✅FORTNITE?Crew (Fortnite Squad + Battle Pass)EPIC⏭️

Efter betaling modtager du en unik kode, som skal gives til sælger. Produktdetaljer er nedenfor. For at købe skal du angive LOGIN og ADGANGSKODE til din Microsoft-konto i afsnittet "KORRESPONDANCE MED SÆLGER". Sørg for, at din Microsoft-konto er knyttet til din Epic Games-konto!

Ved at købe dette abonnement får du adgang til VBUCKS, Unique Items og Battle Pass hver måned. Abonnementet inkluderer:

  • Nuværende sæson Battle Pass
  • Crew Pack eksklusivt til Fortnite Crew (værd mindst 1.500 V-Bucks)
  • 1000 V-Bucks hver måned!

Efter betaling skal du sende sælger en 16-cifret unik kode. Varen sendes til din konto efter køb.

Hvad skal man gøre efter køb:

  • Opret en Microsoft Xbox-konto
  • Link det til din EpicGames-konto
  • Giv sælgeren oplysningerne om den oprettede Microsoft Xbox-konto, og vent, indtil sælgeren informerer dig om, at alt er klar. Hvis du har spørgsmål, hjælper sælgeren dig med at finde ud af det.

GARANTIER!!! Du skal ikke bekymre dig om sikkerheden på din konto og kvaliteten af ​​de varer, du sælger. Denne vare sælges gennem den officielle Fortnite-butik og vil ikke resultere i, at din konto bliver forbudt. Garantien er gyldig på tidspunktet for produktaktivering.

Del med venner: Vkontakte, Facebook, Twitter.

✅FORTNITE?Crew (Fortnite Squad+Battle Pass)EPIC?️

Få adgang til unikke genstande og Battle Pass i Fortnite, når du køber et FORTNITE Crew-medlemskab fra Digital Store. Abonnementet inkluderer:

  • Nuværende sæson Battle Pass
  • Crew Pack eksklusivt til Fortnite Crew (værd mindst 1.500 V-Bucks)
  • 1000 V-Bucks hver måned!

For at modtage varerne skal du oplyse en unik kode til sælger efter betaling. Sørg for, at din Microsoft-konto er knyttet til din Epic Games-konto.

Sådan modtager du varerne:

  1. Opret en Microsoft Xbox-konto
  2. Link det til din Epic Games-konto
  3. Send dine oprettede Microsoft Xbox-kontooplysninger til forhandleren, og vent, indtil forhandleren fortæller dig, at alt er klar.

Du skal ikke bekymre dig om sikkerheden på din konto og kvaliteten af ​​de varer, du sælger. Denne vare sælges gennem den officielle Fortnite-butik og vil ikke resultere i, at din konto bliver forbudt. Garantien er gyldig på tidspunktet for produktaktivering.

Del med venner på: Vkontakte, Facebook, Twitter

✅FORTNITE Crew (Fortnite Squad + Battle Pass) EPIC er et abonnement på unikke genstande og et kamppas i Fortnite-spillet. Ved at købe dette abonnement gennem den officielle digitale butik får du adgang til følgende indhold: Den nuværende sæsons Crew Pack Battle Pass, eksklusivt for Fortnite Crew og til en værdi af minimum 1.500 V-Bucks plus 1.000 V-Bucks hver måned.

For at modtage varerne skal du give sælger en 16-cifret unik kode efter betaling. Sørg for, at din Microsoft-konto er knyttet til din Epic Games-konto. Derefter skal du oprette en Microsoft Xbox-konto, linke den til din Epic Games-konto og overføre de oprettede Microsoft Xbox-kontooplysninger til sælgeren. Vent, indtil sælgeren informerer dig om, at alt er klar.

Vi garanterer sikkerheden på din konto og kvaliteten af ​​de solgte varer. Denne vare sælges gennem den officielle Fortnite-butik og vil ikke resultere i, at din konto bliver forbudt. Garantien er gyldig på tidspunktet for produktaktivering. Del information om dette produkt med dine venner på Vkontakte, Facebook, Twitter.


