DOTA 2 - Sæt med 8 kort

Efter købet modtager du et sæt med otte Steam-kort fra samlingen. Hvert sæt Steam-samlekort tilføjer +100 XP til din Steam-profil. Derudover giver et sæt kort dig mulighed for at få et badge-niveau. Det maksimale badgeniveau er 5. Hvis du vil lære mere om Steam-samlekort, kan du besøge: Oprettelse af Steam-emblemer Du behøver ikke at købe spillet. Du kan oprette et ikon for ethvert Steam-spil blot ved at købe kort til det spil.

I dette tilfælde vil du modtage et sæt med otte Dota 2-spilkort, som inkluderer følgende karakterer: Bounty Hunter, Phantom Lancer, Razor, Riki, Tidehunter, Tiny, Tusk og Vengeful Spirit.

Du kan også finde dit byttelink her: til betaling modtager du en unik 16-cifret kode, som skal sendes til mig i korrespondance med købet. Jeg tjekker det ud og giver dig kortene.

DOTA 2 - Sæt med 8 kort

DOTA 2 er et episk online multiplayer-spil, og hvis du er fan, vil dette sæt med 8 DOTA 2-samlekort være en fantastisk tilføjelse til din samling.

Hvert sæt indeholder 8 kort, der inkluderer spilfigurer som Bounty Hunter, Phantom Lancer, Razor, Riki, Tidehunter, Tiny, Tusk og Vengeful Spirit.

Ikke alene er dette sæt kort en fantastisk tilføjelse til din samling, men det tilføjer også +100 XP til din Steam-profil. Derudover giver hvert sæt kort dig mulighed for at få et badge-niveau. Det maksimale ikonniveau er 5.

Steam Trading Card Pack er en fantastisk måde at komme op på niveau og tjene nye Steam-badges på uden at skulle købe spillet.

Efter købet modtager du en unik 16-cifret kode, som skal sendes til sælger i korrespondance. Når du har kontrolleret koden, vil du få kort.

Lær mere om Steam-samlekort Find ud af dit handelslink

Dota 2 8 Card Pack er et samlesæt, som du kan købe på Steam. Hvert sæt indeholder 8 kort, der repræsenterer spillets karakterer, såsom Bounty Hunter, Phantom Lancer, Razor, Riki, Tidehunter, Tiny, Tusk og Vengeful Spirit. Derudover tilføjer hver pakke +100 oplevelse til din Steam-profil og giver dig mulighed for at få et badge-niveau. Det maksimale badge-niveau er 5. Dette sæt kort er en fantastisk måde at øge dit niveau og tjene nye Steam-badges på uden at købe spillet. Efter køb modtager du en unik 16-cifret kode, som skal sendes til sælger i korrespondance. Når du har kontrolleret koden, vil du få kort. Levering er garanteret inden for 24 timer fra tidspunktet for betaling og transmission af en unik kode og byttelink. Sørg for, at du har Steam Guard aktiveret i mere end 7 dage, og at din profil og inventar er åbne, ellers vil sælgeren ikke være i stand til at sende dig kort.


***


Dette produkt er et sæt med 8 Dota 2-samlekort. Når du køber dette sæt, vil du modtage 100 oplevelse for din Steam-profil, samt muligheden for at oprette et Steam-badge. For at gøre dette behøver du ikke at købe spillet, bare købe kort til dette spil. Sættet består af 8 kort med spilfigurerne: Bounty Hunter, Phantom Lancer, Razor, Riki, Tidehunter, Tiny, Tusk, Vengeful Spirit. Kort leveres efter overførsel af en unik 16-cifret kode til sælger. Sælger garanterer levering af kort inden for 24 timer fra tidspunktet for betaling og overførsel af en unik kode og byttelink. Hvis levering ikke gennemføres inden for den angivne tidsramme, kan du selv annullere handlen og returnere pengene. Før du køber, skal du sikre dig, at du har Steam Guard aktiveret i mere end 7 dage, og at din profil og inventar er åbne, ellers vil sælgeren ikke kunne sende dig kort.


***


  1. Et sæt DOTA 2-kort er en fantastisk måde at dekorere din profil på og støtte dit yndlingsspil.
  2. DOTA 2-kort har et smukt design og ser godt ud på brugersiden.
  3. DOTA 2-kort er en fantastisk måde at tjene nogle penge på ved at sælge dem på Steam Market.
  4. Et sæt DOTA 2-kort er en fantastisk gave til enhver fan af spillet.
  5. At købe et sæt DOTA 2-kort er en fantastisk måde at støtte spillets udviklere og hjælpe dem med at fortsætte med at forbedre spillet.
  6. DOTA 2-kort hjælper dig med at øge dit brugerniveau i Steam-systemet og få yderligere funktioner.
  7. En DOTA 2-kortpakke er en fantastisk måde at tilføje noget samleværdi til dit spilbibliotek.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)