Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition

Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition er en genudgivelse af det klassiske eventyrspil, der først blev udgivet i 2008. Spillet blev skabt af det tyske studie Daedalic Entertainment og fortæller historien om ?Dna, en pige, der vågner op på et sindssygehospital uden minder om sit liv. Sammen med sin legetøjskanin Harvey planlægger ?Dna at flygte fra hospitalet og genvinde sin hukommelse.

"Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition" inkluderer forbedret grafik og lyd, samt et væld af yderligere indhold, herunder udviklerkommentarer og konceptkunst. Spillere bliver nødt til at løse gåder, udforske steder og interagere med karakterer for at hjælpe Daya og Harvey med at flygte fra hospitalet og afsløre mysteriet om heltindens fortid. "Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition" er et glimrende valg for fans af quests og eventyrspil.


***


Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition er et humoristisk eventyrspil, der er en genudgivelse af det originale Edna & Harvey: The Breakout, udgivet i 2008. I dette spil spiller du som hovedpersonen, Dna, som ender på et sindssygehospital og beslutter sig for at flygte med sin legetøjskanin, Harvey. Du vil udforske hospitalet, løse logiske gåder og interagere med mærkelige karakterer for at finde en vej til frihed.

Med Jubilæumsudgaven vil spillere kunne nyde forbedret grafik og lydeffekter samt fuld stemmeskuespil på tysk og engelsk. Derudover er der tilføjet nye minispil og præstationer til spillet, som giver spillere mulighed for at modtage yderligere bonusser. Hvis du elsker klassiske eventyrspil med et humoristisk twist, så kan Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition være et godt valg for dig.


***


  1. Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition er et fantastisk spil for fans af quests og puslespil!
  2. Grafikken og lyden i spillet er simpelthen fantastisk, og plottet er fængslende fra de første minutter.
  3. Spillet byder på interessante og originale gåder, der får dig til at tænke.
  4. Dette spil er et rigtigt fund for elskere af ikke-standard og atmosfæriske spil.
  5. Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition er et fremragende valg for dem, der leder efter spændende spil af høj kvalitet.
  6. Spillet har vidunderlig humor og interessante karakterer, der ikke vil lade dig kede dig.
  7. Dette spil er en fantastisk måde at bruge tid på og fordybe dig i en spændende verden af ​​eventyr.
  8. Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition er et spil, der kan anbefales til alle fans af quests og puslespil.
  9. Spillet har fremragende genspilbarhed, så du kan spille det igen og igen og nyde hver eneste detalje.
  10. Spillet har en perfekt afbalanceret quest og puslespilselementer, som gør det interessant og spændende gennem hele gennemspilningen.
  11. Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition er et vidunderligt spil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i en fascinerende verden af ​​eventyr og mystik.
  12. Jeg nyder Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition, det er sjovt og vanedannende.
  13. Dette spil udvikler perfekt logisk tænkning og hjælper dig med at slappe af efter en hård dag.
  14. Jeg købte Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition, og jeg kan ikke stoppe med at spille det, det er så sjovt.
  15. Hvis du leder efter et sjovt spil med et interessant plot og originale karakterer, så er Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition et godt valg.
  16. Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition er den perfekte måde at tilbringe tid med dine venner eller familie på.
  17. Jeg vil anbefale Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition til alle, der kan lide gåde- og puslespil.
  18. Dette spil har fremragende grafik og lyddesign, hvilket gør det endnu sjovere.
  19. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition, det er blevet et af mine yndlingsspil i lang tid.
  20. Hvis du vil fordybe dig i en fascinerende verden af ​​eventyr og opdage mange mysterier, så sørg for at prøve Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition.



Ejendommeligheder:




Dette spil er et rigtigt fund for quest elskere! Et fremragende plot og interessante gåder vil ikke lade dig kede dig.

Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition er en fantastisk måde at tilbringe tid i selskab med fascinerende karakterer og gåder.

En ægte genoplivning af klassiske quests! Jeg er glad for, at udviklerne var opmærksomme på detaljer og skabte en unik atmosfære.

Spillet får dig til at tænke og fokusere, samtidig med at det ikke bliver kedeligt. Jeg kunne virkelig godt lide arbejdet med karaktererne og deres karakterer.

Hvis du vil nyde en sjov opgave med en original historie og fantastisk musik, så er Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition dit valg.

Jeg er lige blevet forelsket i dette spil! Stilfuldt design, interessante karakterer og smuk grafik - alt er perfekt kombineret i dette spil.

Jeg var meget glad for, at udviklerne tilføjede nye elementer til denne jubilæumsversion af spillet. Dette tilføjede endnu mere interesse til det allerede velkendte spil.

Dette spil er et rigtigt mesterværk af quest-genren! Fantastisk arbejde med detaljer, et dybt plot og unikke karakterer - alt hvad du behøver for et godt tidsfordriv.

Sjældent finder man et så oprigtigt og smukt udført spil! Edna & Harvey: The Breakout - Anniversary Edition er et af mine yndlingsspil og et must at prøve.

Spillet gav mig mange timers spændende tidsfordriv! Opgaverne gentages ikke, plottet udvikler sig uventet – det er virkelig interessant!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)