Five Nights at Freddy's: Security Breach | Steam Россия

Garanteret på aktiveringstidspunktet! [Fem nætter](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Five%20Nights&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Five%20Nights.) hos Freddy's: Security Breach Steam Gift Россия?

Hvis du har problemer med at betale med et bankkort eller med at betale via andre systemer, skal du bruge Enot.io betalingsgateway.

OPMÆRKSOMHED!!! Spillet er kun for den russiske region (ikke CIS). Før du betaler, skal du tjekke, om din region er korrekt. Du kan gøre dette ved at bruge linket (log ind på din konto). Sørg for, at du skriver "Rusland" i feltet "Land".

MODTAG SPILLET ØJEBLIKKELIGT EFTER BETALING! Spillet sendes automatisk af en bot 24/7. Inden for et minut efter betaling vil en bot blive tilføjet til din ven og sende dig spillet som gave.

✅ GLEM IKKE AT MEDTAGE DET KORREKTE LINK TIL DIN PROFIL. Linket til profilen gives efter betaling. Spillet kan ikke gemmes på lager eller overføres. Hvis du vil købe et spil som gave, skal du angive et link til modtagerens profil. Husk, at du skal acceptere bottens invitation til at levere spillet.

✅ KUN FOR RUSLAND Vores bot sender ikke spillet, hvis kontobutiksregionen ikke er Rusland. Du kan finde ud af din region ved at følge linket Sørg for, at du skriver "Rusland" i feltet "Land".

HVIS DU ER FORKERT MED DIN KONTO REGION VED KØBET, VIL DER VÆRE REFUSION MED EN KOMMISSION PÅ 10 %

Om dette spil: I spillet Five Nights at Freddy's: [Security Breach](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Security%20Breach&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Security%20Breach.) du skal følge skæbnen for drengen Gregory, som befandt sig låst natten over i Freddy Fazbears Mega-Pizza-plex. Gregory bliver nødt til at få hjælp fra Freddie selv for at afsløre hemmelighederne bag pizzakomplekset, finde ud af sandheden og overleve indtil daggry.

Yderligere Information

Link til spillet på Steam - Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

Det foreslås at købe spillet Five Nights at Freddy's: Security Breach Steam Gift Russia med en garanti på aktiveringstidspunktet. Hvis du støder på problemer med betaling via et bankkort, kan du bruge Enot.io betalingsgateway. Det er vigtigt at sikre sig, at din region er Rusland, før du betaler for spillet, da spillet kun er beregnet til denne region (ikke CIS). Hvis du har betalt for spillet med den forkerte regionale konto, er en tilbagebetaling med en kommission på 10 % mulig.

Spillet Five Nights at Freddy's: Security Breach inviterer spilleren til at følge skæbnen for drengen Gregory, som blev låst natten over i Freddy Fazbears Mega-Pizza-plex. For at afsløre hemmelighederne bag pizzakomplekset og overleve indtil daggry, bliver Gregory nødt til at få hjælp fra Freddie selv.

Efter betaling sendes spillet øjeblikkeligt af botten automatisk 24/7, og inden for et minut efter betaling tilføjer botten dig som ven og sender spillet som gave. Det er vigtigt at give det korrekte link til din profil, da du ikke kan gemme spillet i dit lager eller overføre det. Bemærk venligst, at spillet kun sendes til Rusland, og vores bot vil ikke sende spillet, hvis kontoens butiksregion ikke er Rusland.

[Fem nætter](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Five%20Nights&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Five%20Nights.) hos Freddy's: Security Breach | Steam Россия

Five Nights at Freddy's: Security Breach er et spændende spil, der vil fordybe dig i Freddy Fazbears Mega Pizza Plex-verden. Du er nødt til at følge skæbnen for drengen Gregory, som befandt sig spærret inde i komplekset natten over. For at overleve indtil daggry, må Gregory afsløre hemmelighederne bag Pizza Plex og få hjælp fra Freddie selv.

Produkt beskrivelse

Five Nights at Freddy's: Security Breach kan købes i den digitale varebutik i Steam Russia-versionen. Køb spillet med garanti på aktiveringstidspunktet og få øjeblikkelig adgang til spændende eventyr i Freddy Fazbears Mega Pizza Complex.

Sådan betaler du

Du kan betale for spillet via et bankkort eller andre betalingssystemer ved hjælp af Enot.io betalingsgateway. Når du betaler, skal du sørge for, at din region er angivet som Rusland, da spillet kun er beregnet til denne region (ikke CIS).

Øjeblikkelig levering

Efter betaling sendes spillet øjeblikkeligt af botten automatisk 24/7. Inden for et minut efter betaling vil en bot blive tilføjet til din ven og sende dig spillet som gave. Det er vigtigt at give det korrekte link til din profil, da du ikke kan gemme spillet i dit lager eller overføre det.

