FORTNITE?1000-81000 V-Bucks?EPISK PC|PS|XBOX|NINTEND

For at spare dine penge og få en fordelagtig betaling, anbefaler vi at bruge Enot.io betalingstjeneste. Der er ingen kommission her! Efter betaling modtager du en unik kode, som skal meddeles sælger i transaktionschatten. Denne chat vil være tilgængelig for dig efter betaling. For at aktivere V-Bucks eller et sæt på din konto, som skal linkes i Xbox til Epic Game, skal du give sælgeren login/adgangskode til din Xbox-konto. Hvis du ikke har en Xbox-konto, kan du oprette en og linke den til din Epic Games-konto. Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette, hjælper sælgeren dig gerne efter betaling.

Sådan får du V-Bucks til pc og linker din Epic Game-konto til Microsoft (XBOX):

  1. Link din Epic-konto til din Microsoft XBOX-konto.
  2. Følg dette link.
  3. Søg efter "Xbox".
  4. Klik på "Forbind".

Ordreopfyldelsestid varierer fra 5 til 120 minutter. Gennemsnitlig installationstid er 15 minutter. Hvis du har foretaget et køb uden for åbningstiden, skal du forvente, at vi kontakter dig og fuldfører installationen. For en positiv anmeldelse vil du modtage en 3% rabatkupon. Vores arbejdstid er fra 9:00 til 23:00 GMT+3.

Dette produkt er et digitalt produkt i den digitale varebutik - et sæt Fortnite spilvaluta - V-Bucks. Sættet indeholder fra 1000 til 81000 V-Bucks og er kompatibelt med EPIC PC, PS, XBOX og NINTENDO platforme.

V-Bucks er en valuta i spillet, som kan bruges til at købe kosmetik, våben og andre genstande i spillet i Fortnite. At købe dette sæt vil forbedre din spiloplevelse markant og give din karakter et unikt udseende.

V-Bucks-sættet kan indløses på din Fortnite-konto, som er knyttet til den relevante platform - EPIC PC, PS, XBOX eller NINTENDO. For at aktivere skal du oplyse dit kontologin/adgangskode til sælgeren, som vil give dig en unik kode efter betaling.

Ved at købe dette produkt modtager du ikke kun unikt spilindhold, men også muligheden for at spare betydeligt på købet takket være gunstige betalingsbetingelser og fraværet af provision ved brug af betalingstjenesten Enot.io. Alle operationer udføres hurtigt og sikkert, hvilket er en garanti for produktets kvalitet og pålidelighed. Produktbeskrivelser designet i et smukt html-format vil hjælpe dig med at blive mere fortrolig med dets egenskaber og funktioner.

Fortnite Currency Pack, V-Bucks, er en digital genstand tilgængelig i Digital Store og er kompatibel med EPIC PC, PS, XBOX og NINTENDO platforme. Pakken indeholder mellem 1.000 og 81.000 V-Bucks, som er in-game-valuta, der kan bruges til at købe kosmetik, våben og andre in-game-genstande i Fortnite. At købe dette sæt vil hjælpe dig med at forbedre din spiloplevelse og give din karakter et unikt udseende.

For at aktivere V-Bucks eller en bundle på din Fortnite-konto, som er knyttet til den tilsvarende platform, skal du give dit kontologin og adgangskode til sælgeren, som vil give dig en unik kode efter betaling. For at spare dine penge og få en fordelagtig betaling, anbefales det at bruge Enot.io betalingstjenesten, hvor der ikke er nogen kommission.

Hvis du ikke har en Xbox-konto, kan du oprette en og linke den til din Epic Games-konto. Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette, hjælper sælgeren dig gerne efter betaling.

For at få V-Bucks til PC og linke din Epic Game-konto til Microsoft (XBOX), skal du linke din Epic-konto til din Microsoft XBOX-konto, følge linket, finde "Xbox" og klikke på "Connect". Ledetiden varierer fra 5 til 120 minutter, og den gennemsnitlige installationstid er 15 minutter. Hvis du har foretaget et køb uden for åbningstiden, skal du forvente, at vi kontakter dig og fuldfører installationen.

