Foder ikke aberne (Steam Key) RU+СНГ

Navnet på spillet er "Don't feed the monkeys", genrer er indie, simulatorer, strategi. Udviklet af Fictiorama Studios, BadLand Games Publishing S.L., udgivet af Alawar Premium, udgivet i Alawar Premium-spilserien den 24. oktober 2018. Spilaktivering er kun tilgængelig i Rusland og CIS-landene via Steam.

Spilleren inviteres til at deltage i non-profit organisationen "Primate Study Club", som observerer visse arter af aber og studerer deres adfærd i deres naturlige habitat. Primate Study Club er en hemmelig organisation, hvis medlemmer bruger 24 timer i døgnet på at udspionere helt fremmede gennem linserne fra skjulte kameraer. Spilleren er en nykommer, der sluttede sig til klubben for at undslippe sit livs rutine og monotoni. Objekterne for observation er snesevis af fremmede, fra hvem du kan observere og lære en masse nye og interessante ting.

Spillet har et element af voyeurisme, som fik det til at vurdere "18+". Samtidig berører spillet også temaet privatliv, som aber mangler, men som de på en eller anden måde tror, ​​de har. Spilleren er forsynet med en personlig computer installeret i spillet, så han kan arbejde på den pc, han har installeret i spillet, der er installeret på hans pc.

Det er forbudt at fodre aberne i spillet, hvilket medfører visse risici. Nogle tidligere klubmedlemmer, der besluttede at bryde denne regel, kom i problemer. Spilleren kan interagere med observationsobjekterne, sætte dem op, hjælpe dem, ødelægge deres liv eller omvendt redde dem fra noget forfærdeligt. Klubudvalget anbefaler dog kraftigt, at spilleren afstår fra sådanne handlinger.

Spillets udviklere advarer om, at indholdet kan indeholde materiale, der ikke er egnet til alle aldre eller til at se på arbejdet, herunder nøgenhed eller seksuelt indhold, samt voksenindhold.

For at starte spillet "Don't Feed the Monkeys" skal du købe en officiel licensaktiveringsnøgle, som vil blive sendt til spillerens e-mail efter betaling på siden. Hvis afspilleren ikke har Steam-klienten installeret, skal de downloade og installere den til Windows, Mac eller Linux. Så skal du logge ind på din konto eller registrere en ny, vælge "Aktivér via Steam" i menuen "Spil", acceptere Steam-abonnentaftalen og indtaste den aktiveringsnøgle, som du modtog ved køb af spillet. Efter aktivering bliver spilleren bedt om at downloade spillet. Nøglen kan også aktiveres gennem Steam-browsergrænsefladen ved at vælge "Aktiver produktnøgle" i menuen "Spil". Herefter vil spillet blive tilføjet til spillerens spilbibliotek og vil være tilgængeligt til lancering.

"Do not Feed the Monkeys (Steam Key) RU+CIS" er et digitalt produkt, der præsenteres i den digitale varebutik. Dette er aktiveringsnøglen til spillet "Don't Feed the Monkeys" på Steam-platformen, som giver brugerne mulighed for at downloade og installere spillet på deres computer. Spillet er kun tilgængeligt for brugere fra Rusland og CIS-lande.

"Do not Feed the Monkeys" er en unik simulator, hvor spilleren bliver nødt til at tilslutte sig en non-profit organisation, der overvåger folks liv gennem skjulte kameraer. Spilleren får mulighed for at observere forskellige karakterer, studere deres adfærd og træffe beslutninger, der påvirker udviklingen af ​​begivenheder i spillet.

Aktiveringsnøglen "Do not Feed the Monkeys (Steam Key) RU+CIS" er designet med et smukt html-design, som gør den attraktiv og nem at bruge. For at aktivere nøglen skal spilleren registrere sig på Steam-platformen, hvis han ikke allerede er registreret, og indtaste nøglen i det relevante felt på nøgleaktiveringssiden. Efter at have aktiveret nøglen, vil spilleren være i stand til at downloade og installere spillet på sin computer.

"Do not Feed the Monkeys (Steam Key) RU+CIS" er et fremragende valg for dem, der elsker unikke og usædvanlige spil, såvel som for dem, der leder efter en interessant måde at bruge deres fritid på. Aktiveringsnøglen giver adgang til den fulde version af spillet, så spilleren kan nyde alle dets funktioner og fuldføre alle niveauer.


***


Don't Feed the Monkeys (Steam Key) RU+CIS er et indie-, simulations- og strategispil udviklet af Fictiorama Studios og BadLand Games Publishing S.L. Spilleren spiller som en nytilkommen, der slutter sig til en hemmelig organisation kaldet "Primate Study Club", hvor han skal observere fremmede gennem skjulte kameraer. Observationsobjekterne er aber, og det er forbudt at fodre dem, da det kan føre til uforudsigelige konsekvenser. Spillet indeholder voksent indhold, herunder nøgenhed og seksuelt indhold. Spillet aktiveres via Steam og er kun tilgængeligt i Rusland og CIS-landene.


***


  1. Don't Feed the Monkeys er et fantastisk spil med en spændende historie og interessant gameplay-mekanik!
  2. Dette spil kombinerer dygtigt elementer af strategi og simulering - det er bare fantastisk!
  3. Don't Feed the Monkeys er et sandt kunstværk, der får dig til at tænke på mange ting.
  4. Hvis du leder efter et spil med et usædvanligt plot og interessante opgaver, så er Don't Feed the Monkeys noget for dig!
  5. Dette spil vil helt sikkert appellere til fans af ikke-standardprojekter og spændende eventyr.
  6. Do not Feed the Monkeys er et spil, der får spilleren til at føle sig som en rigtig detektiv.
  7. Med et fantastisk soundtrack, et indviklet plot og unikt gameplay har Do not Feed the Monkeys potentialet til at blive dit yndlingsspil.
  8. Hvis du vil spille et spil, hvor enhver handling har konsekvenser, så er Do Not Feed the Monkeys præcis, hvad du har brug for.
  9. Dette spil formår at få spilleren til at føle sig som en kriminolog, en detektiv og en psykolog på samme tid.
  10. Do not Feed the Monkeys er et spil, der giver dig mulighed for at fordybe dig i en uforglemmelig historie og blive hovedpersonen i din egen eventyrhistorie.



Ejendommeligheder:




Do not Feed the Monkeys er et vidunderligt spil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i en verden af ​​hemmelige observationer og undersøgelser.

Dette spil er bare fantastisk! Utrolig spændende historie og interessant gameplay.

Don't Feed the Monkeys er en fantastisk måde at tilbringe tid og have det sjovt med venner.

Hvis du leder efter et spil, der får dig til at tænke og reflektere, så er Do not Feed the Monkeys det perfekte valg.

Unikt og vanedannende gameplay, interessante karakterer og meget mere - alt dette gør dette spil til et godt valg for enhver gamer.

Do not Feed the Monkeys er et spil, der kan overraske og få dig til at tænke og efterlade et behageligt indtryk efter bestået.

Usædvanligt og vanedannende gameplay, interessante gåder og smuk grafik - Don't Feed the Monkeys vil ikke efterlade dig ligeglad.

Hvis du kan lide spil, hvor du kan vise din logik og intelligens, så er Do not Feed the Monkeys et godt valg.

Et meget interessant og spændende spil, der får dig til at tænke på mange ting.

Do not Feed the Monkeys er et spil, der får dig til at føle dig som en rigtig detektiv, der efterforsker de mest mystiske sager.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)