EA PLAY / PlayStation? 1-12 måneder? Ukraine

I Rusland og andre lande er der ingen problemer med at aktivere et EA Play-abonnement på en PlayStation Network-konto (PSN). For at betale skal du vælge en abonnementsperiode - 1 eller 12 måneder. Efter at have modtaget brugernavnet og adgangskoden til PSN-kontoen fra køberen, aktiverer sælgeren EA Play-abonnementet på køberens konto inden for 10 minutter til 4 timer. Køberen skal angive et login og en adgangskode for at logge ind på den konto, som EA Play-abonnementet vil blive aktiveret for. I dette tilfælde kan du bruge en eksisterende konto med Ukraine-regionen eller oprette en ny med samme region. Hovedbetingelsen er, at kontoen skal være i Ukraine-regionen.

Det er vigtigt at bemærke, at sælgeren kun leverer lovlige produkter og garanterer også abonnementets fulde varighed. Abonnementsaktiveringsregionen er Ukraine, og brugsregionen kan være enhver. Efter valg af den ønskede abonnementsperiode og betaling, modtager køberen en unik kode, som skal gives til sælgeren sammen med loginoplysningerne til PlayStation-kontoen i Ukraine-regionen. Derefter skal du bare vente på, at abonnementet aktiveres og nyde det!

Velkommen til vores digitale varebutik! Hos os kan du købe et EA Play-abonnement i 1-12 måneder til PlayStation med Ukraine-regionen.

EA Play er et abonnement fra Electronic Arts, der giver dig adgang til en bred vifte af spil, eksklusive prøveversioner før lancering og mange andre bonusser. Med EA Play kan du nyde EA-spil på PlayStation, mens du også opretter forbindelse til online-fællesskabet af EA-spillere.

Ved at købe et abonnement hos os modtager du kun lovlige produkter og en garanti i hele abonnementets varighed. For at aktivere dit abonnement skal du angive Ukraine-regionen på din PlayStation-konto.

Vælg din foretrukne abonnementsperiode - 1 eller 12 måneder, og nyd EA-spil på PlayStation i dag!

Dette produkt er et 1-12 måneders EA Play-abonnement til PlayStation med Ukraine-regionen. EA Play er et abonnement fra Electronic Arts, der giver dig adgang til en bred vifte af spil, eksklusive prøveversioner før lancering og mange andre bonusser. Ved at købe et abonnement hos en sælger modtager du kun lovlige varer, en garanti for hele abonnementets varighed og aktivering af abonnementet på din PlayStation-konto inden for 10 minutter til 4 timer efter modtagelse af dit PSN-konto login og adgangskode. For at aktivere dit abonnement skal du angive Ukraine-regionen på din PlayStation-konto. Du kan oprette en ny konto hos Ukraine-regionen eller bruge en eksisterende med den ukrainske region. Regionen, hvor abonnementet bruges, kan være enhver. Efter at have valgt den ønskede abonnementsperiode og betaling, modtager du en unik kode, som skal gives til sælgeren sammen med login-oplysningerne til din PlayStation-konto i Ukraine-regionen. Derefter skal du bare vente på, at abonnementet aktiveres og nyde det!

EA Play til PlayStation er et abonnement fra Electronic Arts, der giver dig adgang til en lang række spil, prøveversioner før lancering og andre bonusser. Du kan købe et abonnement i 1 eller 12 måneder ved at vælge den passende mulighed, når du betaler. For at aktivere abonnementet skal sælgeren angive login og adgangskode til PSN-kontoen med den Ukraine-region, som abonnementet vil blive aktiveret for. Anvendelsesområdet kan være enhver. Det er vigtigt at bemærke, at sælgeren kun garanterer et lovligt produkt og hele abonnementets varighed. Efter betaling vil du modtage en unik kode, som skal gives til sælgeren sammen med login-oplysningerne til din PlayStation-konto i Ukraine-regionen. Derefter skal du bare vente på, at abonnementet aktiveres og nyde EA-spil på PlayStation.


***


EA Play/PlayStation er et abonnement på EA Play-spiltjenesten, der giver adgang til et bibliotek med spil fra det berømte udgiver EA (Electronic Arts). Med et EA Play-abonnement kan du spille populære spil som FIFA, Battlefield, Need for Speed ​​​​og mere, plus få eksklusive bonusser og rabatter på køb af EA-spil.

Når du køber et EA Play-abonnement på PlayStation i Ukraine, skal du oprette eller bruge en eksisterende PlayStation-konto i Ukraine-regionen. Efter betaling skal sælgeren angive login og adgangskode til din PlayStation-konto, så han kan aktivere EA Play-abonnementet på din konto. Aktiveringstiden for abonnementet varierer normalt fra 10 minutter til 4 timer.

Du kan vælge den abonnementsperiode, der passer dig - 1 eller 12 måneder, og få garanti i hele abonnementets varighed. Bemærk venligst, at aktiveringsregionen skal være Ukraine, men brugsregionen kan være enhver.

Ved at købe et EA Play-abonnement på PlayStation i Ukraine køber du et lovligt produkt, der giver dig mulighed for at nyde EA-spil til en konkurrencedygtig pris og modtage eksklusive bonusser.


***


  1. EA PLAY er et godt valg for fans af EA-spil. Stort udvalg af spil og mulighed for at modtage eksklusive bonusser.
  2. PlayStation er en fremragende spillekonsol, der giver dig mulighed for at nyde spil i høj kvalitet. Et fremragende valg for spillere i alle aldre.
  3. 12 måneders EA PLAY-abonnement er lang tid at nyde EA-spil og få adgang til eksklusive bonusser.
  4. PlayStation er en pålidelig og stabil konsol, der giver dig mulighed for at spille uden forsinkelser eller forsinkelser.
  5. EA PLAY er en fantastisk mulighed for at prøve nye spil og nyde dine favoritter i et helt nyt format.
  6. PlayStation er ikke kun en spillekonsol, men også et underholdningscenter for hele familien.
  7. Et 1 måneds abonnement på EA PLAY er en fantastisk måde at prøve nye spil og nyde alle fordelene ved et abonnement.
  8. PlayStation er et godt valg for dem, der elsker at spille spil med venner og familie.
  9. 6 måneders EA PLAY-abonnement er en lang periode for at nyde EA-spil og eksklusive bonusser.
  10. PlayStation er en praktisk og brugervenlig konsol, der giver dig mulighed for at nyde spil uden bekymringer.




Ejendommeligheder:




EA PLAY / PlayStation er en fantastisk måde at få adgang til det enorme bibliotek af spil på PlayStation, og jeg nyder spillene hver måned!

Jeg købte et EA PLAY / PlayStation abonnement i 12 måneder og fortryder det ikke – det giver mig muligheden for at spille nye spil uden at bruge en masse penge.

EA PLAY / PlayStation er en praktisk måde at få adgang til mange spil uden at skulle købe dem separat. Meget behageligt!

Jeg er glad for, at jeg købte et abonnement på EA PLAY / PlayStation, da jeg nu har adgang til mange interessante spil til en rimelig pris.

EA PLAY / PlayStation er en fantastisk mulighed for at prøve nye spil og beslutte, om du vil købe dem i fremtiden.

Jeg tror, ​​at EA PLAY/PlayStation er den bedste måde at få adgang til PlayStation-spil på, især hvis du ikke vil bruge mange penge på at købe spil.

EA PLAY / PlayStation er en fantastisk mulighed for at spille en masse spil, som jeg ikke havde råd til at købe separat. Jeg anbefaler!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)