DOOM - DAMPGAVE RUSLAND

?DOOM STEAM GAVE? ✅ Vigtigt! Dette er ikke nøglen. Spillet bliver automatisk sendt til dig som gave døgnet rundt. ✅ Inden for et par minutter efter betaling vil botten på Steam blive tilføjet til din venneliste og give dig spillet. ✅ Spillet eller DLC vil blive aktiveret i dit bibliotek og vil forblive på din konto for evigt. ✅ Levering er kun mulig til konti med Rusland-regionen. Tjek din region inden du betaler - sørg for at "Land"-feltet siger "Rusland". ✅ Linket til din profil skal oplyses efter betaling. Log ind på din konto for at finde dit link. ✅ Efter købet anbefaler vi, at du accepterer botens invitation inden for en time. Hvis du lavede en fejl med linket til din konto, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid. Skriv til os i online chatten, hvis du har spørgsmål! Om spillet: Denne gave inkluderer alle tre udvidelser (Unto the Evil, Hell Followed og Bloodfall), kort, modes og våben, samt alle nye funktioner, inklusive arkadetilstand og den seneste opdatering 6.66, som påvirker onlinespil.

DOOM - DAMPGAVE RUSLAND

Dette digitale produkt er DOOM-spillet præsenteret i STEAM GIFT RUSSIA-format. Ved køb af dette produkt modtager du spillet i gave automatisk 24/7, uden behov for en nøgle.

Efter betaling tilføjer Steam-bot dig til sin venneliste og giver dig spillet inden for et par minutter. Spillet eller DLC er aktiveret i dit bibliotek og vil forblive på din konto for evigt.

Bemærk venligst, at levering kun er mulig til konti med Rusland-regionen. Tjek venligst dine kontoindstillinger, før du betaler, for at sikre, at feltet Land er indstillet til Rusland. Glem heller ikke at give et link til din profil efter betaling for at modtage en gave.

Denne gave inkluderer alle tre udvidelser (Unto the Evil, Hell Followed og Bloodfall), kort, modes og våben, samt alle nye funktioner, inklusive arkadetilstand og den seneste opdatering 6.66, som påvirker onlinespil.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os i online chatten.

DOOM - STEAM GIFT RUSSIA er et digitalt produkt, der repræsenterer DOOM-spillet i STEAM GIFT RUSSIA-formatet. Når du køber dette produkt, modtager du spillet som en gave, som automatisk bliver sendt til dig på et hvilket som helst tidspunkt af dagen uden behov for en nøgle.

Efter betaling tilføjer Steam-bot dig til sin venneliste og giver dig spillet inden for et par minutter. Spillet eller DLC er aktiveret i dit bibliotek og vil forblive på din konto for evigt. Bemærk venligst, at levering kun er mulig til konti med Rusland-regionen. Du skal tjekke dine kontoindstillinger, før du betaler, for at sikre, at feltet Land er indstillet til Rusland. Glem heller ikke at give et link til din profil efter betaling for at modtage en gave.

Denne gave inkluderer alle tre udvidelser (Unto the Evil, Hell Followed og Bloodfall), kort, modes og våben, samt alle nye funktioner, inklusive arkadetilstand og den seneste opdatering 6.66, som påvirker onlinespil. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via online chat.


***


DOOM - STEAM GIFT RUSSIA er en gaveversion af computerspillet DOOM, som aktiveres på Steam-platformen og er beregnet til brugere fra Rusland. Spillet sendes automatisk 24/7 som en gave gennem en bot, som vil blive tilføjet som en ven på din Steam-konto inden for et minut efter betaling. Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke er en nøgle, men en gaveversion, der forbliver på din bibliotekskonto for evigt.

Spillet inkluderer alle tre udvidelser (Unto the Evil, Hell Followed og Bloodfall), plus kort, modes og våben, inklusive arkadetilstand og den seneste opdatering 6.66, som forbedrer onlinespil. Levering er kun mulig til konti i Rusland-regionen, så før du køber skal du sikre dig, at du har skrevet "Rusland" i feltet "Land". Hvis du lavede en fejl med linket til din profil, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid.