Vigtig information

Bemærk venligst, at spillet kun sendes til Rusland, og vores bot vil ikke sende spillet, hvis kontoens butiksregion ikke er Rusland. Hvis du var i den forkerte region, da du købte, kan du modtage en refusion med 10 % kommission.

Five Nights at Freddy's: Security Breach er et spændende spil, der vil fordybe dig i Freddy Fazbears Mega Pizza Plex-verden. En version af spillet til Steam Rusland er tilgængelig i butikken for digitale varer. Køb spillet med garanti på aktiveringstidspunktet og få øjeblikkelig adgang til spændende eventyr i Mega Pizza Plex. Du kan betale for spillet via et bankkort eller andre betalingssystemer ved hjælp af Enot.io betalingsgateway. Sørg for, at din region er opført som Rusland, da spillet kun er beregnet til den region (ikke CIS). Efter betaling sendes spillet øjeblikkeligt af botten automatisk 24/7. Inden for et minut efter betaling vil en bot blive tilføjet til din ven og sende dig spillet som gave. Bemærk venligst, at spillet kun sendes til Rusland, og vores bot vil ikke sende spillet, hvis kontoens butiksregion ikke er Rusland. Hvis du var i den forkerte region, da du købte, kan du modtage en refusion med 10 % kommission.

Produktsiden er designet i et smukt HTML-format, som gør den attraktiv for brugerne. Produktsiden indeholder spillets forside, en kort beskrivelse, betalingsmuligheder, øjeblikkelig levering og vigtige oplysninger, du skal overveje, når du køber spillet. Alt dette vil hjælpe brugerne med at træffe et informeret valg og købe spillet sikkert og hurtigt.

...


***


Five Nights at Freddy's: Security Breach er et nyt spil i gyserserien Five Nights hos Freddy's, udviklet af Steel Wool Studios. I spillet vil spillerne være i stand til at udforske den massive Freddy Fazbear's Mega Pizza Plex forlystelsespark, hvor de vil møde helt nye karakterer, inklusive den enorme robotbjørn Monty og hans robotvenner. Spillere skal navigere gennem forskellige niveauer, løse gåder og overleve, mens de undgår skræmmende robotter, der forsøger at dræbe dem.

В Five Nights at Freddy's: Security Breach spillere vil være i stand til at spille som forskellige karakterer, inklusive Gregory, en ung dreng, der befinder sig fanget i en forlystelsespark med robotter. Spillet indeholder også mange hemmeligheder og forskellige slutninger, som spillere kan opdage, når de udforsker spilverdenen. Five Nights at Freddy's: Security Breach kan købes på Steam i Rusland.


***


  1. Five Nights at Freddy's: Security Breach er et spændende gyserspil, der ikke lader dig kede dig!
  2. Grafikken og lyden i Five Nights at Freddy's: Security Breach er i top!
  3. Plottet i spillet Five Nights at Freddy's: Security Breach er meget interessant og spændende!
  4. Five Nights at Freddy's: Security Breach er et spil, der ikke vil efterlade dig ligeglad!
  5. Five Nights at Freddy's: Security Breach kombinerer rædsel og atmosfæren af ​​en attraktion!
  6. Five Nights at Freddy's: Security Breach bringer et nyt niveau af rædsel og spænding til serien!
  7. Spillet Five Nights at Freddy's: Security Breach vil glæde alle fans af gysergenren!
  8. Five Nights at Freddy's: Security Breach er et spil, der får dit hjerte til at banke hurtigere!
  9. Five Nights at Freddy's: Security Breach er et godt valg for dem, der elsker rædsel og spænding!
  10. Spillet Five Nights at Freddy's: Security Breach er en garanteret fornøjelse for alle, der leder efter nye følelser og oplevelser!



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil, fortsættelse af den legendariske Five Nights at Freddy's-serie. Grafik på et højt niveau, stemningen fanger fra de første minutter af spillet.

Fantastisk plot og interessante karakterer. Jeg kunne virkelig godt lide spillets mekanik og begivenhedernes uforudsigelighed.

Five Nights at Freddy's: Security Breach er et rigtigt fund for fans af horror og psykologiske spil. En god kombination af puslespil og frygt.

Spillet er bare fantastisk! Hvert niveau efterlader noget nyt og interessant i hukommelsen. Plottet fanger fra de første minutter.

Utroligt atmosfærisk spil! Gennemtænkt plot, grafik af høj kvalitet og soundtrack.

Five Nights at Freddy's: Security Breach er et sandt mesterværk af gysergenren. Vil anbefale til alle, der elsker virkelig skræmmende spil.

Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Fantastisk grafik, interessant historie og vanedannende gameplay.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)