DUKE NUKEM 3D: 20-ÅRS JUBILÆUM WORLD TOUR XBOX?КЛЮЧ

Efter betaling modtager du en nøgle til spillet Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour. Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto, og et link til siden med nøglen vil blive sendt til den e-mailadresse, der blev angivet under købet. Spillet er tilgængeligt på XBOX ONE og XBOX SERIES X|S platformene. For at aktivere nøglen skal du være forbundet til en VPN med en server i Argentina. Når spillet er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger, og det vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour tager dig tilbage til 1996 for at bekæmpe aliens, redde verden og redde smukke piger. Spillet indeholder fire klassiske episoder, samt en helt ny femte episode fra designerne af det originale spil. Derudover finder du nye fraser og en højkvalitets genindspilning af hovedpersonens stemme fra skuespilleren Jon St. John, samt ny musik til femte afsnit fra den originale spilkomponist Lee Jackson. Spillet indeholder også den originale kildekode fra 1996 og en remaster af 2.5D-motoren til ægte 3D til Xbox One.

Instruktioner til aktivering af spillet fra din telefon (ANDROID, IOS):

  1. Download Seed4.Me-appen. Hvis du er løbet tør for prøveversionen af ​​Seed4Me.me, så køb en konto hos os.
  2. Start applikationen, og vælg Argentina-regionen.
  3. Følg linket og log ind på din konto.
  4. Aktiver nøglen.

Instruktioner til aktivering af spillet fra en computer (Windows, Mac):

  1. Installer Seed4.Me-applikationen. Hvis du er løbet tør for prøveversionen af ​​Seed4Me.me, så køb en konto hos os.
  2. Følg linket og log ind på din konto.
  3. Slå Seed4.Me til, og vælg at oprette forbindelse fra Argentina.
  4. Indtast nøglen, klik på "næste", bekræft aktiveringen.

Hvis aktiveringen mislykkes, kan du prøve at ændre din kontoregion til Argentina. Andre produkter er også tilgængelige på siden.

Produktet "DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR XBOX?KEY" er et digitalt produkt, der præsenteres i den digitale produktbutik. Dette spil er tilgængeligt på XBOX ONE og XBOX SERIES X|S platformene. Ved køb modtager du en nøgle til at aktivere spillet, som vil være tilgængelig på din personlige konto og vil blive sendt til din e-mail.

Spillet "DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR" giver dig mulighed for at gå tilbage til 1996 og spille som helten Duke Nukem, der redder verden fra rumvæsener og redder smukke piger. Dette spil indeholder fire klassiske episoder og en helt ny femte episode fra designerne af det originale spil. Spillet byder også på nye linjer og en højkvalitets genindspilning af hovedpersonens stemme fra skuespilleren Jon St. John, samt ny musik til det femte afsnit fra det originale spils komponist Lee Jackson.

For at aktivere nøglen kræves en VPN med forbindelse til en server i Argentina. Når spillet er aktiveret, vil det være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Instruktioner til aktivering af spillet er tilgængelige på produktsiden og inkluderer installation af Seed4.Me-appen og valg af forbindelse fra Argentina. Hvis du har problemer med aktiveringen, bør du prøve at ændre din kontoregion til Argentina.

"DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR XBOX?KEY" er et digitalt produkt, der er tilgængeligt i Digital Store til brug på XBOX ONE og XBOX SERIES X|S platformene. Efter betaling vil du modtage en nøgle til at aktivere spillet, som vil være tilgængelig på din personlige konto og vil blive sendt til din e-mail.

Spillet "DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR" giver dig mulighed for at gå tilbage til 1996 og spille som helten Duke Nukem, der redder verden fra rumvæsener og redder smukke piger. Spillet indeholder fire klassiske episoder og en helt ny femte episode fra designerne af det originale spil. Spillet byder også på nye linjer, en højkvalitets genindspilning af hovedpersonens stemme fra skuespilleren Jon St. John og ny musik til det femte afsnit fra det originale spils komponist, Lee Jackson.