Hvis du stadig har spørgsmål, kan du kontakte online chatten for mere information.





Hent Spejl

DOOM - STEAM GIFT RUSSIA er en gave på Steam, der inkluderer DOOM-spillet og alle dets tilføjelser, inklusive Unto the Evil, Hell Followed og Bloodfall. Gaven inkluderer også alle kort, modes og våben, samt arcade mode og den seneste opdatering 6.66, som påvirker online spil.

Bemærk venligst, at dette ikke er en nøgle, men en gave, der automatisk sendes indenfor et minut efter betaling. Det er garanteret, at spillet eller DLC vil blive aktiveret i dit bibliotek og forblive på din konto for evigt.

Det er vigtigt at bemærke, at levering kun er mulig til konti med Rusland-regionen, så før du betaler, skal du sikre dig, at Rusland er angivet i feltet "Land". Profillinket er angivet efter betaling, og hvis du lavede en fejl med kontolinket, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid.

Hvis du stadig har spørgsmål, kan du kontakte online chatten for mere information. Vi anbefaler, at du accepterer botens invitation inden for en time efter købet. Gaven er velegnet til fans af actionspil og fans af DOOM-serien.


***


  1. DOOM - STEAM GIFT RUSSIA er et fantastisk spil med fed grafik og vanedannende gameplay!
  2. Jeg er meget tilfreds med mit køb af DOOM - STEAM GIFT RUSSIA, det er et sandt mesterværk af genren!
  3. DOOM - STEAM GIFT RUSSIA er en fantastisk mulighed for at kaste sig ud i en verden af ​​blodig action og føle sig som en rigtig helt!
  4. Efter at have købt DOOM - STEAM GIFT RUSSIA modtog jeg ikke kun et fremragende spil, men også en masse positive følelser!
  5. DOOM - STEAM GIFT RUSSIA er et fremragende valg for alle elskere af højkvalitets action og adrenalin!
  6. Stimuleret russisk dampgave DOOM er bare en bombe! En fantastisk gave til alle gamere!
  7. DOOM - STEAM GIFT RUSSIA er et sandt kultskydespil, der aldrig stopper med at forbløffe med sine muligheder og interessante løsninger!




Ejendommeligheder:




DOOM er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at bryde væk fra virkeligheden i flere timer.

STEAM GIFT RUSSIA er en praktisk måde at få spillet på uden at skulle forlade hjemmet.

DOOM er en klassiker i genren, der aldrig stopper med at forbløffe med sin grafik og gameplay.

STEAM GIFT RUSSIA er en hurtig og nem måde at købe et spil på uden besvær.

DOOM er et spil, der ikke vil lade dig kede dig og vil give dig en masse levende indtryk.

STEAM GIFT RUSSIA er et godt valg for dem, der ønsker at købe et spil til en god pris.

DOOM er et spil, som alle fans af first-person shooters bør prøve.

STEAM GIFT RUSSIA er en pålidelig måde at købe et spil på uden frygt for at blive snydt.

DOOM er et spil, der giver energi og inspirerer til nye præstationer.

STEAM GIFT RUSSIA er en praktisk og sikker måde at købe et spil som en gave til en ven eller en elsket.

DOOM er et fantastisk skydespil, der vækker nostalgi og er en fryd for øjet.

Jeg købte DOOM som gave til en ven gennem Steam, og han elskede det!

DOOM er en klassiker i genren, som enhver gamer bør prøve.

Jeg modtog DOOM i gave og har spillet det i flere dage nu.

DOOM er en fantastisk måde at bryde væk fra virkeligheden og slappe af.

DOOM er et spil, der får dig til at føle dig som en rigtig helt.

Hvis du elsker adrenalin og action, så er DOOM præcis, hvad du har brug for.

DOOM er et spil med fantastisk grafik og lyd.

Jeg har spillet DOOM før, men besluttede at købe det på Steam for mere sjov.

DOOM er et spil, der aldrig bliver kedeligt og altid holder dig underholdt.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)