Elver Assassin * STEAM Rusland? AUTO LEVERING? 0 %

=================================================== ============ Gave på Steam ==================================== ============ Dette spil vil automatisk blive sendt af en bot til din konto efter betaling. Aktivering vil ske inden for et par minutter, efter at alle betingelser er blevet opfyldt. Bemærk venligst, at dette ikke er en nøgle, men en gave, så for at modtage spillet skal du have en russisk Steam-konto. Din profil skal angive dit bopælsland Rusland på siden, og kontovalutaen skal være rubler. Hvis et andet land er angivet på siden, vil du ikke kunne få spillet.

Spilgenre: Xenia, Adventure, Indie, Simulering, Tidlig adgang Udvikler: Wenkly Studio Sp. Zoo. Udgiver: Wenkly Studio Sp. Zoo.

Alle produkter blev købt officielt gennem Steam-platformen og har en livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage dit købte spil, bedes du kontakte en af ​​kontaktpersonerne på din profil eller via chat på salgssiden.

Elvemorder

Elven Assassin er et spændende co-op first-person shooter, hvor du bliver en alfbueskytte og kæmper mod horder af fjender, der angriber din base.

Spillet er tilgængeligt på STEAM Russia-platformen og vil automatisk blive leveret til din konto efter betaling. Bemærk venligst, at produktprisen ikke inkluderer kommission og også inkluderer gratis automatisk forsendelse.

Elven Assassin er et spændende samarbejdende first-person shooter, hvor spilleren vil blive en alfbueskytte og forsvare sin base mod invasionen af ​​horder af fjender. Spillet er tilgængeligt på STEAM Russia-platformen og vil automatisk blive leveret til din konto efter betaling. Bemærk venligst, at dette ikke er en nøgle, men en gave (gave), så for at modtage spillet skal du have en russisk konto på Steam, der angiver, at dit bopælsland er Rusland, og kontovalutaen er i rubler.

Elven Assassin er et action-, eventyr-, indie- og simuleringsspil og er i Early Access. Udvikler og udgiver af spillet er Wenkly Studio Sp. Zoo.

Bemærk venligst, at alle købte produkter er dækket af en livstidsgaranti og i tilfælde af problemer med at aktivere eller modtage det købte spil, kan du kontakte en af ​​kontaktpersonerne angivet i profilen eller via chat på salgssiden. Du skal også tage højde for, at prisen på produktet ikke inkluderer kommission, og at der også tilbydes gratis automatisk levering.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind med en eksisterende, kopiere linket til din Steam-profil i det angivne felt, når du køber spillet, vente på en veninvitation fra sælger og acceptere det, og efter at have modtaget en meddelelse om at sende en gave, Accepter ham. Når du har føjet spillet til biblioteket, kan du starte og nyde gameplayet.


***


Elven Assassin er et action-, eventyr-, indie- og simulationsspil tilgængeligt på Steam-platformen i Rusland. I spillet skal du blive en elverbueskytte og forsvare dit slot fra at angribe orker, nisser og andre monstre. Spillet giver mulighed for at kæmpe både alene og i co-op med venner.

Dette spil sælges som en gave gennem Steam-platformen og vil automatisk blive leveret til din konto inden for et par minutter efter betaling. Det er vigtigt, at du har en russisk konto på Steam, der angiver Rusland og russiske rubler i indstillingerne.

Alle produkter købt gennem denne butik er officielle og har livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage spillet, kan du kontakte sælgeren via chat på salgssiden eller i sælgers profil.

For at aktivere spillet skal du: downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind med en eksisterende, kopiere linket til din Steam-profil i det angivne felt, når du køber spillet, vente på en veninvitation fra sælger og accepter det, accepter meddelelsen om at sende en gave , efter at have tilføjet spillet til biblioteket, start med at downloade spilfilerne og vent på den komplette download. Herefter kan du nyde spillet!


***


  1. Elven Assassin er et fantastisk digitalt produkt til fans af tårnforsvarsspil.
  2. En brugervenlig grænseflade og klart gameplay gør Elven Assassin attraktiv for et bredt publikum af spillere.
  3. Spillet har mange niveauer og opgaver, der ikke vil lade dig kede dig i et minut.
  4. Elven Assassin er sjovt for en gruppe venner eller familie.
  5. Spillets grafik og lyd er på højeste niveau.
  6. Elven Assassin tilbyder unikke muligheder for kampe med chefer og andre spillere i PvP-tilstand.
  7. Takket være den digitale salgsform er Elven Assassin tilgængelig hele døgnet og uden behov for at besøge en butik.
  8. Hurtig automatisk levering giver dig mulighed for at modtage spillet med det samme efter betaling.
  9. Elven Assassin er en fantastisk måde at tilbringe tid og slappe af efter en hård dag.
  10. Elven Assassin har et fremragende ry blandt spillere, hvilket taler meget om den kvalitet og nydelse, spillet har at tilbyde.



Ejendommeligheder:




Elven Assassin er et fantastisk spil! Det er meget vanedannende, og jeg har brugt mange timer på at spille det.

Elven Assassin er et fantastisk spil for dem, der elsker bueskydning og bekæmpelse af horder af fjender. Jeg nyder virkelig at spille det.

Dette spil er en sand fornøjelse! Jeg elsker gameplayet, grafikken og mekanikken i Elven Assassin. Hun er virkelig hver en øre værd.

Elven Assassin er et af mine yndlingsspil på STEAM. Jeg anbefaler den til alle fans af fantasy- og actionfilm.

Hvis du leder efter et interessant og vanedannende spil, er Elven Assassin et godt valg. Jeg nyder at spille det, hver gang jeg starter det.

Dette spil er bare fantastisk! Jeg elsker grafikken, lydeffekterne og gameplayet i Elven Assassin. Hun er bestemt prisen værd.

Elven Assassin er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Jeg anbefaler det til alle, der leder efter et sjovt og vanedannende gameplay.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)