EDGE STEAM NØGLE REGION FRI GLOBAL ?

En opdatering til platformer i retrostil kaldet EDGE er dukket op på Steam-webstedet. Nye tilføjelser inkluderer gratis download-indhold "Extended EDGE", som inkluderer 40 nye niveauer, et ekstra soundtrack og nye løb mod den onde Dark Cube. Spillet har mere end 100 niveauer, inklusive original, bonus og udvidet. Spilfunktioner: klassisk 8-bit soundtrack, Steam-ranglister, mere end 40 præstationer. Du kan spille på både Mac og PC ved hjælp af SteamPlay. Gå ikke glip af muligheden for at tage kontrol over kuben og race gennem flere niveauer, finde alle prismer og genveje til at forbedre din tid og vinde på ranglisterne!

EDGE STEAM NØGLE REGION FRI GLOBAL

EDGE er en retro platformer, der har vundet mange priser. Den er nu tilgængelig i digitalt format på Steam-platformen.

Du vil modtage STEAM KEY REGION FREE GLOBAL, som ikke har nogen regionale begrænsninger, og du kan aktivere det i ethvert land.

Spillet har mere end 100 niveauer, inklusive original, bonus og udvidet. Gratis indhold, der kan downloades, "Advanced EDGE" tilføjer 40 nye niveauer, et ekstra soundtrack og nye løb mod den onde Dark Cube.

Spillet har et klassisk 8-bit soundtrack, der skaber en retro gaming atmosfære. Der er også Steam leaderboards, hvor du kan sammenligne dine præstationer med andre spillere.

Du kan spille på PC og Mac ved hjælp af SteamPlay. Spillet har over 40 præstationer, som du kan låse op, mens du spiller.

Gå ikke glip af muligheden for at tage kontrol over kuben og race gennem flere niveauer, finde alle prismer og genveje til at forbedre din tid og vinde på ranglisterne!

EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL er en digital nøgle, der giver dig mulighed for at aktivere retro-platformen kaldet EDGE på Steam-platformen. Spillet har over 100 niveauer, inklusive originale, bonus- og udvidede niveauer, samt gratis download-indhold, der tilføjer 40 nye niveauer til spillet, et ekstra soundtrack og nye løb mod Dark Cube. Spillet har et klassisk 8-bit soundtrack, Steam-ranglister og over 40 præstationer. Du kan spille på PC og Mac ved hjælp af SteamPlay. STEAM KEY REGION FREE GLOBAL har ingen regionale begrænsninger og kan aktiveres i ethvert land. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam, derefter logge ind på din konto eller registrere en ny, gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam...", og indtast nøglen modtaget efter betaling . Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil (Bibliotek) og kan downloades. Gå ikke glip af muligheden for at prøve din hånd på dette interessante og spændende platformspil!


***


EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL er nøglen til at aktivere EDGE-spillet på Steam-platformen. Spillet er et platformspil i retrostil med et klassisk 8-bit soundtrack. Spillet har over 100 niveauer, inklusive originale niveauer, bonusniveauer og 40 nye niveauer fra det gratis EDGE Enhanced download-indhold. Ud over dette byder spillet på Steam-ranglister og over 40 præstationer. Spillet er tilgængeligt på Mac og PC ved hjælp af SteamPlay. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam, derefter gå til sektionen "Mine spil" og vælge "Aktiver via Steam...". Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil (bibliotek) og vil være tilgængeligt til download. Nøglen er region-uafhængig, det vil sige, den er velegnet til at aktivere spillet i ethvert land.


***


  1. Fantastisk digitalt produkt - EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL!
  2. Jeg modtog min nøgle med det samme og spiller allerede spillet - tak!
  3. EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL er en fantastisk måde at købe et spil på uden at bruge ekstra penge.
  4. En enkel og bekvem måde at købe et spil på - EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL!
  5. Hurtig og pålidelig service - EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL!
  6. EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL er et glimrende valg til at købe spil på Steam.
  7. Jeg købte nøglen og spiller allerede mit yndlingsspil - takket være EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL!
  8. EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL - det er hurtigt, bekvemt og pålideligt!
  9. En fremragende service til køb af spil - EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL!
  10. EDGE STEAM KEY REGION FREE GLOBAL er en fantastisk måde at udvide dit spilbibliotek uden ekstra omkostninger.



Ejendommeligheder:




Jeg er meget tilfreds med mit køb af en EDGE-nøgle på Steam - modtog koden hurtigt og kunne begynde at spille med det samme!

EDGE er et vanedannende spil med fantastisk grafik og en fængslende historie, og jeg er meget glad for, at jeg fik nøglen til en fantastisk pris.

Det var meget nemt og bekvemt at købe en EDGE digital genstand på Steam, og selve spillet er bare fantastisk!

EDGE er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet, og jeg er taknemmelig over for sælgeren for at levere nøglen hurtigt og pålideligt.

Jeg elsker at spille EDGE, og at købe en nøgle på Steam var den bedste løsning - ingen grund til at vente på levering, og du kan begynde at spille med det samme.

EDGE er et rigtig fedt spil, og jeg er meget glad for, at jeg besluttede at købe en nøgle til det på Steam.

At få en nøgle på EDGE var en meget hurtig og nem proces, og jeg har nydt spillet i flere dage nu.

EDGE er et spil, som jeg elsker at spille igen og igen, og jeg er sælgeren taknemmelig for muligheden for at købe dens nøgle til en så attraktiv pris.

Jeg anbefaler EDGE til alle elskere af kvalitetsspil, og at købe en nøgle på Steam er en fantastisk måde at begynde at spille på lige nu.

EDGE er et spil, som jeg kan spille for evigt, og jeg er glad for, at jeg har købt en nøgle på Steam, så jeg kan få adgang til den når som helst.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)