Factorio| steam RU✅+?

Efter betaling modtager du en unik kode, som du skal give sælgeren. Spillet vil blive leveret til dig efter at have sendt en unik kode. Hvis sælgerens status er online, vil du modtage spillet inden for 2-30 minutter, og hvis status er offline, så inden for 2 minutter til 24 timer.

Bemærk venligst, at dette spil kun kan aktiveres i Rusland. Du kan tjekke området for din konto her -

Vi tilbyder også mange andre produkter, der kan interessere dig! Når du køber hos os, vil du modtage en garanteret kampagnekode til alle fremtidige køb! For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse og informere sælgeren om det!

Factorio | Steam RU✅+?

Factorio er et spændende strategispil, hvor du styrer en fabrik på en fremmed planet. Spillerens opgave er at udvikle teknologi, mine ressourcer, skabe produktionskæder, forsvare sin base mod fjender og i sidste ende bygge et rumskib for at vende tilbage til Jorden.

  • Spilsprog: russisk
  • Platform: Steam
  • Aktiveringsområde: RUC
  • ✅ Aktiveringsgaranti
  • ❓ Gaver muligt

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en unik aktiveringsnøgle til Factorio-spillet på Steam. Den vil blive leveret til dig inden for et par minutter efter overførsel af den unikke kode til sælgeren. Bemærk venligst, at spillet kun kan aktiveres i Rusland.

I vores digitale varebutik har vi mange andre interessante spil af høj kvalitet, som du kan købe til konkurrencedygtige priser. Når du køber hos os, modtager du også en garanteret kampagnekode til alle fremtidige køb! Glem ikke at give positiv feedback og informere sælgeren om at modtage en gave fra vores butik!

Factorio er et sjovt strategispil, hvor du styrer en fabrik på en fremmed planet. Du bliver nødt til at udvikle teknologier, mine ressourcer, skabe produktionskæder, forsvare din base mod fjender og i sidste ende bygge et rumskib for at vende tilbage til Jorden. Spilsprog - russisk, platform - Steam, aktiveringsregion - RU ✅. Vi garanterer aktivering, og gaver er mulige ved køb.

Efter betaling modtager du en unik kode, som du skal oplyse til sælgeren. Spillet vil blive leveret til dig efter at have sendt en unik kode. Hvis sælgerens status er online, vil du modtage spillet inden for 2-30 minutter, og hvis status er offline, så inden for 2 minutter til 24 timer. Bemærk venligst, at dette spil kun kan aktiveres i Rusland. Du kan tjekke området for din konto her.

Derudover har vi mange andre interessante produkter af høj kvalitet, som du kan købe til konkurrencedygtige priser. Når du køber hos os, modtager du en garanteret kampagnekode til alle fremtidige køb! For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse og informere sælgeren om det!


***


Factorio er et konstruktions- og produktionsstyringscomputerspil udviklet af Wube Software. Spilleren bliver nødt til at skabe og udvikle sin egen fabrik, øge produktionskapaciteten og automatisere processer. Spillet har flere spiltilstande, herunder kampagne, scenarier og gratis spil. Spillet er multiplayer, så du kan spille med venner.

Når du køber Factorio på Steam-webstedet i Rusland, modtager du en unik kode, som du skal give sælgeren. Herefter vil spillet blive leveret til dig inden for 2 til 30 minutter, hvis sælgeren er online, eller fra 2 minutter til 24 timer, hvis den er offline. Bemærk venligst, at spillet kun kan aktiveres i Rusland.

Derudover har sælgeren mange andre produkter, som kan interessere dig. Når du køber fra en sælger, modtager du en kampagnekode til alle fremtidige køb. For at modtage en gave skal du give positiv feedback og informere sælgeren om det.


***


  1. Factorio er et fantastisk spil, der får dig til at tænke over hvert trin. Jeg nyder hvert minut af spillet.
  2. Jeg troede aldrig, at et spil om fremstilling og automatisering kunne være så sjovt. Factorio er et sandt mesterværk.
  3. Jeg har spillet Factorio i et par måneder nu, og jeg kan sige, at det er virkelig vanedannende. Værd hvert minut brugt.
  4. Et meget interessant spil, hvor du skal skabe din egen fabrik og udvikle den. Jeg havde aldrig troet, at produktionsprocessen kunne være så spændende.
  5. Factorio er et spil, der får dig til at tænke over enhver handling, og det er meget interessant. Jeg nyder hvert minut af spillet.
  6. Hvis du elsker spil, hvor du skal bygge og styre produktionen, så er Factorio det, du har brug for. Hun er meget spændende og interessant.
  7. Factorio er et af de sjoveste spil, jeg nogensinde har spillet. Jeg nyder hvert minut af spillet og vil altid gerne spille mere.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil for fans af strategi og puslespil. Jeg anbefaler!

Et spil, du gerne vil spille igen og igen. Meget spændende og interessant!

Factorio er et rigtigt mesterværk! Dybt gameplay, smuk grafik og masser af plads til kreativitet.

Jeg kan ikke få nok af dette spil! Hun trækker bare ind og giver ikke slip.

Factorio er det bedste spil, jeg har spillet i et stykke tid. Jeg anbefaler alle at prøve!

Et fantastisk spil med vanedannende gameplay og interessant mekanik. Stærkt anbefale!

Factorio er et spil, der får dig til at tænke og planlægge alle dine bevægelser. Meget spændende!

Utroligt interessant spil med uendelige muligheder. Jeg anbefaler det til alle, der elsker strategispil.

Factorio er et spil, der ikke lader dig kede dig. Vanedannende gameplay og masser af kreative muligheder!

Factorio er et spil, der får dig til at tænke og lægge den mentale indsats. Kan varmt anbefales til hardcore gamere!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)