Ved at købe dette produkt modtager du ikke kun unikt spilindhold, men også muligheden for at spare betydeligt på købet takket være gunstige betalingsbetingelser og fraværet af provision ved brug af betalingstjenesten Enot.io. Alle operationer udføres hurtigt og sikkert, hvilket er en garanti for produktets kvalitet og pålidelighed. Produktbeskrivelser designet i et smukt html-format vil hjælpe dig med at blive mere fortrolig med dets egenskaber og funktioner. Hvis din anmeldelse er positiv, modtager du også en rabatkupon på 3 %. Vores arbejdstid er fra 9:00 til 23:00 GMT+3.


***


FORTNITE er et spil, der giver spillere mulighed for at kæmpe mod hinanden i multiplayer-tilstand. Der er en in-game-valuta kaldet V-Bucks, som kan bruges til at købe genstande i spillet såsom karakterkostumer, emotes osv. Dette produkt tilbyder en pakke med 1000 til 81000 V-Bucks til pc, PS, Xbox og Nintendo platforme. Til betaling anbefales det at bruge betalingstjenesten Enot.io, som ikke opkræver kommission. Efter betaling modtager køber en unik kode, som skal meddeles sælger i transaktionschatten. For at aktivere V-Bucks eller et sæt til din Xbox-konto, skal du give sælgeren dit login og adgangskode til din Xbox-konto. Hvis køberen ikke har en Xbox-konto, hjælper sælgeren ham med at oprette en konto og knytte den til sin Epic Games-konto. Den gennemsnitlige installationstid er 15 minutter, men ordreafslutningen kan tage alt fra 5 til 120 minutter. Er købet foretaget uden for åbningstid, vil sælger kontakte køber for montering. En positiv anmeldelse af et produkt giver dig 3 % rabat. Sælgers arbejdstid er fra 9 til 23 GMT+3.







FORTNITE er et battle royale videospil udviklet af Epic Games. Spillet stiller spillere op mod hinanden på en enorm ø ved at bruge forskellige våben og byggefærdigheder for at være den sidste, der står.

Varen inkluderer mellem 1.000 og 81.000 V-Bucks i spillet, der kan bruges til at købe genstande i spillet og opgraderinger i FORTNITE på pc, PlayStation, Xbox eller Nintendo.

Ordreopfyldelse tager fra 5 til 240 minutter, og den gennemsnitlige installationstid er 15 minutter. Hvis din ordre er afgivet uden for åbningstiden, vil du blive kontaktet for installation.

Når du giver en positiv anmeldelse, modtager du en rabatkupon på 3 %. Vores virksomheds åbningstider er fra 9:00 til 23:00 GMT+3. Det er også muligt at dele oplysninger om produktet med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.







FORTNITE er et spil, hvor du kan købe valutaen V-Bucks i spillet. Dette produkt tilbyder fra 1000 til 81000 V-Bucks for at spille på pc, PS, Xbox og Nintendo platforme. Til betaling anbefales det at bruge betalingstjenesten Enot.io, som ikke opkræver kommission. Efter betaling modtager køber en unik kode, som skal meddeles sælger i transaktionschatten. For at aktivere V-Bucks på din Xbox-konto skal du give sælgeren dit login/adgangskode til din Xbox-konto eller oprette en ny Xbox-konto og linke den til din Epic Games-konto. Ledetider varierer fra 5 til 240 minutter, og den gennemsnitlige installationstid er 15 minutter. Er købet foretaget uden for åbningstid, vil sælger kontakte køber for montering. For en positiv anmeldelse modtager køberen en 3% rabatkupon. Sælgers arbejdstid er fra 9 til 23 GMT+3.


