EA PLAY 12 MÅNEDER (PC) ✅(ORIGIN/EA APP/ALLE LANDE)

✅ Koden til at aktivere dit 12 måneders EA Play Basic-abonnement vil blive vist i dit browservindue og automatisk sendt til din e-mail efter betaling. Platform: PC. Aktivering: ORIGIN/EA APP. Udgiver: Electronic Arts. Aktiveringsområde: ingen begrænsninger (for alle lande).

🎁 GAVE!!! Skriv en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i fanen "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info. Herefter er du garanteret at få et tilfældigt spil på Steam. Hvis du ikke har skrevet en anmeldelse til sælgeren, skal du ikke blive fornærmet, hvis du ikke modtager gaven.

🔍 OM PRODUKTET: EA Play er det perfekte sted for alle, der elsker spil fra Electronic Arts. Et abonnement giver dig adgang til eksklusivt indhold og ubegrænsede funktioner i andre top EA-spil. Få mere ud af dine yndlingsspil med udfordringer, der kun er abonnenter, og belønninger i spillet. Tag din spiloplevelse til næste niveau med indhold, der hjælper dig med at skille dig ud fra konkurrenterne. Abonnenter får også 10 % rabat på digitale EA-køb på EA.com, inklusive komplette spil, sæsonkort, DLC og mere.

🔑 Sådan aktiverer du nøglen:

  1. Download og installer ORIGIN/EA APP (http://www.origin.com/download).
  2. Start ORIGIN/EA APP.
  3. Vælg grænsefladesproget og det sted, hvor spillet skal installeres.
  4. Gå til afsnittet "Indløs produktkode" i ORIGIN/EA APP.
  5. Indsæt nøglen. Herefter vil spillet dukke op i dit bibliotek, hvor du kan downloade det og begynde at spille.

EA PLAY 12 МЕСЯЦЕВ (ПК) ✅(ORIGIN/EA APP/ВСЕ СТРАНЫ)

EA Play er et 12-måneders abonnement, der giver dig adgang til eksklusivt indhold og ubegrænsede funktioner i andre populære Electronic Arts-spil på pc. Abonnementet inkluderer udfordringer, der kun er abonnenter, belønninger i spillet og meget mere. Du kan få mere ud af dine yndlingsspil og tage din spiloplevelse til næste niveau med indhold, der hjælper dig med at skille dig ud fra konkurrenterne.

Abonnenter får også 10 % rabat på Electronic Arts digitale køb på EA.com, inklusive komplette spil, sæsonkort, DLC og mere.

Aktivering

  1. Download og installer ORIGIN/EA APP (http://www.origin.com/download).
  2. Start ORIGIN/EA APP.
  3. Vælg grænsefladesproget og det sted, hvor spillet skal installeres.
  4. Gå til afsnittet "Indløs produktkode" i ORIGIN/EA APP.
  5. Indsæt nøglen.

Herefter vil spillet dukke op i dit bibliotek, hvor du kan downloade det og begynde at spille.

Aktiveringsområde: ALLE LANDE

Efter betaling modtager du en licenskode til at aktivere dit EA Play Basic-abonnement i 12 måneder. Koden vil blive vist i dit browservindue og automatisk sendt til din e-mail.

En gave

Skriv en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i fanen "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info. Herefter er du garanteret at få et tilfældigt spil på Steam.

Glem ikke at nyde dit nye EA Play-abonnement og nyde alle de fordele, det kommer med!

✅ EN LICENSKODE TIL AT AKTIVERE ET 12 MÅNEDERS EA PLAY BASIC ABONNEMENT VISES I BROWSERVINDUET OG VIL AUTOMATISK SENDES TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!! Platform: PC Aktivering: ORIGIN/EA APP Udgiver: Electronic Arts Aktiveringsområde: Ingen regionale begrænsninger (ALLE LANDE) ------------------------ --- ------ TIL STEDE!!! SKRIV EN POSITIV ANMELDELSE MED ORDENE "JEG ØNSKER EN GAVE" OG DUPLICER DEN BESKED (i KORRESPONDANCE-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), SOM DU ER GARANTERET AT MODTAGE ET TILFÆLDIGT, BILLIGT Steam-SPIL. Hvis du ikke skrev i korrespondance med sælgeren, så skal du ikke blive fornærmet, når du ikke modtager gaven. ----------------------------------PRODUKTDETALJER: EA Play er det perfekte sted for alle, der elsker EA-spil. Et abonnement giver dig flere belønninger, mere eksklusivt indhold og ubegrænset adgang til andre populære Electronic Arts-spil. Få mere ud af de spil, du elsker, med udfordringer kun for medlemmer og belønninger i spillet. Tag dine yndlingsspil til næste niveau med indhold, der hjælper dig med at skille dig ud fra konkurrenterne. Abonnenter får 10 % rabat på digitale EA-køb på EA.com, inklusive komplette spil, sæsonkort, DLC og mere.

