FIFA 22 PS4/PS5/LIFETIME?

Funktionaliteten af ​​det russiske PSN er meget begrænset. Jeg tilbyder dig en bedre mulighed: ✅ Livstidsgaranti! ✅ Prisen er lavere end i den russiske PS Store ✅ Russisk sprog tilgængeligt ✅ PlayStation-brugere fra enhver region kan aktivere, downloade og spille ✅ Hvis kontoen er forbundet til konsollen, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på konsollen.

?️ Videoinstruktioner til PS4: ?️ Videoinstruktioner til PS5:

VERSION BETYDNING: ? OFFLINE - Spil fra din personlige profil. Indlæs spillet, og sluk Wi-Fi på din PlayStation. Vi garanterer, indtil du opretter forbindelse til internettet. ? ONLINE - Opret forbindelse til Wi-Fi og spil kun dette spil fra vores konto. Du vil ikke kunne spille fra din konto. ? UNIVERSAL - Spillet er fuldt tilgængeligt fra din konto uden nogen begrænsninger, ligesom hvis spillet blev købt på din konto.

ALLE ANDRE SPIL ER OGSÅ TILGÆNGELIGE I PLAYSTATION-BUTIKKEN.

Vi opretter en konto personligt, og hvis du forsøger at overtræde vilkårene for brug (for eksempel forsøger at ændre data), vil vi bemærke det med det samme!

Vilkår for brug:

  • Det er forbudt at ændre nogen data på din konto.
  • Overførsel af kontodata til tredjepart er forbudt.
  • Brug kun din købskontotype og interferer ikke med andre brugere.

Hvis du overtræder vilkårene, mister du adgangen til din konto uden refusion. Ved at købe dette produkt accepterer og accepterer du disse vilkår og betingelser.

Vær hilset! Jeg præsenterer dig for et digitalt produkt i vores butik med digitale varer - FIFA 22 til PS4/PS5 med livstidsgaranti.

FIFA 22 er en fodboldsimulator fra Electronic Arts, der er blevet endnu mere realistisk og spændende end tidligere versioner. Spillere vil kunne nyde forbedret grafik, forbedret gameplay og nye funktioner.

Ved at købe den digitale version af FIFA 22 fra vores butik, får du livstidsgaranti, samt tilgængelighed til brug på PS4- og PS5-konsoller. Den version, vi tilbyder, er udelukkende på russisk og er tilgængelig til aktivering, download og afspilning af PlayStation-brugere fra alle regioner.

Vi tilbyder tre versioner af spillet: OFFLINE, ONLINE og UNIVERSAL. OFFLINE-versionen giver dig mulighed for at spille fra din personlige profil efter at have downloadet spillet og slukket for Wi-Fi på PlayStation. Vi garanterer, at spillet vil være tilgængeligt, indtil du har forbindelse til internettet. ONLINE-versionen giver dig kun adgang til spillet fra vores konto, og du vil ikke være i stand til at spille fra din konto. UNIVERSAL-versionen giver dig mulighed for fuldt ud at bruge spillet fra din konto uden nogen begrænsninger, som om spillet blev købt på din konto.

Glem ikke, at der er andre spil tilgængelige i vores butik på PlayStation Store.

Ved at købe vores produkt accepterer du vores brugsbetingelser, som forbyder ændring af data på din konto, overførsel af data til tredjeparter og forstyrrelse af andre brugere. Overhold venligst disse vilkår for at undgå at miste adgang til din konto uden refusion.

Tak for din opmærksomhed!

Vær hilset! Vi tilbyder et digitalt produkt - FIFA 22-spillet til PS4/PS5 med livstidsgaranti. FIFA 22 er en fodboldsimulator fra Electronic Arts med forbedret grafik, gameplay og nye funktioner. Den version af spillet, vi tilbyder, er tilgængelig på russisk og kan aktiveres, downloades og spilles af PlayStation-brugere fra enhver region.

Ved at købe den digitale version af FIFA 22 hos os får du livstidsgaranti og tilgængelighed til brug på PS4- og PS5-konsoller. Vi tilbyder tre versioner af spillet: OFFLINE, ONLINE og UNIVERSAL. OFFLINE-versionen giver dig mulighed for at spille fra din personlige profil efter at have downloadet spillet og slukket for Wi-Fi på PlayStation. Vi garanterer, at spillet vil være tilgængeligt, indtil du har forbindelse til internettet. ONLINE-versionen giver dig kun adgang til spillet fra vores konto, og du vil ikke være i stand til at spille fra din konto. UNIVERSAL-versionen giver dig mulighed for fuldt ud at bruge spillet fra din konto uden nogen begrænsninger, som om spillet blev købt på din konto.

