DOOM ETERNAL DELUXE ✅(STEAM KEY)+GIFT

✅ DU MODTAGER LICENSNØGLEN TIL SPILLET DOOM ETERNAL TIL PC I BROWSER-VINDUET OG PÅ E-MAIL EFTER BETALING! Dette spil er aktiveret på Steam-platformen og understøtter følgende sprog: russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, koreansk, kinesisk og polsk. Aktiveringsregion - Rusland, Ukraine og SNG-lande.

PUBLIKATIONENS SAMMENSÆTNING:

  • DOOM Eternal spil
  • Første års abonnement
  • Udseende af den dæmoniske bøddelrock
  • Klassisk våben lyd

TIL STEDE!!! SKRIV EN POSITIV ANMELDELSE MED ORDENE "JEG ØNSKER EN GAVE" OG DUPLICER DEN BESKED (i KORRESPONDANCE-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), SOM DU ER GARANTERET AT MODTAGE ET TILFÆLDIGT, BILLIGT Steam-SPIL. Hvis du ikke har skrevet i korrespondance med sælger, skal du ikke blive fornærmet, hvis du ikke modtager gaven.

OM SPILLET: DOOM Eternal fra id Software er den direkte efterfølger til hittet DOOM®, som vandt "Bedste actionspil" ved The Game Awards 2016. I dette spil vil du bryde gennem dimensioner og knuse alt på din vej med utrolig styrke og hurtighed. DOOM Eternal sætter en ny standard for førstepersons skydespil. Det er skabt på id Tech 7-motoren og er akkompagneret af et eksplosivt soundtrack fra komponisten Mick Gordon. Grib et kraftfuldt våben, og som Doom Slayer, gå i stykker nye og velkendte dæmoner, der har fyldt DOOM Eternals ukendte verdener.

DOOM ETERNAL DELUXE ✅(STEAM KEY)+GIFT

DOOM ETERNAL DELUXE er en digital vare, som du kan købe i vores Digital Item Store. Denne udgave inkluderer DOOM Eternal, Year 1 Pass, det dæmoniske Doom Slayer-skind og klassiske våbenlyde.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en licensnøgle til at aktivere spillet på Steam-platformen. Nøglen vises i dit browservindue og sendes automatisk til din e-mail.

Spillet understøtter følgende sprog: russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, koreansk, kinesisk og polsk. Aktiveringsregion - Rusland, Ukraine og SNG-lande.

En gave!

Skriv en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og dupliker denne besked (i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), hvorefter du er garanteret at modtage et tilfældigt, billigt spil på Steam.

Glem ikke at skrive en anmeldelse og duplikere beskeden, ellers bliver gaven ikke sendt.

Spilbeskrivelse

DOOM ETERNAL DELUXE fra id Software er den direkte efterfølger til hittet DOOM®, som vandt "Bedste actionspil" ved The Game Awards 2016. I dette spil vil du bryde gennem dimensioner og knuse alt på din vej med utrolig styrke og hurtighed.

DOOM ETERNAL DELUXE sætter en ny standard for førstepersons skydespil. Det er skabt på id Tech 7-motoren og er akkompagneret af et eksplosivt soundtrack fra komponisten Mick Gordon. Grib et kraftfuldt våben, og som Doom Slayer, gå i stykker nye og velkendte dæmoner, der har fyldt de ukendte verdener af DOOM ETERNAL DELUXE.

DOOM ETERNAL DELUXE er en digital vare, som du kan købe i vores Digital Item Store. Dette er en licensnøgle til spillet DOOM Eternal til PC, som du modtager i dit browservindue og på e-mail efter betaling. Spillet er aktiveret på Steam-platformen og understøtter følgende sprog: russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, koreansk, kinesisk og polsk. Aktiveringsregion - Rusland, Ukraine og SNG-lande.

Denne udgave inkluderer DOOM Eternal, Year 1 Pass, det dæmoniske Doom Slayer-skind og klassiske våbenlyde. Spillet er en direkte efterfølger til hittet DOOM®, som vandt bedste actionspil ved The Game Awards 2016. I dette spil vil du bryde gennem dimensioner og knuse alt på din vej med utrolig styrke og hurtighed. DOOM Eternal sætter en ny standard for førstepersons skydespil. Spillet er skabt på id Tech 7-motoren og er akkompagneret af et eksplosivt soundtrack fra komponisten Mick Gordon. Grib et kraftfuldt våben, og som Doom Slayer, gå i stykker nye og velkendte dæmoner, der har fyldt DOOM Eternals ukendte verdener.

Plus, når du køber DOOM ETERNAL DELUXE, modtager du et tilfældigt, billigt spil på Steam som gave. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere denne besked i fanen "Korrespondance" på ordresiden Oplata.info. Gaven sendes efter at have skrevet en anmeldelse og kopieret beskeden. Instruktioner til aktivering af nøglen på Steam vil også blive leveret sammen med spillet.