***


  1. Fortnite er et fantastisk spil! 1000 V-Bucks giver dig mulighed for at købe mange unikke genstande til din karakter.
  2. Jeg spiller Fortnite på Xbox og elsker at købe V-Bucks for at få nye skins og emotes til karakterer.
  3. Det er værd at bemærke, at 5.000 V-Bucks er meget, men det er det værd, fordi du får adgang til utrolige genstande og tilbehør til dine karakterer.
  4. Jeg købte 81.000 V-Bucks til mit pc-spil og kan nu nyde alle de nye ting, der kommer til spillet.
  5. Fortnite er et af mine yndlingsspil, og 2500 V-Bucks giver mig mulighed for at købe nye våben og kosmetik til min karakter.
  6. Jeg spiller Fortnite på PlayStation og køber V-Bucks for at få adgang til eksklusive genstande, som ellers ikke er tilgængelige i spillet.
  7. Tusind tak til Epic Games for muligheden for at købe 13.500 V-Bucks og få adgang til de bedste genstande og tilbehør til dine karakterer.



Ejendommeligheder:




FORTNITE er et sjovt spil med en overbevisende historie og fantastisk grafik.

Stort udvalg af forskellige karakterer og kosmetiske genstande for at tilpasse din helt.

Produktet fungerer fantastisk på alle populære platforme - PC, PS, Xbox og Nintendo Switch.

1000-81000 V-Bucks er en fantastisk måde at forbedre din spiloplevelse og få adgang til nye ting.

Spillet opdateres løbende med nye funktioner og elementer, hvilket gør det endnu mere interessant.

Spillet er meget populært blandt spillere over hele verden, hvilket betyder, at du altid vil finde nogen at spille med.

Udviklingsteamet arbejder konstant på at forbedre spillet og rette fejl, hvilket garanterer dets stabile drift.

Tilstedeværelsen af ​​en cross-play-funktion, der giver dig mulighed for at spille med venner på forskellige platforme.

En fantastisk kombination af action, overlevelse og strategi i ét spil.

En kæmpe verden at udforske, og hvor der altid er noget nyt.

FORTNITE er et fantastisk spil, og med V-Bucks-pakken vil du have flere muligheder for at tilpasse din karakter, og spiloplevelsen bliver endnu mere interessant.

V-Bucks Pack er en fantastisk måde at få ekstra indhold i FORTNITE og gøre dit gameplay mere unikt.

Hvis du elsker FORTNITE, er V-Bucks-pakken et must-køb. Det giver dig mulighed for at nyde spillet endnu mere og nyde nyt indhold.

Jeg har spillet FORTNITE i lang tid, og V-Bucks-pakken hjalp mig med at skabe min egen stil og tilpasse min karakter, som jeg kan lide. Det er virkelig pengene værd.

Hvis du vil have mest muligt ud af FORTNITE, så er V-Bucks-pakken vejen at gå. Det vil give dig flere muligheder for at tilpasse spillet og gøre det endnu mere interessant.

Jeg købte V-Bucks-pakken på min PS4 og var overrasket over, hvor meget nyt indhold jeg modtog. Dette er et godt køb for FORTNITE-elskere.

Hvis du elsker FORTNITE, er V-Bucks-pakken et must-køb. Det vil give dig flere muligheder for at tilpasse din karakter og tilføje nyt indhold til spillet.

FORTNITE er et fantastisk spil, og at købe V-Bucks giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din spiloplevelse.

Jeg købte 5000 V-Bucks i FORTNITE og har ikke fortrudt det - nu kan jeg købe interessante ting i spillet.

EPIC PC|PS|XBOX|NINTENDO er en fantastisk platform til at spille FORTNITE på enhver enhed.

Med V-Bucks i FORTNITE kan du købe seje skins og andre ting, der gør gameplayet endnu sjovere.

FORTNITE er et af de bedste battle royale-spil derude, og at købe V-Bucks giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dit spil.

Jeg købte 1000 V-Bucks fra FORTNITE og har allerede fået nogle fede skins – det er virkelig pengene værd.

Med V-Bucks i FORTNITE kan du købe ikke kun skins og emotes, men også nye Seasonal Battle Pass - dette åbner op for mange nye muligheder i spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)