For at aktivere nøglen kræves en VPN med forbindelse til en server i Argentina. Når spillet er aktiveret, vil det være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Instruktioner til aktivering af spillet er tilgængelige på produktsiden og inkluderer installation af Seed4.Me-appen og valg af forbindelse fra Argentina. Hvis du har problemer med aktiveringen, bør du prøve at ændre din kontoregion til Argentina.

Efter aktivering af nøglen vil spillet "DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR" være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og er for altid forbundet med din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.


***


DUKE NUKEM 3D: 20 ÅRS JUBILÆUM VERDENSTURE for Xbox One og Xbox-serien X|S er et spil, der giver dig mulighed for igen at spille rollen som Duke Nukem og redde verden fra aliens og monstre. Spillet inkluderer fire klassiske Duke Nukem 3D-episoder, samt en helt ny femte episode skabt af det originale spils designere. Den nye episode byder på nye fjender, nye våben og nye evner, såsom evnen til at sætte fjender i brand.

Spillet understøtter kun nøgleaktivering via en VPN med forbindelse til Argentina. Når det først er aktiveret, har spillet ingen regionale begrænsninger og er knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Instruktioner til aktivering af nøglen findes til både Android- og iOS-telefoner samt til Windows- og Mac-computere. For at aktivere nøglen skal du først downloade Seed4.Me-applikationen og vælge Argentina-regionen. Så skal du følge linket og indtaste nøglen. Hvis aktiveringen mislykkes, anbefales det at prøve at ændre kontoområdet til Argentina.


***


  1. DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR XBOX er et fantastisk digitalt produkt til skydefans. Spilniveauerne forbliver lige så spændende som originalen, og den forbedrede grafik gør spillet endnu mere attraktivt.
  2. Hvis du leder efter et godt skydespil til Xbox, så skal du være opmærksom på DUKE NUKEM 3D: 20TH ANIVERSARY WORLD TOUR. Spillet har fremragende gameplay og grafik af høj kvalitet.
  3. DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR XBOX er en fantastisk måde at huske det klassiske skydespil på. Spillet forbliver lige så spændende, og forbedret grafik giver dig mulighed for at nyde spillet endnu mere.
  4. Hvis du elsker skydespil, så er DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR XBOX en god mulighed for dig. Spillet har fremragende grafik og et interessant plot.
  5. DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR XBOX er et nostalgisk skydespil, som fans af klassiske spil helt sikkert vil nyde. Spillet bevarer det originale gameplay, men har forbedret grafik og lyd.
  6. DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR XBOX er et fremragende valg for dem, der ønsker at kaste sig ud i en verden af ​​klassiske skydespil. Spillet har fremragende grafik og et interessant plot, der ikke vil lade dig kede dig.
  7. DUKE NUKEM 3D: 20TH ANNIVERSARY WORLD TOUR XBOX er et fantastisk digitalt produkt, der giver dig mulighed for at nyde det klassiske skydespil i et nyt format. Spillet har forbedret grafik og lyd, hvilket gør gameplayet endnu mere spændende.




Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med unikt gameplay og sjov humor.

Spillet er en sand klassiker, som alle skydefans bør prøve.

Fremragende grafik og lyddesign, der skaber atmosfæren i spillet.

Nøglen til spillet blev med det samme leveret til postkontoret, hvilket er meget praktisk.

Spillet indlæses hurtigt og kører problemfrit.

En fantastisk måde at vende tilbage til barndommen og boltre sig med Duke på.

Spillet er pengene værd og giver mange timers fornøjelse.

At spille med venner i co-op-tilstand er bare sjovt!

Spilindstillingerne giver dig mulighed for at tilpasse spillet, så det passer til din spillestil.

Muligheden for at spille i multiplayer-tilstand gør spillet endnu mere interessant og varieret.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)