FORTNITE CREW? BATTLE PASS + 1000 V-BUCKS ?- 1 МЕСЯЦ

For at abonnere på Fortnite besætning skal du betale for tjenesten og oplyse dit Xbox (Microsoft)-konto login og adgangskode i købschatten på Fortnites hjemmeside Fortnite Crew er et månedligt abonnement på Fortnite, der giver forskellige belønninger hver måned. Som en del af dit abonnement vil du modtage den nuværende sæsons Battle Pass, en eksklusiv Fortnite Crew Pack (værdsat mindst 1.500 V-Bucks) og 1.000 V-Bucks hver måned!

For at aktivere et abonnement på din Xbox-konto skal du give sælgeren dine kontologinoplysninger. Aktivering sker inden for 20 minutter til 1 time efter betaling; hvis betalingen er foretaget om natten, vil aktiveringen ske næste dag. Sælgers arbejdstid er fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid.

For at aktivere dit abonnement på pc, PSN eller Nintendo skal du oprette en Xbox-konto og linke den til din Epic Game-konto på Epic Game-webstedet i afsnittet FORBINDELSER. Hvis andre platforme er nødvendige, kan de også tilsluttes.

Fortnite V-bucks-pakker er også tilgængelige: 1000, 2800, 5000 og 13500 V-bucks Epic.

"FORTNITE CREW? BATTLE PASS + 1000 V-BUCKS ? - 1 MONTH" er et digitalt produkt, der præsenteres i den digitale produktbutik. Denne vare er et månedligt abonnement på Fortnite Crew, som inkluderer den nuværende sæsons Battle Pass og den Fortnite Crew-eksklusive Crew Pack, til en værdi af minimum 1.500 V-Bucks. Derudover vil du, når du køber dette produkt, modtage 1.000 V-Bucks hver måned som en del af dit abonnement.

Produktet præsenteres i et smukt html-design, som gør købsprocessen mere bekvem og behagelig. Efter at have betalt for varerne, skal du angive login og adgangskode til din Xbox (Microsoft) konto i købschatten på hjemmesiden for at aktivere abonnementet på din konto. Aktivering sker inden for 20 minutter til 1 time efter betaling, og sælgers arbejdstid er fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid.

Også tilgængelige i den digitale butik er V-bucks-pakker til Fortnite: 1000, 2800, 5000 og 13500 V-bucks Epic.

For at installere et Fortnite Crew-abonnement skal du efter betaling angive dit login (mail) og adgangskode fra din Xbox (Microsoft) konto i chatten med købet (https://oplata.info/info/). Fortnite Crew er en månedlig abonnementstjeneste til Fortnite, der giver flere belønninger om måneden. Hvad er inkluderet i dit abonnement: - Current Season Battle Pass - Crew Pack eksklusivt til Fortnite Crew (værdsat mindst 1.500 V-Bucks). - 1000 V-Bucks hver måned!. Hvordan får jeg et ABONNEMENT til min XBOX-konto? 1. Giv sælgeren din XBOX-konto-loginoplysninger. 2. Forvent Hvordan får man et ABONNEMENT på PC, PSN, Nintendo? 1. Opret en XBOX-konto, link den til din Epic Game-konto (dette gøres på det episke spilwebsted i FORBINDELSER-sektionen), hvis du har brug for andre platforme, så tilslut dem.

AKTIVERING FORETAGES INDEN FOR 20 minutter til 1 TIME EFTER KØB, HVIS BETALING FOR BESTILLINGEN ER FORETAGET OM NATTEN, VENT VENLIGST TIL NÆSTE DAG! ARBEJDSTIDER 09-00 til 00-00 Moskva-tid ?FORTNITE 1000 - 2800 - 5000 - 13500 V-BUCKS EPIC -

