FIFA 21 ⚽(OPRINDELSE/ALLE LANDE) ✅+GAVE

✅FIFA 21 LICENSNØGLE VISES I BROWSERVINDUET OG MODTAGES AUTOMATISK TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!!

Aktivering: Origin/EA APP

Genre: Sport

Udgiver: Electronic Arts

Region: Ingen regionale restriktioner (ALLE LANDE)

Sprog: Engelsk, arabisk, tysk, dansk, tysk, engelsk USA, spansk Spanien, spansk Mexico, fransk, italiensk, 日本語, 한?어, Holland, norsk, polsk, portugisisk Brasilien, portugisisk Portugal, svensk, tyrkisk, hvad?文, 繁體?文

Udgivelsesdato: 9. oktober 2020

TIL STEDE!!! SKRIV EN POSITIV ANMELDELSE MED ORDENE "JEG ØNSKER EN GAVE" OG DUPLICER DEN BESKED (i KORRESPONDANCE-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), SOM DU ER GARANTERET AT MODTAGE ET TILFÆLDIGT, BILLIGT Steam-SPIL.

Hvis du ikke skrev i korrespondance med sælgeren, så skal du ikke blive fornærmet, når du ikke modtager gaven.

OM SPILLET: Vind sammen i EA SPORTS™ FIFA 21 drevet af Frostbite™. Fra gaderne til stadionerne bringer FIFA 21 endnu flere måder at spille på, herunder turneringer som UEFA Champions League og CONMEBOL Libertadores.

Dette produkt distribueres via digital distribution.

Nøgleaktivering:

  1. Download og installer Origin/EA APP'en.
  2. Start Origin/EA APP.
  3. Vælg "Indløs produktkode".
  4. Indtast nøglen modtaget efter betaling.

FIFA 21-licensnøglen vil blive vist i dit browservindue og automatisk sendt til din e-mail efter betaling. Dette produkt har ingen regionale begrænsninger og understøtter mange sprog, inklusive russisk. Spillet blev udgivet af Electronic Arts i genren sportsspil den 9. oktober 2020, baseret på Frostbite™-motoren. FIFA 21 giver mulighed for at spille turneringer som UEFA Champions League og CONMEBOL Libertadores. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Origin/EA APP-programmet, derefter vælge "Aktiver produktkode" og indtaste nøglen modtaget efter betaling. Derudover kan du få et tilfældigt spil på Steam ved at skrive en positiv anmeldelse, der angiver sætningen "I WANT A GIFT" i KORRESPONDENS-sektionen på Oplata.info-bestillingssiden og duplikere beskeden. Gaven vil med garanti blive sendt, når disse betingelser er opfyldt. Bemærk venligst, at dette produkt distribueres via digital distribution.

FIFA 21 ⚽(OPRINDELSE/ALLE LANDE) ✅+GAVE

Dette er et digitalt produkt, der er en licensnøgle til spillet FIFA 21. Nøglen er aktiveret på Origin/EA APP-platformen og har ingen regionale begrænsninger, velegnet til alle lande. Spillet er på russisk og understøtter også mange andre sprog. FIFA 21 er et sportsspil udviklet af Electronic Arts og drevet af Frostbite™-motoren. Det giver mulighed for at spille turneringer som UEFA Champions League og CONMEBOL Libertadores.

Efter betaling vises nøglen i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Origin/EA APP-programmet, derefter vælge "Aktiver produktkode" og indtaste nøglen.

Derudover, når du køber FIFA 21, kan du modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse, der angiver sætningen "JEG ØNSKER EN GAVE" i KORRESPONDENS-sektionen på Oplata.info-bestillingssiden og duplikere beskeden. Gaven vil med garanti blive sendt, når disse betingelser er opfyldt.


***


FIFA 21 er et licenseret computerspil i sportsgenren, udgivet af Electronic Arts. Spillet understøtter russisk, arabisk, tjekkisk, dansk, tysk, engelsk (USA), spansk (Spanien og Mexico), fransk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien og Portugal), svensk, tyrkisk, Kinesiske (forenklede og traditionelle) sprog. Spillet har ingen regionale begrænsninger og kan aktiveres på Origin/EA APP-platformen.

Når du køber FIFA 21, modtager du en licensnøgle, som automatisk vises i dit browservindue og sendes til din e-mail efter betaling. Derudover vil du modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam, hvis du skriver en positiv anmeldelse med ordene "Jeg vil have en gave" og duplikerer den i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden.

FIFA 21 giver dig mulighed for at spille turneringer såsom UEFA Champions League og CONMEBOL Libertadores. Den er baseret på Frostbite™-spilmotoren, som giver realistisk grafik og forbedret gameplay. Spillet distribueres via digital distribution, og for at aktivere det skal du downloade og installere Origin/EA APP-programmet og derefter indtaste den modtagne nøgle i sektionen "Aktiver produktkode".


***


  1. FIFA 21 er et fantastisk spil for fodboldelskere!
  2. Spillet er meget realistisk og spændende fra de første minutter.
  3. Fremragende grafik og lyd.
  4. Ultimate Team-tilstand - bare fantastisk!
  5. Masser af muligheder for at tilpasse dit team.
  6. Lad os spille FIFA 21 med venner og have det rigtig sjovt!
  7. Der er mange forskellige licenserede hold og spillere i spillet.
  8. Meget brugervenlig grænseflade og kontroller.
  9. Et stort udvalg af spiltilstande - alle vil finde noget til deres smag.
  10. Spillet er pengene værd - dette er en fantastisk mulighed for fodboldfans.
  11. FIFA 21 er et fantastisk spil for fans af fodbold og sportssimuleringer.
  12. Grafikken og lyden i FIFA 21 er på et højt niveau, hvilket skaber en realistisk atmosfære.
  13. Gameplayet i FIFA 21 er sjovt og spændende, du bliver ikke træt af at spille.
  14. FIFA 21 har en række spiltilstande for at tilbyde noget for enhver smag.
  15. Online-tilstande i FIFA 21 giver dig mulighed for at spille med spillere fra hele verden og konkurrere om at blive den bedste.
  16. FIFA 21 har mange licenserede hold og spillere, hvilket tilføjer realisme.
  17. Holdstyring i FIFA 21 er praktisk og intuitiv.
  18. FIFA 21 er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner og familie på at spille sammen.
  19. Progressions- og præstationssystemet i FIFA 21 motiverer spillere til at udvikle deres færdigheder og forbedre deres resultater.
  20. Når du køber FIFA 21, modtager du en bonus i form af ekstra spilmateriale, som gør købet endnu mere rentabelt.



Ejendommeligheder:




FIFA 21 er et fantastisk spil for fodboldelskere, med fantastisk grafik og realistisk gameplay.

Det er meget praktisk at købe en digital kopi af FIFA 21-spillet gennem Origin-platformen uden at skulle købe en fysisk kopi.

At få en gave ved køb af FIFA 21 er en fin bonus, der tilføjer ekstra værdi til produktet.

Når du har købt FIFA 21 digitalt, kan du begynde at spille med det samme uden besværet med at installere spillet fra disken.

FIFA 21 er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på, spændende kampe og evnen til at score utrolige mål.

FIFA 21 opdateres konstant, så du altid kan nyde nye funktioner og forbedringer.

Med den digitale version af FIFA 21 kan du spille når som helst og hvor som helst, så længe du har internetadgang og din Origin-konto.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)