-abonnement i 15 dage - let at tilslutte og bruge på forskellige enheder.
  2. En fremragende mulighed for at se fjernsyn i høj kvalitet på Smart TV og Android.
  3. Ved at abonnere på M3U kan du se dine yndlingskanaler i god kvalitet.
  4. MAG magiske fjernbetjening tilføjer brugervenlighed.
  5. Et stort udvalg af kanaler og interessante programmer - der er altid noget at se.
  6. En fremragende kombination af pris og kvalitet - et 15-dages abonnement er hver rubel værd.
  7. Brugervenlig grænseflade og hurtig adgang til dine yndlingskanaler - ingen reklamer eller forsinkelser.
  8. Pålidelig og stabil service - ingen fejl eller problemer under brug.
  9. Hurtig tilslutning og opsætning - selv begyndere vil ikke have noget problem med at komme i gang.
  10. En fantastisk måde at diversificere din fritid og få adgang til interessante tv-shows.



Ejendommeligheder:




Et fantastisk digitalt merchandise, der inkluderer FORTNITE: Criss-Cross og 1500 V-Bucks in-game valutaer til at fuldføre XBOX/Key quests.

Dette er et godt tilbud til alle FORTNITE-fans, der ønsker at få flere funktioner i spillet.

En hurtig og bekvem måde at få adgang til spillet og yderligere funktioner.

Nøglen til XBOX giver dig mulighed for nemt at aktivere spillet og begynde at spille med det samme.

At tjene 1500 V-Bucks for at gennemføre quests giver dig mulighed for at udvide dine muligheder i spillet og købe nye genstande.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af at spille FORTNITE.

En bekvem måde at købe spillet og yderligere funktioner på uden at skulle besøge butikken.

En fremragende kombination af pris og kvalitet - dette er et rigtig fordelagtigt tilbud.

Ingen problemer med levering eller installation - alt er hurtigt og nemt.

Hvis du elsker FORTNITE-spillet, så er dette digitale produkt bestemt et forsøg værd!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)