Afstand? Steam Key Global + ?Tjek

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til spillet Afstand på pc-platformen. Du kan aktivere spillet i ethvert land i verden, da det er regionsfrit. Kvaliteten af ​​det købte produkt og hurtig support er også garanteret. Spillet understøtter forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk osv.

Aktivering af nøglen udføres som følger: 1️⃣ Download og installer Steam. 2️⃣ Log ind med dine oplysninger. 3️⃣ Gå til sektionen "Mine spil", vælg "Aktiver via Steam", og indtast nøglen. 4️⃣ Efter aktivering vises spillet i dit spilbibliotek.

Distance

Distance er et spændende arkaderacerspil, der udfordrer dig til at udføre utrolige stunts ved høje hastigheder. Spillet blev udviklet af Refract studio og udgivet i 2018. I den kan du nyde fantastisk grafik og lyddesign, der vil fordybe dig i en unik atmosfære af racervanvid.

Ved at købe Distance i vores digitale varebutik modtager du øjeblikkeligt en Global Steam-nøgle og en kvittering for betaling. Det betyder, at du kan aktivere spillet i ethvert land i verden, og det købte produkt er garanteret af høj kvalitet.

  • Genre: Arcade racing
  • Platform: PC
  • Sprog: Engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk osv.

Nøgleaktivering

For at aktivere spillet skal du følge disse trin:

  1. Download og installer Steam.
  2. Log ind på din Steam-konto eller registrer en ny, hvis du ikke allerede har en.
  3. Gå til sektionen "Mine spil", og vælg "Aktiver via Steam".
  4. Indtast den nøgle, du modtog efter betaling.
  5. Når det er aktiveret, vises spillet i dit spilbibliotek, og du kan begynde at spille det med det samme.

Ved at købe et Distance digitalt produkt i vores butik, vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at aktivere spillet på PC-platformen på Steam. Spillet er Region Free, hvilket betyder, at det kan aktiveres og spilles i ethvert land i verden. Produkter af høj kvalitet og hurtig support er garanteret. Spillet er tilgængeligt på forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk osv.

Distance er et vanedannende arkade-racerspil udviklet af Refract og udgivet i 2018. I spillet vil du udføre utrolige stunts ved høje hastigheder og nyde fantastisk grafik og lyddesign, der vil fordybe dig i en unik atmosfære af racervanvid.

Aktivering af nøglen udføres i nogle få enkle trin: download og installer Steam, log ind på din konto eller registrer en ny, gå til sektionen "Mine spil", vælg "Aktiver via Steam", og indtast nøglen. Når det er aktiveret, vises spillet i dit spilbibliotek, og du kan begynde at spille det med det samme. Derudover modtager du en kvittering for betaling og en garanti for det købte produkt.


***


Distance er et computerspil, der kan købes ved hjælp af en Steam-nøgle. Efter at have betalt for varerne, vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at aktivere spillet på din Steam-konto. Spillet er tilgængeligt i alle lande i verden, da det har Region Free-regionen.

Distance understøtter flere sprog, herunder engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk og mere.

Aktivering af nøglen er enkel og vil kun tage nogle få trin: først skal du downloade og installere Steam på din computer, derefter logge ind på din Steam-konto og gå til sektionen "Mine spil". Der skal du vælge "Aktiver via Steam" og indtaste den modtagne nøgle. Herefter vises spillet automatisk i dit spilbibliotek på Steam.

Ved at købe Distance gennem vores butik, modtager du en garanti for det købte produkt, samt hurtig support i tilfælde af eventuelle spørgsmål.


***


  1. Distance er et spændende spil med smuk grafik og interessante gameplay-løsninger!
  2. Jeg er meget glad for, at jeg købte Distance til en så attraktiv pris på siden! Værd at hver øre brugt.
  3. Den digitale nøgle til Distance ankom med det samme og blev aktiveret på Steam uden problemer.
  4. Distance er et godt valg for fans af arcade racing og musikrytmespil!
  5. Jeg har spillet Distance i flere dage nu og kan ikke stoppe med at spille. Meget vanedannende gameplay!
  6. Digital merchandise er en fantastisk måde at få dit spil umiddelbart efter køb, uden at skulle vente på levering.
  7. Distance er et spil, der er velegnet til både solo-spil og konkurrerende multiplayer.
  8. En fantastisk kombination af racerløb, musik og action i spillet Distance. Jeg anbefaler det til alle fans af genren!
  9. Brug af en digital nøgle til Distance kan spare dig for mange penge sammenlignet med at købe spillet på disk i en butik.
  10. Et fremragende valg for dem, der leder efter en usædvanlig og spændende gameplay-udfordring, Distance vil ikke skuffe!



Ejendommeligheder:




Distance er et vanedannende spil med fantastisk grafik og musik. Steam Global-nøglen og kvitteringen gjorde købet hurtigt og nemt.

Jeg var meget tilfreds med købet af Distance med en Steam Global nøgle og kvittering. Installationen var let, og spillet viste sig at være meget sjovt.

Distance er et fantastisk spil, der byder på mange timers sjovt gameplay. Steam Global-nøglen og check gav mig hurtig adgang til spillet.

Jeg havde det meget sjovt med at spille Distance. Steam Global-nøglen og kvitteringen hjalp mig hurtigt i gang med at spille og nyde det.

Distance er et fantastisk spil på et højt niveau. Steam Global-nøglen og kvitteringen gjorde købsprocessen enkel og bekvem.

Jeg nyder hvert minut af at spille Distance. Steam Global-nøglen og kvitteringen gav mig adgang til spillet uden problemer.

Distance er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at nyde et spændende gameplay. Steam Global-nøglen og kvitteringen gav mig mulighed for hurtigt at begynde at spille og have det sjovt.

Jeg fandt Distance spillet meget underholdende. Steam Global-nøglen og kvitteringen gav mig en hurtig og nem måde at begynde at spille på.

Distance er et spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay. Steam Global-nøglen og check gav mig mulighed for hurtigt at begynde at spille og fordybe mig i spilverdenen.

Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten af ​​afstand. Steam Global-nøglen og kvitteringen gjorde købsprocessen hurtig og bekvem.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)