"FORTNITE CREW? BATTLE PASS + 1000 V-BUCKS - 1 MONTH" er et månedligt abonnement på Fortnite, der inkluderer den nuværende sæsons Battle Pass, den eksklusive Fortnite Crew Pack (værd mindst 1.500 V-Bucks) og 1.000 V-bucks hver måned . Dette abonnement er tilgængeligt til aktivering på Xbox-platformen, og for at aktivere på PC, PSN eller Nintendo skal du oprette en Xbox-konto og linke den til din Epic Game-konto på Epic Game-webstedet i afsnittet FORBINDELSER. Når du køber dette abonnement, skal du angive brugernavnet og adgangskoden til din Xbox (Microsoft)-konto i købschatten på webstedet for at aktivere abonnementet på din konto. Der er også 1000, 2800, 5000 og 13500 V-bucks Epic-pakker tilgængelige på Digital Goods Store til Fortnite. Aktivering af abonnement sker inden for 20 minutter til 1 time efter betaling, og sælgers arbejdstid er fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid.


***


Fortnite Crew er et månedligt abonnement på Fortnite-spillet, der giver flere belønninger om måneden. Ved at købe et abonnement på Fortnite Crew i 1 måned får du adgang til følgende fordele: den nuværende sæsons Battle Pass, eksklusivt for Fortnite Crew Crew Pack-abonnenter, til en værdi af mindst 1.500 V-Bucks plus 1.000 V-Bucks hver måned. For at aktivere dit abonnement skal du give din Xbox (Microsoft)-konto loginoplysninger til forhandleren i købschatten. Hvis du ikke har en Xbox-konto, kan du oprette en på Epic Games-webstedet og linke den til din Epic Games-konto. Aktivering af abonnement sker inden for 20 minutter til 1 time efter køb. Sælgers arbejdstid er fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid. Sammen med dit Fortnite Crew-abonnement kan du også købe yderligere V-Bucks til forskellige priser: 1000, 2800, 5000 og 13500 V-Bucks.


***


  1. Et godt valg for Fortnite-fans! Det er super praktisk at have adgang til nye skins og yderligere materialer hver måned.
  2. Stå aldrig stille med Fortnite Crew! Få adgang til nye sæsoner og V-Bucks-valuta for at købe nye genstande i spillet.
  3. Hvis du elsker Fortnite, så er det et must-have at abonnere på Fortnite Crew. Ingen bekymringer om køb af nye materialer - alt er allerede inkluderet i abonnementet.
  4. Jeg elsker bare Fortnite Crew! Nye skind og materialer hver måned er simpelthen utrolige. Tak, Epic Games!
  5. Hvis du leder efter en måde at forbedre din Fortnite-spiloplevelse på, så er et Fortnite Crew-abonnement lige hvad du har brug for. Nye materialer og V-Bucks-valuta hjælper dig med at nå nye højder i spillet.
  6. Fortnite Crew er bare super! Jeg får adgang til nyt indhold hver måned og sparer penge på at købe enkelte varer.
  7. Hvis du leder efter en måde at få mere ud af din Fortnite-oplevelse, er et Fortnite Crew-abonnement den perfekte løsning. Nye skins og materialer vil hjælpe dig med at blive i spillet i lang tid.



Ejendommeligheder:




FORTNITE CREW er en fantastisk måde at få adgang til nye funktioner og eksklusive genstande i spillet.

BATTLE PASS + 1000 V-BUCKS startsættet giver dig mulighed for at starte spillet på et højt niveau og hurtigt op i niveau.

Masser af nyt tøj, genstande og følelser er kun tilgængelige for FORTNITE CREW-abonnenter.

En bekvem måde at få adgang til indholdet af spillet uden konstant at skulle købe yderligere genstande.

Et FORTNITE CREW-abonnement giver dig mulighed for at modtage eksklusive bonusser og gaver hver måned.

Muligheden for at spare penge ved at få adgang til eksklusive varer og indhold til en væsentlig lavere pris end at købe dem separat.

En fantastisk måde at støtte udviklerne af spillet og tage spillet til næste niveau.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)