EA PLAY PLAYSTATION 1-12 MÅNEDER Türkiye ? HURTIG+?

For at betale med kreditkort anbefaler vi at bruge betalingstjenesten Enot.io, som ikke opkræver kommission. Hvis du vil registrere en konto i Tyrkiet, vil abonnementet tage fra 10 til 30 minutter; i tilfælde af forsinkelse giver vi dig 10 % rabat på genopfyldning af din tegnebog og køb af spil hos os. Efter betaling vil du modtage en unik kode på hjemmesiden. Du skal oplyse denne kode sammen med dit login (mail) og kontoadgangskode til administratoren i afsnittet "Korrespondance med sælger". Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og give sælgeren 2 backup-koder. Hvis du køber en tyrkisk kontoregistreringstjeneste, bedes du informere administratoren om dette sammen med en unik kode.

Når du bruger et abonnement på din konsol, skal du tilføje en ekstra brugerkonto, der blev oprettet i den tyrkiske region. For at drage fordel af EA Play skal du skifte tilbage til din gamle konto. Abonnementsspil kan downloades fra en tyrkisk konto, lokalisering er til stede, hvor det er angivet i spilbeskrivelsen. Kontoaktivering er mulig på PS4- og PS5-konsoller.

Den fulde liste over abonnementsspil kan ses på siden, og den er ikke begrænset af region. Vi yder garanti i hele abonnementets varighed.

Vi tilbyder køb af spil/abonnementer og PS Plus Deluxe Extra Essential i 12 måneder. Vi tilbyder også God of War Ragnarok til PS4/PS5 i Tyrkiet og Ukraine (russisk stemmeskuespil). Du kan se det opdaterede udvalg af vores produkter på siden. Den gennemsnitlige abonnementsinstallationstid varierer fra 15 til 30 minutter afhængigt af køen, men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres. Vores arbejdstid: 11:00-23:00 UTC+2. Hvis du har foretaget et køb om natten, efter kl. 23:00 UTC+2, vil vi være i stand til at aktivere dit abonnement næste dag.

For at betale med kreditkort anbefaler vi at bruge betalingstjenesten Enot.io, som opkræver en markant lavere kommission. Ved returnering af en vare trækker vi 20% af købsprisen, hvis problemet ikke er fra vores side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via chat, vi vil med glæde besvare dem. Vi tilbyder også en bonus i form af et gavekort på 2% af produktprisen for en positiv anmeldelse. God shopping!

EA PLAY PLAYSTATION er en spilleabonnementstjeneste fra Electronic Arts, der giver spillere adgang til et stort antal EA-spil på PlayStation 4 og PlayStation 5. Med EA PLAY PLAYSTATION-abonnement i Tyrkiet kan du spille spil som FIFA, Battlefield , Madden NFL, Need for Speed ​​og mange andre.

EA PLAY PLAYSTATION 1-12 måneders abonnementer kan købes i vores digitale butik. Vi sørger for et hurtigt abonnement og garanterer, at du får adgang til tjenesten på kortest mulig tid.

Vi bekymrer os om vores kunder og tilbyder kun originale digitale produkter til rimelige priser. Abonner på EA PLAY PLAYSTATION i Tyrkiet nu, og nyd spil fra Electronic Arts til enhver tid!

Til betaling? Vi anbefaler at bruge et bankkort til at vælge betalingstjenesten Enot.io - der er ingen kommission❕? REGISTRERER du en konto i TYRKIET-regionen? Tilmelding til abonnement 10 - 30 minutter? Hvis det af en eller anden grund er længere, vil du så modtage 10 % RABAT på at genopfylde din tegnebog og købe spil hos os?✅Efter betaling vil du modtage en UNIK KODE (https://oplata.info). Det skal sammen med login (mail) og adgangskode til kontoen rapporteres til administratoren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren".✅ ?Eksempel: Kode ХХХХХХХХХХХХХХХХХ Login [email protected] 56 Qwerty? ❗Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og angive 2 backup-koder til sælgeren ❗Når du køber en tyrkisk kontoregistreringstjeneste, skal du informere administratoren om dette sammen med en unik kode ❗❗BEMÆRK VENLIGST❗❗1. Du kan oprette en ny konto eller bruge en eksisterende. 2. Regionen for den konto, du angiver, skal være TYRKIET! Brug af et abonnement på din konsol: ? Du skal tilføje en ekstra brugerkonto til din konsol, som blev oprettet i den tyrkiske region! ? Vend tilbage til din gamle konto og nyd fordelene ved EA Play? Downloader du abonnementsspil fra en tyrkisk konto? Onlinespil tilgængelige uden begrænsninger. ? Modtager du abonnementsspil på din Tyrkiet-konto (lokalisering er til stede, hvor det er angivet i spilbeskrivelsen)? Er kontoaktivering mulig på PS4- og PS5-konsoller? Den fulde liste over spil efter abonnement kan ses her: ingen regionsbegrænsninger! ? ?Vi yder garanti i HELE abonnementsperioden!?