***


DOOM ETERNAL DELUXE er en licensnøgle til spillet DOOM Eternal til aktivering på Steam-platformen på en computer (PC). Efter betaling modtager du automatisk nøglen til den e-mail, du har angivet. Spilsprog inkluderer russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, koreansk, kinesisk og polsk. Aktiveringsregionen er begrænset til Rusland, Ukraine og SNG-landene.

DOOM Eternal er den direkte efterfølger til DOOM, som vandt bedste action ved 2016 Game Awards. I dette spil vil du være i stand til at bryde igennem dimensioner ved at bruge din utrolige styrke og hastighed til at knuse alt på din vej. Det er skabt på id Tech 7-motoren og er akkompagneret af et eksplosivt soundtrack fra komponisten Mick Gordon. Indeholder DOOM Eternal, Year 1 Pass, Demonic Doom Slayer skin og klassiske våbenlyde.

Derudover, når du køber DOOM ETERNAL DELUXE, vil du modtage et tilfældigt spil på Steam som gave. For at modtage en gave skal du skrive en positiv anmeldelse, der angiver "JEG ØNSKER EN GAVE" og duplikere beskeden i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Uden at skrive en anmeldelse i korrespondance med sælger, sendes gaven ikke.

For at aktivere nøglen på Steam skal du downloade og installere Steam, registrere en konto på Steam, klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" og følge instruktionerne. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det. Efter komplet installation kan du starte spillet og nyde gameplayet.


***


  1. DOOM ETERNAL DELUXE er et fantastisk skydespil, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade!
  2. Dette digitale produkt vil helt sikkert glæde alle fans af DOOM-serien, fordi det har alt, hvad du behøver til et rigtigt adrenalinsus.
  3. Ingen forsendelsesproblemer - bare køb en digital nøgle og nyd spillet!
  4. DOOM ETERNAL DELUXE er en sand mesterklasse i skydegenren, som uden tvivl er pengene værd.
  5. Dette spil har alt, hvad du behøver for en fantastisk tid: cool grafik, interessant plot og vanedannende gameplay.
  6. Hvis du elsker blod, våben og nådesløse dæmoner, så er DOOM ETERNAL DELUXE præcis, hvad du har brug for!
  7. Intet andet skydespil vil give dig så meget sjov og adrenalin som dette digitale produkt.
  8. DOOM ETERNAL DELUXE er et sandt kunstværk i videospilverdenen, som ikke kan ignoreres.
  9. Med dette digitale produkt kommer du bestemt ikke til at kede dig - endeløse kampe og utrolige eventyr venter på dig!
  10. DOOM ETERNAL DELUXE er et spil, som du skal prøve mindst én gang i dit liv for at forstå, hvad et rigtigt skydespil er.
  11. DOOM Eternal Deluxe er et fantastisk spil, der ikke vil efterlade nogen gamere ligeglade!
  12. Super spil! Grafikken og lyden er fantastisk, og gameplayet er simpelthen vanedannende!
  13. DOOM Eternal Deluxe er et spil, der giver dig mulighed for at have det sjovt og have en masse sjov!
  14. Et kvalitetsprodukt fra en kendt udvikler! DOOM Eternal Deluxe er en garanti for kvalitet og en fantastisk tid.
  15. Hvis du elsker action, så er DOOM Eternal Deluxe lige det, du har brug for!
  16. DOOM Eternal Deluxe er et spil, der ikke vil efterlade dig ligeglad! Gå ikke glip af muligheden for at prøve det!
  17. DOOM Eternal Deluxe er en eksplosiv blanding af fart, adrenalin og kraft! Gå ikke glip af!
  18. DOOM Eternal Deluxe er et spil, der vil få dig til at føle dig som en rigtig helt og vinder!
  19. Et vidunderligt spil med en spændende historie og fantastiske kampe! DOOM Eternal Deluxe er bestemt et forsøg værd!
  20. DOOM Eternal Deluxe er et spil, der vil appellere til alle fans af højkvalitets skydespil! Gå ikke glip af din chance for at spille det!



Ejendommeligheder:




DOOM Eternal Deluxe er et utroligt eventyr for actionspilelskere!

Utroligt fedt spil, der giver maksimal adrenalin og fornøjelse.

Dette er et rigtigt fund for fans af DOOM-serien, der ser frem til nye eventyr.

DOOM Eternal Deluxe er det perfekte valg for elskere af smuk grafik og vanedannende gameplay.

Spillet er fyldt med action, eksplosioner og seje bosser, der ikke vil lade dig kede dig selv et sekund.

DOOM Eternal Deluxe er en fantastisk måde at slappe af og have det sjovt på efter en hård dags arbejde.

Utrolig gameplay og utrolig atmosfære - det hele er der i DOOM Eternal Deluxe!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)