Nøgleaktivering: 1. Download og installer ORIGIN/EA APP-programmet (http://www.origin.com/download). 2. Start ORIGIN/EA APP. 3. Vælg grænsefladesproget og det sted, hvor spillet skal installeres. 4. Gå til afsnittet "ORIGIN/EA APP-Activate Product Code". 5. Indtast nøglen. Herefter vil spillet dukke op i spilbiblioteket, hvor du kan downloade og spille det.

EA Play 12 Months (PC) er et 12-måneders abonnement, der giver dig ubegrænset adgang til eksklusivt indhold og andre topspil fra Electronic Arts på pc. Abonnementet inkluderer abonnenter-udfordringer og belønninger i spillet for at tage din spiloplevelse til næste niveau. Du får også 10 % rabat på digitale EA-køb på EA.com, inklusive komplette spil, sæsonkort, DLC og mere.

For at aktivere nøglen skal du downloade og installere programmet ORIGIN/EA APP, vælge grænsefladesproget og hvor du vil installere spillet. Gå derefter til afsnittet "Aktiver produktkode" i ORIGIN/EA APP og indtast nøglen. Herefter vil spillet dukke op i dit bibliotek, hvor du kan downloade det og begynde at spille.

Aktiveringskoden for abonnementet vil blive vist i browservinduet og automatisk sendt til din e-mail efter betaling. Aktiveringsregionen er ubegrænset, abonnement er tilgængeligt for alle lande.

Derudover kan du, når du køber dette abonnement, modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i fanen "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info.


***


EA PLAY 12 MONTHS (PC) er en licenskode til aktivering af et 12 måneders EA Play Basic-abonnement på en computer (PC). Et abonnement giver dig mulighed for at få mere eksklusivt indhold og ubegrænset adgang til andre populære Electronic Arts-spil. Abonnenter kan også modtage 10 % rabat på digitale EA-køb på EA.com, inklusive komplette spil, sæsonkort, DLC og mere.

Nøglen aktiveres via ORIGIN/EA APP-programmet, som skal downloades og installeres. Herefter kan nøglen aktiveres i afsnittet "ORIGIN/EA APP-Activate Product Code". Når det er aktiveret, vises dit 12-måneders abonnement i dit spilbibliotek, hvor du kan downloade og spille.

Der er ingen regionale begrænsninger, så dette produkt er tilgængeligt i alle lande. Aktiveringskoden for abonnementet vises i browservinduet og sendes også automatisk til din e-mail efter betaling.

Derudover kan du, når du bestiller et produkt, modtage en gave - et tilfældigt, billigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i fanen "Korrespondance" på ordresiden Oplata.info.


***


  1. EA PLAY er en fantastisk måde at få adgang til et helt års EA-spil til en fantastisk pris!
  2. En god måde at spare penge på EA-spil er at købe et 12 måneders abonnement på EA PLAY og nyde spil uden begrænsninger.
  3. EA PLAY er en praktisk måde at få adgang til tonsvis af EA-spil i løbet af året uden at skulle købe hvert spil individuelt.
  4. Hvis du elsker EA-spil, så er et 12 måneders abonnement på EA PLAY, hvad du har brug for!
  5. EA PLAY giver dig muligheden for at spille alle de nye spil fra EA næsten umiddelbart efter de er udgivet, og det er simpelthen vidunderligt.
  6. Med et 12 måneders abonnement på EA PLAY kan du nyde EA-spil, når du vil, uden at skulle bekymre dig om at købe hvert spil separat.
  7. EA PLAY er en fantastisk måde at udforske forskellige EA-spil og finde dem, du bedst kan lide.
  8. Hvis du elsker EA-spil og gerne vil spare penge på dem, er et 12-måneders abonnement på EA PLAY et godt tilbud.
  9. Et 12 måneders abonnement på EA PLAY er en fantastisk gave til fans af EA-spil.
  10. Med et 12 måneders abonnement på EA PLAY vil du modtage adskillige fordele, herunder adgang til eksklusive spil og ekstra indhold.



Ejendommeligheder:




EA Play er en fantastisk mulighed for fans af EA-spil for at få adgang til et stort antal spil og eksklusivt indhold for et mindre gebyr.

Stor værdi for pengene - 12 måneders abonnement på EA Play giver dig adgang til et stort antal spil på højt niveau.

EA Play tilbyder en række spil på tværs af flere platforme, herunder pc, Xbox og PlayStation.

En brugervenlig grænseflade og nem adgang til spil gør EA Play til en af ​​de bedste tjenester i spilindustrien.

Et bredt udvalg af spil, inklusive nye udgivelser og klassiske hits, gør EA Play til det perfekte valg for spilelskere af alle genrer.

Rabatter på spilkøb og yderligere indhold til EA Play-abonnenter er en fantastisk måde at spare penge og nyde dine spil mere.

EA Play er en fantastisk måde at opdage nye spil og genrer, som du måske aldrig havde tænkt dig at prøve.

En sikker og pålidelig service, der garanterer adgang til spil og indhold når som helst og hvor som helst.

EA Play opdaterer og tilføjer konstant nye spil, hvilket gør det til et af de bedste valg for spilelskere.

Et EA Play-abonnement er en fantastisk gave til enhver gamer, der sætter pris på kvalitetsspil og eksklusivt indhold.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)