Vi opretter en konto personligt, og hvis du forsøger at overtræde vilkårene for brug (for eksempel forsøger at ændre data), vil vi bemærke det med det samme. Overhold venligst disse vilkår for at undgå at miste adgang til din konto uden refusion. Det er forbudt at ændre nogen data på din konto, overføre kontodata til tredjeparter og forstyrre andre brugere. Ved at købe dette produkt accepterer og accepterer du disse vilkår og betingelser.

Ud over FIFA 22 er andre spil også tilgængelige i vores butik på PlayStation Store. Tak for din interesse i vores produkt!


***


FIFA 22 til PlayStation 4 og PlayStation 5 med livstidsgaranti for adgang til spillet. Denne vare leveres med en PlayStation Network-konto, der er oprettet personligt af sælgeren. Du har adgang til spillet på tværs af alle PlayStation-regioner med mulighed for at aktivere, downloade og spille på enhver profil på din konsol. Instruktioner til aktivering af videospil leveres til PS4 og PS5.

Produktet fås i tre versioner: offline, online og universal. Offlineversionen giver dig mulighed for at spille fra din personlige profil uden internetforbindelse, med garanteret adgang, indtil du opretter forbindelse til netværket. Onlineversionen giver dig mulighed for kun at spille fra sælgers konto og kræver en Wi-Fi-forbindelse. Den universelle version giver dig mulighed for at spille på din konto uden nogen begrænsninger, ligesom spillet blev købt på din konto.

Derudover er alle andre spil på PlayStation Store tilgængelige for dette produkt. Men når du køber et produkt, accepterer og accepterer du brugsbetingelserne, som forbyder ændring af kontodata, overførsel af data til tredjeparter og forstyrrelse af andre brugere. På


***


  1. FIFA 22 er et utroligt vanedannende spil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i fodboldens verden og føle dig som en rigtig spiller!
  2. Jeg elsker bare FIFA 22! Den har fantastisk grafik og vanedannende gameplay, der ikke lader dig kede dig i et minut.
  3. Ved at købe FIFA 22 får du en unik mulighed for at spille dit yndlingsspil på PS4, PS5 eller endda resten af ​​dit liv!
  4. FIFA 22 er en rigtig gave til alle fodboldfans! Dette spil giver dig mulighed for at føle alle følelserne og adrenalinen fra et rigtigt spil på en fodboldbane.
  5. FIFA 22 er et af de bedste spil på markedet! Det er ikke kun spændende, men har også grafik og lyd i høj kvalitet, som giver dig mulighed for at blive helt fordybet i gameplayet.
  6. Jeg har ikke været i stand til at rive mig løs fra FIFA 22 i flere dage nu! Dette spil er simpelthen fascinerende med dets vanedannende gameplay og fantastiske atmosfære.
  7. FIFA 22 er et spil, der vil være interessant for både erfarne spillere og begyndere! Det kan spilles alene eller sammen med venner, hvilket gør det endnu sjovere.
  8. Hvis du elsker fodbold, så er FIFA 22 et spil, du helt sikkert bør prøve! Det vil få dig til at føle dig som en rigtig fodboldspiller og nyde spillets atmosfære.
  9. FIFA 22 er et spil, der aldrig bliver kedeligt! Det har mange tilstande og funktioner, der giver dig mulighed for at nyde spillet i mange timer.
  10. Jeg blev forelsket i FIFA 22 fra de første minutter af spillet! Den har fantastisk grafik, interessante tilstande og vanedannende gameplay, der ikke vil lade dig kede dig!



Ejendommeligheder:




FIFA 22 er et fantastisk fodboldspil, der vil glæde PS4/PS5/Fodbold elskere for LIVSTID!

Grafikken i FIFA 22 på PS4/PS5/LIFETIME er uden ros, spillet ser meget realistisk ud.

Gameplayet i FIFA 22 på PS4/PS5/LIFETIME er meget sjovt og interessant.

Online-tilstand i FIFA 22 på PS4/PS5/LIFETIME giver dig mulighed for at konkurrere med spillere fra hele verden.

FIFA 22 på PS4/PS5/LIFETIME har et stort antal hold og spillere, så du kan vælge dit yndlingshold og begynde at spille.

Spilleradministration i FIFA 22 på PS4/PS5/LIFETIME er meget praktisk og intuitiv.

FIFA 22 på PS4/PS5/LIFETIME er velegnet til både begyndere og professionelle.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)