Førsteklasses Trouble Supporter Pack? DLC STEAM GIFT RU

Køb DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA - en tilføjelse til spillet, der kun vil være tilgængelig på Steam-versionen af ​​spillet. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Indtast blot linket til din konto, og du vil blive føjet til listen over modtagere, hvorefter du vil modtage en gave på Steam, som forbliver hos dig for altid. Bemærk venligst, at en gave ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Afsendelse sker udelukkende til konti, der er registreret i Rusland, med priser i rubler og en IP-adresse i Rusland. Vigtig! Vi sender ikke til CIS-lande / Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland! Før du køber, skal du sørge for at kontrollere regionen for din Steam-konto: sørg for, at der står "RUSSLAND". Ellers skal du ikke købe!

Hvis du har lavet en fejl med regionen, kan du kontakte os via online chat eller Telegram, og vi vil manuelt behandle din ordre.

Instruktioner: For at få et link til din konto skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne. I menuen skal du gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto. Linket skal se sådan ud uden "/" i slutningen. Hvis du ikke kan finde linket, så prøv at søge efter dit STEAM ID på Google.

[Første klasse](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=First%20Class&prompt=Tell%20me%20more%20about%20First%20Class.) Trouble Supporter Pack

Denne First Class Trouble DLC-pakke giver dig adgang til unikke genstande og kosmetik for at hjælpe dig med at skille dig ud ombord.

Derudover vil du, ved at købe First Class Trouble Supporter Pack, støtte spiludviklerne og hjælpe dem med at skabe flere fede spil i fremtiden.

Bemærk venligst, at DLC-pakken kræver en Steam-version af First Class Trouble for at spille.

Ejendommeligheder:

  • Eksklusivt sæt kosmetiske genstande til karakterer
  • Unikke lydeffekter
  • Interessante animationer
  • Support til spiludviklere

Levering:

Vi leverer First Class Trouble Supporter Pack som et digitalt produkt - DLC STEAM GIFT RU, som vil blive leveret til dig automatisk efter betaling. Levering udføres kun til konti, der er registreret i Rusland, med priser i rubler og en IP-adresse i Rusland. Bemærk venligst, at en gave ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Instruktioner:

For at få et link til din konto skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne. I menuen skal du gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto. Linket skal se sådan ud uden "/" i slutningen. Hvis du ikke kan finde linket, så prøv at søge efter dit STEAM ID på Google.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med købet af First Class Trouble Supporter Pack, kan du kontakte os via online chat eller via Telegram - vi er altid glade for at hjælpe dig.


***


First Class Trouble Supporter Pack er ekstra indhold (DLC) til spillet First Class Trouble på Steam-platformen. Dette sæt indeholder forskellige ting, der kan hjælpe spillere med at nyde og forbedre spillet.

Pakken indeholder eksklusiv karakterkosmetik såsom outfits og tilbehør, samt nye lydeffekter og musik. Pakken inkluderer også muligheden for at få adgang til eksklusive baggrunde til spillets menuer.

Dette produkt er en STEAM GIFT RU, hvilket betyder, at det er en digital nøgle til aktivering af yderligere indhold, som kun kan bruges i Rusland. Hvis du er fan af First Class Trouble, så kunne dette sæt være en sjov tilføjelse til din spiloplevelse.


***


  1. First Class Trouble Supporter Pack er en fantastisk tilføjelse til spillet, der giver dig mulighed for at få yderligere frynsegoder og kosmetiske genstande.
  2. Ved at købe STEAM GIFT RU DLC fik jeg adgang til eksklusivt indhold, der markant udvidede spillets muligheder.
  3. First Class Trouble Supporter Pack er et godt tilbud til dem, der ønsker at nyde spillet mere og støtte udviklerne.
  4. DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk måde at tilføje friskhed til gameplayet og få nye oplevelser.
  5. First Class Trouble Supporter Pack tilføjer mange interessante elementer til spillet, der giver dig mulighed for at dykke dybere ned i spilverdenen.
  6. DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk måde at give dig selv eller dine venner ekstra spilindhold, der på en behagelig måde vil diversificere spillets gang.
  7. First Class Trouble Supporter Pack er en fantastisk tilføjelse, der giver dig flere muligheder for at overleve og vinde spillet.



Ejendommeligheder:




First Class Trouble Supporter Pack er en fantastisk tilføjelse til spillet, der udvider gameplayet og tilføjer mange nye funktioner.

DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk gave til enhver spilfan, der ønsker at få endnu mere sjov ud af spillet.

First Class Trouble Supporter Pack er en fantastisk måde at støtte spiludviklere og hjælpe dem med at skabe endnu bedre indhold.

DLC STEAM GIFT RU er et fantastisk køb for dem, der ønsker at få det maksimale udbytte og fuld adgang til spillets indhold.

First Class Trouble Supporter Pack er en fantastisk mulighed for at få eksklusive genstande og bonusser, der ikke er tilgængelige i hovedspillet.

DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk måde at diversificere gameplayet og få nye fornemmelser fra spillet.

First Class Trouble Supporter Pack er et godt valg for dem, der ønsker at have mere sjov med spillet og støtte dets udviklere.

DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk gave til venner eller kære, der også er fans af spillet.

First Class Trouble Supporter Pack er en fantastisk måde at vise din kærlighed og dedikation til spillet og dets udviklere.

DLC STEAM GIFT RU er et godt valg for dem, der ønsker at få yderligere indhold og tilføje nye funktioner til spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)