FORTNITE CREW 1,3 МЕСЯЦ ?Battle Pass + 1000 V-Bucks

Vælg betalingsmetoden ENOT.İO for at betale med et russisk bankkort og modtage den laveste kommission. Tjenesten kører 24/7, aktivering er gratis, og den maksimale leveringstid er 5-15 minutter. Denne betalingsmetode er tilgængelig på alle platforme undtagen Nintendo. Efter bestilling modtager du et 1 eller 3 måneders Fortnite Crew-abonnement i Fortnite, som kan fornyes på en eksisterende konto. Dette abonnement er gyldigt for alle platforme, inklusive Epic Games, PlayStation og XBOX. For at bruge det med Epic Games, skal du linke din XBOX-konto til Epic Games. Abonnementet inkluderer den nuværende sæsons Battle Pass, en Crew Pack eksklusiv for Fortnite Crew (værd mindst 1.500 V-Bucks) og 1.000 V-Bucks hver måned. Hvis du ikke har en XBOX-konto, kan du nemt oprette en og linke den til din EPIC GAMES-konto. Hvis du har spørgsmål, kan sælgeren hjælpe dig med instruktioner og andre spørgsmål. Vi vil købe alle V-Bucks fra den officielle butik til andre regionale priser, så vi skal bruge din XBOX-konto. Hvis du ikke kan få adgang til den XBOX-konto, der er knyttet til din Epic Games-konto, kan du oprette en Playstation-konto og vælge landet Tyrkiet, når du registrerer dig, og derefter sende os kontooplysningerne, så kan vi gøre det på Playstation. Vores service har allerede lavet mere end 11.000 salg og har mere end 3.000 positive anmeldelser. For at købe produktet skal du indtaste din XBOX-konto i formularfelterne til højre, klikke på knappen "Køb nu" og følge instruktionerne. Efter bekræftelse af betaling vil du modtage en unik kode, som skal kommunikeres til sælger gennem korrespondance eller andre kontaktoplysninger og afvente yderligere instruktioner fra sælger.

I den digitale varebutik kan du købe en cool digital vare - Fortnite Crew i 1 eller 3 måneder! Dette abonnement inkluderer den nuværende sæsons Battle Pass, samt en eksklusiv Crew Pack til en værdi af mindst 1.500 V-Bucks. Derudover vil du hver måned modtage 1.000 V-Bucks til brug i Fortnite. Denne genstand er perfekt til alle Fortnite-fans, der ønsker at modtage eksklusive varer, Battle Pass og V-Bucks hver måned. Smukt html-design af en butik med digitale varer vil hjælpe dig med hurtigt og bekvemt at afgive en ordre på dette produkt og nyde alle dets fordele!


***


Produktet "FORTNITE CREW 1.3 MONTH ?Battle Pass + 1000 V-Bucks" er et abonnement på Fortnite-spillet i 1 eller 3 måneder, som giver dig mulighed for at modtage 1000 V-Bucks månedligt, unikke varer og den aktuelle sæsons kamppas . For at betale og modtage den laveste kommission, anbefales det at bruge ENOT.İO betalingsmetoden. Produktlevering udføres inden for 5-15 minutter efter betalingsbekræftelse. Abonnementet er gyldigt for alle platforme, inklusive Epic Games, PlayStation og XBOX. For at bruge dit abonnement på alle platforme skal du linke din XBOX-konto til Epic Games. Hvis du ikke har en XBOX-konto, kan du nemt oprette en og linke den til din EPIC GAMES-konto ved hjælp af instruktioner fra forhandleren. Når du køber dette produkt, skal du angive din XBOX-konto og modtage en unik kode fra sælgeren.


***


  1. FORTNITE CREW er et utroligt fedt digitalt produkt, der giver dig adgang til eksklusive bonusser.
  2. Jeg er fuldstændig glad for FORTNITE CREW! At få 1000 V-Bucks og et Battle Pass til så lav en pris er utroligt!
  3. Jeg er meget tilfreds med mit køb af FORTNITE CREW. Dette er den perfekte måde at få mere glæde af spillet på.
  4. FORTNITE CREW er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive kosmetiske genstande og andre bonusser.
  5. Jeg anbefaler FORTNITE CREW til alle, der vil have mere sjov i spillet og eksklusive genstande.
  6. FORTNITE CREW er et rigtigt fund for alle fans af spillet. De bonusser du modtager er utrolige!
  7. Jeg kan ikke længere forestille mig mit liv i FORTNITE uden FORTNITE CREW. Det er virkelig prisen værd.
  8. FORTNITE CREW er simpelthen et uundværligt produkt for alle spillere. Du får utrolig mange bonusser til en så lav pris!
  9. Jeg er meget tilfreds med mit køb af FORTNITE CREW. Det hjælper mig virkelig med at nyde spillet mere.
  10. FORTNITE CREW er en utrolig måde at få mere ud af dit spil og få eksklusive genstande. Jeg fortryder aldrig mit køb!



Ejendommeligheder:




FORTNITE CREW 1.3 MONTH er et godt valg for Fortnite-spilelskere.

Med FORTNITE CREW 1,3 MONTH får du adgang til Battle Pass og 1000 V-Bucks til en rimelig pris.

Jeg nyder at spille Fortnite takket være FORTNITE CREW 1.3 MONTHS.

FORTNITE CREW 1.3 MONTH giver mig muligheden for at få nye varer og forbedre min helt hver måned.

Jeg er glad for, at jeg købte FORTNITE CREW 1.3 MONTH - det er en fantastisk måde at spare penge på at købe valutaer i spillet og ekstra indhold.

FORTNITE CREW 1.3 MONTH er den bedste måde at holde sig ajour med de seneste Fortnite nyheder og opdateringer.

Med FORTNITE CREW 1.3 MONTH føler jeg mig mere sikker i spillet takket være at få eksklusive genstande og ekstra bonusser.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)