Nedfald | Fallout 2 | Fallout Taktik | Bethesda

Ved at købe dette produkt, vil du øjeblikkeligt modtage en BETHESDA-konto med spillene Fallout, Fallout 2 og Fallout Tactics. Efter købet vil kontodata automatisk blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet. Nogle konti kan indeholde yderligere spil som bonusser. Bemærk venligst, at der ikke gives adgang til mail, og kontooplysninger kan ikke ændres.

Muligheden for at overføre spillet til Steam er tilgængelig på din konto. For at gøre dette skal du logge ind på din konto og linke den til Steam via et link https://bethesda.net/en/account/linked-accounts. Dernæst kan du overføre spillet på siden https://bethesda.net/en/account/transfer-library. Bemærk venligst, at garantien kun gælder for muligheden for at overføre spillet og linke din Steam-konto, hvis du ikke tidligere har knyttet det til BETHESDA. Vi kan ikke garantere, at spillet forbliver i dit bibliotek for evigt, og heller ikke at Bethesda ikke ændrer dets udlåns- og overførselspolitikker.

Vi er ikke ansvarlige for stabiliteten af ​​adgangen til webstedet, launcheren og alt relateret til Bethesda, såvel som for spillets ydeevne, spilklienten og yderligere indhold. Der gives ingen tilbagebetaling for økonomisk tab eller skade af nogen art, der er opstået under brugen af ​​dette produkt. Bemærk venligst, at det er umuligt at fjerne linket til din Steam-konto fra BETHESDA.

Ved at købe dette produkt accepterer du automatisk alle ovenstående vilkår og betingelser.

Fallout | Fallout 2 | Fallout Taktik | Bethesda

Fallout-pakke fra Bethesda

Denne digitale genstand indeholder tre klassiske spil - Fallout, Fallout 2 og Fallout Tactics - fra udvikleren Bethesda. Nyd unikt gameplay, hurtig kamp og en overbevisende historie, mens du begiver dig ind i en ødelagt verden, hvor enhver beslutning kan påvirke din skæbne.

Når du køber dette produkt, vil du øjeblikkeligt modtage en BETHESDA-konto med disse spil, samt muligheden for at overføre dem til dit Steam-bibliotek. Efter købet vil kontodata automatisk blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet. Bemærk venligst, at der ikke gives adgang til mail, og kontooplysninger kan ikke ændres.

Flere spil kan være tilgængelige på din konto, som kommer som bonusser.

Funktioner:

  • Tre klassiske spil - Fallout, Fallout 2 og Fallout Tactics
  • Unik gameplay og spændende historie
  • Bethesda-konto med mulighed for at overføre spil til dit Steam-bibliotek

Betingelser for brug:

Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for stabiliteten af ​​adgangen til webstedet, launcheren og alt relateret til Bethesda, såvel som for spillets ydeevne, spilklienten og yderligere indhold. Der gives ingen tilbagebetaling for økonomisk tab eller skade af nogen art, der er opstået under brugen af ​​dette produkt.

Det er umuligt at fjerne linket til din Steam-konto fra BETHESDA. Ved at købe dette produkt accepterer du automatisk alle ovenstående vilkår.


***


Dette produkt repræsenterer en konto i Bethesda-tjenesten, som omfatter tre spil - Fallout, Fallout 2 og Fallout Tactics. Efter køb af produktet vil kontodata blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet. Der kan være andre spil på din konto, som vil være yderligere bonusser.

Der gives ikke adgang til mail, og kontodata kan ikke ændres. På din konto kan du dog overføre spil til Steam-tjenesten ved at linke dem til din konto. Garantien gælder kun for muligheden for at overføre spillet og tilknytte din Steam-konto, hvis du ikke har knyttet din Steam-konto før.

Sælgeren garanterer ikke, at spillet forbliver i dit bibliotek permanent, eller at Bethesda ikke ændrer sin politik for udstedelse og overførsel af spillet. Sælgeren garanterer heller ikke stabil adgang til webstedet, launcheren og alt relateret til Bethesda, såvel som spillets ydeevne, spilklienten og yderligere indhold.

Ved brug af dette produkt kompenserer sælgeren ikke for økonomisk tab eller skade af nogen art. Ved at købe dette produkt accepterer du automatisk alle de anførte vilkår.

Derudover nævner produktbeskrivelsen også The Elder Scrolls III, som også kan overføres til Steam-tjenesten.


***


  1. Fallout er et fremragende spil med et spændende plot og en unik post-apokalyptisk atmosfære.
  2. Fallout 2 er et endnu mere intenst og interessant spil, fyldt med uventede plotdrejninger og spændende opgaver.
  3. Fallout Tactics er en fantastisk tilføjelse til serien, som giver spillerne mulighed for at fordybe sig i Fallouts verden fra et nyt perspektiv.
  4. Bethesda er en kvalitetsspiludvikler, der har skabt den uforglemmelige verden af ​​Fallout.
  5. Fallout er et spil med fantastisk musik og vidunderlige grafiske effekter.
  6. Fallout 2 er et spil, der aldrig bliver kedeligt takket være dets dybde og variation.
  7. Fallout Tactics er et sjovt gennemspil af spillet med evnen til at vælge din vej og træffe vigtige beslutninger.
  8. Bethesda er en virksomhed, der skaber spil med sjæl og kærlighed til detaljer.
  9. Fallout er et spil, der får dig til at føle dig som en rigtig overlever i en post-apokalyptisk verden.
  10. Fallout 2 er et spil, der tvinger dig til at tænke og analysere dine handlinger for at nå dine mål.



Ejendommeligheder:




Fallout er en uforglemmelig post-apokalyptisk verden, der fanger fra spillets første minutter.

Fallout 2 er fortsættelsen af ​​den legendariske serie, som forbedrede og supplerede det allerede velkendte gameplay.

Fallout Tactics er et interessant og usædvanligt taktisk strategispil, der komplementerer Fallout-verdenen.

Bethesda er en spiludvikler, der har opnået respekt og kærlighed fra spillere over hele verden.

Fallout er en sand klassiker i RPG-genren, der stadig er relevant i dag.

Fallout 2 er et must-have spil for alle fans af serien og elskere af klassiske RPG'er.

Fallout Tactics er et interessant eksperiment i genren, der viste, at Fallout-verdenen kan være en fantastisk kulisse for forskellige spilgenrer.

Bethesda er en virksomhed, der altid stræber efter at skabe spil af høj kvalitet med en unik atmosfære.

Fallout er et spil, der får dig til at tænke over mange vigtige spørgsmål relateret til overlevelse i en post-katastrofeverden.

Fallout 2 er en efterfølger, der ikke er ringere i kvalitet end første del og giver endnu flere muligheder for at udforske Fallouts verden.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)