***


Varen, der sælges, er en pakke kaldet ✅FORTNITE?Crew, som inkluderer Fortnite Squad og Battle Pass. Efter at have betalt for varerne, skal du give sælgeren 16 unikke koder, hvorefter du vil modtage varerne på din konto. For at bruge dette produkt skal du oprette en Microsoft Xbox-konto og linke den til din EpicGames-konto. Du skal også give sælgeren dine Microsoft Xbox-kontooplysninger og vente, indtil sælgeren fortæller dig, at alt er klar. Dette produkt sælges gennem den officielle Fortnite-butik, så sikkerheden og kvaliteten af ​​produktet er garanteret, og du vil ikke blive udsat for et forbud på din konto. Garantien er gyldig på tidspunktet for produktaktivering. Du kan dele oplysninger om produktet med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.







FORTNITE Crew EPIC er et Fortnite-abonnement, der inkluderer månedlige unikke varer, den nuværende sæsons Battle Pass og 1.000 V-Bucks. Derudover inkluderer dit abonnement en Fortnite Crew-eksklusiv "Crew Pack" til en værdi af mindst 1.500 V-Bucks.

Efter betaling modtager køber en unik kode, som skal overføres til sælger i afsnittet "Korrespondance med sælger". Køberen skal også angive login og adgangskode til den Microsoft-konto, der er knyttet til Epic Games-kontoen.

Efter at have købt et produkt, skal køberen oprette en Microsoft Xbox-konto og knytte den til en Epic Games-konto. Køberen skal derefter give sælgeren oplysningerne om den oprettede Microsoft Xbox-konto og vente på, at sælgeren angiver, at alt det nødvendige for at bruge abonnementet er klar. Hvis der opstår problemer, vil sælgeren hjælpe med at løse dem.


***


  1. En fantastisk måde at få adgang til nye og eksklusive genstande i Fortnite.
  2. En praktisk måde at købe et Battle Pass og modtage mange belønninger.
  3. Et omkostningseffektivt tilbud til almindelige Fortnite-spillere.
  4. Hurtig og bekvem online shopping uden at skulle forlade dit hjem.
  5. Fortnite Squad tilføjer nye funktioner og unikke elementer til spillet.
  6. At abonnere på et Fortnite-hold er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive genstande og indhold.
  7. Fortnite Squad giver spillere mulighed for at få mest muligt ud af spillet og forbedre deres spiloplevelse.



Ejendommeligheder:




En fantastisk mulighed for at få adgang til eksklusive genstande i spillet Fortnite.

En fantastisk måde at opdatere din garderobe i spillet med nye kosmetiske genstande hver måned.

Et bekvemt abonnement, der automatisk fornyes hver måned og ikke kræver yderligere handlinger.

En fantastisk måde at støtte spiludviklere og hjælpe dem med at blive ved med at skabe nyt indhold.

Et stort udvalg af genstande, herunder skind, emotes og opgaver.

Battle Pass giver mulighed for at få yderligere belønninger for at udføre opgaver i spillet.

Attraktiv abonnementspris sammenlignet med at købe hver kosmetisk vare separat.

En fantastisk måde at få adgang til eksklusive varer i Fortnite!

Et Fortnite Crew-abonnement giver mig nye karakterskin og tilbehør hver måned.

Omkostningerne ved et Fortnite Crew-abonnement retfærdiggør mere end det indhold, du får.

Jeg kan til enhver tid afmelde Fortnite Crew, hvis jeg vil.

Med et Fortnite Crew-abonnement føler jeg mig speciel og unik i spillet.

At få Battle Pass sammen med et Fortnite Crew-abonnement er en stor værdi for spillere.

Jeg får eksklusiv adgang til nye skins, der ikke er tilgængelige for andre spillere takket være et Fortnite Crew-abonnement.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)