❗❗❗ VI TILBYDER DIN OPMÆRKSOMHED ❗❗❗ ? KØB AF SPIL/ABONERINGER TOP-UP PS PLUS➕DELUXE EKSTRA VIGTIG 12 MÅNEDER ?HURTIGT+? GOD OF WAR RAGNAROK PS4/PS5 TYRKIET God of War Ragnarok PS4/PS5 Ukraine (ru stemmeskuespil) Du kan se det opdaterede udvalg af vores produkter på siden?: ⏳Den gennemsnitlige installationstid for et abonnement er fra 15 til 30 minutter, afhængigt af køen (Men ikke mere end 24 timer fra datoen for levering af dataene)⌛ ⏳ Arbejdstid: 11:00-23:00 UTC+2⌛ ⏳Hvis du har foretaget et køb om natten, efter 23:00 UTC+ 2, kan du aktivere abonnementet næste dag⌛?Vælg betalingstjenesten Enot.io for at betale med kreditkort - provisionen er væsentligt lavere her!? ? Vi udsteder en tilbagebetaling med et fradrag på 20% af købsbeløbet (i tilfælde hvor problemet ikke er fra vores side) Hvis du har spørgsmål, så kontakt os venligst via chat, vi vil med glæde besvare dem! ❗❕❗ BONUS❗❕❗ For en positiv anmeldelse modtager du et gavekort på 2 % af prisen på produktet? ?God shopping! ?

EA PLAY PLAYSTATION er en spilleabonnementstjeneste fra Electronic Arts, der giver spillere adgang til en bred vifte af EA-spil på PlayStation 4 og PlayStation 5. 1-12 måneders abonnementer kan købes i den digitale butik. Tilmelding tager fra 10 til 30 minutter, og efter betaling modtager du en unik kode på hjemmesiden, som skal indberettes til administratoren i afsnittet "Korrespondance med sælger" sammen med dit kontologin og adgangskode. Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og give sælgeren 2 backup-koder. Hvis du køber en tyrkisk kontoregistreringstjeneste, bedes du informere administratoren om dette sammen med en unik kode. Abonnementet giver adgang til spil som FIFA, Battlefield, Madden NFL, Need for Speed ​​og mange andre. Abonnementsspil kan downloades fra en tyrkisk konto, lokalisering er til stede, hvor det er angivet i spilbeskrivelsen. Kontoaktivering er mulig på PS4- og PS5-konsoller. Vi yder garanti i hele abonnementsperioden og tilbyder kun originale digitale produkter til rimelige priser.


***


EA Play til PlayStation er en abonnementstjeneste, der giver dig adgang til et bibliotek af spil fra Electronic Arts, såsom FIFA, Battlefield, Star Wars og andre. Abonnementet ydes for en periode på 1 til 12 måneder og udstedes gennem Türkiye-regionen. Abonnementet kan betales med kreditkort gennem betalingstjenesten Enot.io uden kommission. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal gives til administratoren sammen med dit kontologin og adgangskode. For at bruge abonnementet på din PlayStation-konsol skal du tilføje en ekstra brugerkonto oprettet i den tyrkiske region. Abonnementsspil downloades fra en tyrkisk konto og er tilgængelige for spil uden begrænsninger. Kontoaktivering er mulig på PS4- og PS5-konsoller. Hele abonnementsperioden er garanteret af sælger. Det opdaterede produktsortiment kan ses på sælgers side. Den gennemsnitlige abonnementsinstallationstid er fra 15 til 30 minutter, og sælgers arbejdstid er fra 11:00 til 23:00 UTC+2. Returnering af varer er muligt med et fradrag på 20% af købesummen, hvis problemet ikke ligger hos sælger. For en positiv anmeldelse af produktet tilbyder sælgeren et gavekort på 2% af produktets pris.


***


  1. Fantastisk tilbud til PlayStation-spilfans!
  2. EA Play giver dig adgang til mange populære spil.
  3. Køb af et digitalt produkt garanterer øjeblikkelig adgang til spil.
  4. Hvis du forlænger dit abonnement i 12 måneder, kan du nyde spil i lang tid.
  5. En fantastisk måde at spare penge på PlayStation-spil.
  6. Et EA Play-abonnement giver dig adgang til eksklusivt spilindhold.
  7. Det digitale produkt giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at købe et abonnement på EA Play i Tyrkiet.




Ejendommeligheder:




EA Play er en fantastisk service for fans af spil fra Electronic Arts!

Jeg købte EA Play i 12 måneder – nu har jeg adgang til et stort antal spil.

Det er meget praktisk, at EA Play kan købes i forskellige perioder – vælg det, der passer dig bedst.

Med EA Play kan jeg spille mine yndlings PlayStation-spil uden begrænsninger.

EA Play inkluderer både klassiske spil og nye - det er bare super!

Jeg er glad for, at jeg købte EA Play – det er virkelig en god handel.

Hurtig adgang til spil og en god bonus - EA Play i 12 måneder i Tyrkiet - hvad kunne være bedre?

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)