EA PLAY PRO 12 MÅNEDER ORIGIN GLOBAL TIL (PC)

...

Dette produkt er ikke en kode, det er et 12 måneders abonnement på din konto. ✅ For at få EA Play i 12 måneder, logger jeg ind på min konto, og du kan nyde spillene. ✅ Når du har købt et produkt, vises det på din konto, og en abonnementsmeddelelse vil blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet. ⚡ For at købe et abonnement skal jeg bruge din e-mailadresse og adgangskode. Efter at have modtaget dit abonnement, logger jeg ud af din konto og nyder spillene.

EA Play Pro 12 Months for Origin Global på pc er et abonnement, der giver dig adgang til et bibliotek af EA-spil, inklusive nye titler og klassiske hits. Ved at købe denne vare modtager du et 12 måneders abonnement på din Origin Global-konto.

Når du har købt en vare, vil dit abonnement automatisk blive vist på din konto, og en abonnementsmeddelelse vil blive sendt til den e-mailadresse, du opgav på købstidspunktet. For at kunne købe et abonnement skal sælgeren bruge din e-mailadresse og adgangskode. Når du modtager dit abonnement, vil sælgeren logge dig ud af din konto, og du kan nyde dine spil.

For at aktivere dit abonnement skal du indtaste din e-mailadresse og adgangskode på købstidspunktet og vælge din abonnementsperiode. Hvis du har indtastet en forkert e-mailadresse og adgangskode ved køb, kan du kontakte sælgeren for at rette oplysningerne.


***


EA Play Pro 12 Months er et 12 måneders abonnement på EA Play Pro-spiltjenesten til personlige computere, der tilbydes via Origin Global-platformen. Med dette abonnement får du adgang til eksklusive spil fra Electronic Arts, samt EA's bibliotek af spil med over 100 titler, inklusive populære franchises som FIFA, Battlefield, The Sims og mange flere.

Efter købet vil abonnementet automatisk blive tilføjet til din konto, og du vil modtage en meddelelse til den e-mailadresse, der blev oplyst ved købet. For at aktivere dit abonnement skal du indtaste din e-mailadresse og adgangskode på købstidspunktet og vælge en 12-måneders abonnementsperiode. Hvis du indtaster forkerte oplysninger, kan du rette dem ved at sende en privat besked.

Bemærk venligst, at dette abonnement ikke er en kode, men snarere et 12 måneders abonnement på EA Play Pro-spiltjenesten. Når du har aktiveret dit abonnement, vil du være i stand til at nyde spil uden at forlade din konto.


***


  1. EA Play Pro er en fantastisk måde at få adgang til en masse Electronic Arts-spil til en rimelig pris.
  2. Jeg elsker EA Play Pro, fordi jeg kan få adgang til nye EA-spil, før de overhovedet er officielt udgivet.
  3. Med EA Play Pro ved jeg aldrig, hvilket spil jeg vil spille næste gang, fordi udvalget af spil er så stort!
  4. Jeg kan gemme mine fremskridt i EA Play Pro-spil til skyen, hvilket er fantastisk til at flytte mellem enheder.
  5. EA Play Pro giver mig mulighed for at prøve nye spil, som jeg måske ikke har købt alene, hvilket altid er sjovt.
  6. Jeg evaluerer EA Play Pro som en del af Origin Access Premier, som giver mig adgang til endnu flere EA-spil.
  7. Jeg elsker, at jeg har ubegrænset adgang til EA-spil og kan spille så meget, jeg vil, uden at bekymre mig om ekstra omkostninger.
  8. EA Play Pro er en fantastisk måde at opleve nye EA-spil, som jeg ellers kunne have savnet.
  9. Jeg har det fantastisk med EA Play Pro, og jeg elsker, at jeg kan spille mine yndlings EA-spil med mine venner.
  10. Jeg anbefaler EA Play Pro til alle, der ønsker at spille nye EA-spil uden at betale ekstra for hvert spil separat.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)