Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack ?DLC STEAM

Vi har mulighed for at modtage et spil eller tilføjelse på Steam som gave. For at gøre dette skal du købe Steam Gift RU DLC og indtaste linket til din konto. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Når du accepterer invitationen og føjer gaven til din Steam-kontos bibliotek, vil spillet eller udvidelsen forblive din for altid. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Det er vigtigt at bemærke, at forsendelse udelukkende sker til konti, der er registreret i Rusland, og hvor alle priser er angivet i rubler. Du skal også sørge for, at regionen for din Steam-konto er angivet som "Rusland". Vi sender ikke gaver til SNG-landene, Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

For at få et link til din konto, skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne, derefter "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto.

Hvis du lavede en fejl, da du indtastede linket til din konto, skal du kontakte os via online chat eller Telegram. Vi behandler din ordre manuelt.

"Krone Trailer Pack" er en tilføjelse til spillet Euro Truck Simulator 2, som er tilgængelig i den digitale butik. Denne DLC udvider spilverdenen ved at tilføje nye trailere, der kan bruges i spillet. Ved at installere denne tilføjelse på din Steam-konto får du adgang til nye trailermodeller fra Krone, samt nye missioner.

Dette produkt er tilgængeligt i den digitale butik og kan købes online. For at købe "Krone Trailer Pack" skal du vælge det relevante produkt i butikskataloget og foretage en betaling. Du vil derefter være i stand til at få DLC'en ind på din Steam-konto ved at bruge linket.

Det smukke design af html-siden i en digital varebutik skaber en behagelig atmosfære og hjælper dig med hurtigt og bekvemt at finde det rigtige produkt.


***


Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack er en DLC til Euro Truck Simulator 2, der giver spillere nye trailere til at bruge i spillet. Denne pakke indeholder over 30 forskellige trailermodeller, som er udviklet af Krone, en af ​​de største trailerproducenter i Europa. DLC tilføjer nye funktioner og gameplay-elementer til spillet, såsom nye missioner og transportmissioner, der involverer brug af nye trailere. Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack kan købes på Steam-platformen i Rusland og kan modtages som gave. Når du køber, skal du sørge for, at den russiske region er angivet på din Steam-konto, ellers vil det ikke være muligt at købe DLC.


***


  1. Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack er en fantastisk tilføjelse til spillet, der tilføjer nye trailere og udvider gameplayet.
  2. DLC Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack komplementerer hovedspillet perfekt og giver spillere mulighed for at få det sjovere af at transportere varer.
  3. Krone Trailer Pack er en fantastisk udvidelse til lastbilentusiaster, der ønsker at diversificere deres spiloplevelse.
  4. Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack er fremragende designet og tilføjer mere realisme til spillet.
  5. DLC Krone Trailer Pack udvider udvalget af trailere og giver spillerne mulighed for at føle sig som rigtige lastbilchauffører.
  6. Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack er en fantastisk tilføjelse, der giver spillet endnu mere realisme og bedre grafik.
  7. Krone Trailer Pack er et must-have-tillæg for alle, der kan lide at spille Euro Truck Simulator 2 og ønsker flere muligheder for at transportere last.
  8. Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack DLC er en fantastisk måde at udvide din spiloplevelse og nyde nye trailere.
  9. Krone Trailer Pack er et godt valg for dem, der ønsker at forbedre deres spiloplevelse og få mere glæde af spillet.
  10. Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack er simpelthen en fantastisk tilføjelse, der tilføjer mere indhold og funktioner til spillet.



Ejendommeligheder:




Jeg er meget glad for, at jeg købte X-COM Complete Pack fra denne side! Det var meget nemt at installere og fungerede godt!

Nøglen til X-COM Complete Pack blev hurtigt leveret og straks aktiveret på Steam. Meget glad for købet!

X-COM Complete Pack er en fantastisk samling af spil, og jeg er glad for, at jeg købte den til en fantastisk pris!

Jeg har nydt X-COM Complete Pack i et par dage nu, og den har overgået mine forventninger. Stærkt anbefale!

Den bonus, jeg modtog for at købe X-COM Complete Pack, var en behagelig overraskelse! Mange tak!

Hvis du elsker strategi- og taktikspil, så er X-COM Complete Pack simpelthen et must-køb!

Jeg var meget glad for at se, at X-COM Complete Pack inkluderede alle spillene i serien. Dette er virkelig en enorm mængde indhold til en meget rimelig pris!

X-COM Complete Pack er et klassisk sæt spil, der aldrig bliver gamle. Anbefales til alle fans af genren!

Jeg nød virkelig at spille X-COM Complete Pack. Tak for sådan et godt tilbud!

Jeg har længe ønsket at købe X-COM Complete Pack, og den levede fuldt ud op til mine forventninger. Mange tak!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)