Fortnite 1000, 2800, 5000, 13500 V-Bucks EPIC - XBOX

⚡️Vores butik tilbyder tjenester på alle platforme undtagen Nintendo. Ordren leveres inden for 5-120 minutter afhængig af køen og tilstanden på FORTNITE-serverne. Hvis du har bestilt om natten efter kl. 00:00 Moskva-tid, så skriv venligst ikke til mig i instant messengers, da jeg ikke er en robot og har brug for hvile. Jeg begynder at udføre ordrer fra kl. 10:00 Moskva-tid. Lad os respektere hinanden. Hvis jeg ikke svarer på beskeder inden for 5 minutter efter du har sendt en unik kode, så sover jeg! Butikkens åbningstider er fra 10:00 Moskva-tid til 00:00 Moskva-tid.

⚠️Bemærk venligst, at vi ikke sælger koder til genstande i spillet eller valuta, men køb foretages på din konto! ✅ Efter at have afgivet din ordre, vil du modtage det ønskede antal V-Bucks i Fortnite-spillet. For at gøre dette har vi brug for din Xbox-konto-loginoplysninger. Hvis du vil bruge din Xbox-konto med Epic Games, skal du linke den til den.

⚠️Hvis du ikke har en Xbox-konto, så bare rolig, du kan nemt oprette en og linke den til din Epic Games-konto. Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette, skal du kontakte sælgeren, og han vil give dig alle instruktionerne og hjælpe med andre spørgsmål.

Hvorfor har vi brug for din Xbox-konto❓ Vi køber alle produkter fra den officielle Fortnite-butik gennem andre regioner.

⚠️Efter betaling er bekræftet, modtager du en unik kode, som skal meddeles sælger i korrespondance eller via eventuelle kontaktoplysninger.⚠️

Fortnite V-Bucks

Vi tilbyder V-Bucks til Fortnite på EPIC og XBOX platforme. Vælg det antal V-Bucks, du har brug for:

  • 1000 V-Bucks
  • 2800 V-Bucks
  • 5000 V-Bucks
  • 13500 V-Bucks

V-Bucks er en valuta i spillet, som du kan bruge til at købe varer og opgraderinger i spillet Fortnite. Efter at have afgivet din ordre, vil vi give dig en unik kode, som du skal give til sælgeren. Vi garanterer, at alle vores varer blev købt fra den officielle Fortnite-butik gennem andre regioner.

...


***


Butikken tilbyder V-Bucks til spillet Fortnite på XBOX-platformen. V-Bucks fås i fire muligheder: 1000, 2800, 5000 og 13500. Efter at have afgivet en ordre og bekræftet betaling, modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger i korrespondance eller via kontaktoplysninger. Levering sker inden for 5-120 minutter, afhængigt af køen og Fortnite-servernes tilstand. For at købe et produkt skal du angive din XBOX-konto-loginoplysninger. Hvis du ikke har en XBOX-konto, kan du nemt oprette en og linke den til din Epic Games-konto ved at bruge instruktionerne fra sælgeren. Det er vigtigt at bemærke, at butikken ikke sælger koder til genstande eller valuta i spillet; køb foretages på din konto.


***


  1. Fortnite er et fantastisk spil med vanedannende gameplay og udfordrende missioner.
  2. At købe V-Bucks til Fortnite er en praktisk måde at udvide dine muligheder i spillet.
  3. Ved at bruge V-Bucks kan du købe nye våben, kosmetiske genstande eller opgradere din karakter.
  4. Et stort antal V-Bucks i pakker giver dig mulighed for at spare på køb af spilvaluta.
  5. Brug af V-Bucks i Fortnite er en fantastisk måde at støtte spillets udviklere på.
  6. At købe V-Bucks tager ikke meget tid og er tilgængeligt for alle brugere.
  7. De mange forskellige ting, der er tilgængelige for V-Bucks, giver enhver spiller mulighed for at finde noget, der passer til deres smag.
  8. Fortnite er et spil, der konstant opdateres, og køb af V-Bucks giver dig mulighed for at forblive på niveau med andre spillere.
  9. At købe V-Bucks er en fantastisk gave til Fortnite-fans.
  10. V-Bucks i Fortnite er en bekvem måde at købe betalt indhold på uden at skulle bruge et kreditkort.



Ejendommeligheder:




Fortnite er et sjovt spil, og køb af valutaer i spillet hjælper mig med at forbedre min spiloplevelse!

Med købet af 1000 V-bucks i Fortnite var jeg i stand til at købe et nyt skin til min karakter og føle mig som en unik spiller.

Det er meget praktisk at købe V-bucks i Fortnite direkte fra Xbox Store, det sparer mig tid og gør købsprocessen nemmere.

At købe 2800 V-Bucks i Fortnite er en fantastisk måde at få adgang til nye spilgenstande og funktioner, der gør gameplayet endnu mere spændende.

5000 V-bucks gjorde det muligt for mig at foretage en masse interessante køb i Fortnite, og jeg var i stand til at gøre min karakter endnu mere badass.

At købe 13.500 V-Bucks gav mig adgang til nogle af de sjældneste og mest unikke genstande i spillet, hvilket gjorde min spiloplevelse endnu sjovere.

Jeg har aldrig købt valutaer i spillet før, men at købe V-bucks i Fortnite har været en proces, jeg har nydt, og jeg har haft det meget sjovt at spille igennem.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)