Discord Nitro 12 MÅNEDER CLASSIC (gave?)?

Produktnavn: Discord Nitro klassisk gave i 1 år Produkttype: Gave Region: Ubegrænset Gyldighedsperiode: 1 år Garanti: 1 måned efter produktaktivering.

Overførsel af en gave giver dig mulighed for at undgå at dele dine kontooplysninger og er velegnet til dem, der er bekymrede over det. Derudover er det en fantastisk måde at give nogen en dejlig overraskelse. Det er jo altid rart at give gaver! Vær opmærksom på, at den gave, du modtager, skal aktiveres inden for 48 timer.

Efter betaling skal du udføre følgende trin:

  1. Fortæl sælgeren den unikke 16-cifrede kode i en personlig besked.
  2. Vent på sælgers svar.
  3. Din ordre vil blive gennemført inden for 24 timer efter, at sælgeren har svaret, men normalt sker det meget hurtigere.
  4. Nyd et 1-års abonnement på Discord, og sørg for at skrive en anmeldelse, der deler dine indtryk af tjenesten ;)

Efter betaling modtager du en unik 16-cifret betalingsbekræftelseskode. For at gennemføre din ordre skal du gøre et af følgende: Mulighed 1: a) Marker feltet ud for "Ja, jeg vil sende en unik kode til sælgeren" på købssiden under "kontaktoplysninger" og "yderligere informationsformular. b) Klik på "GEM". (Koden sendes automatisk til sælgeren).

Mulighed 2: a) På købssiden skal du kopiere den modtagne unikke kode til din udklipsholder. b) Rul ned på siden og klik på "KONTAKT SÆLGER". c) Indsæt den unikke kode fra udklipsholderen i beskeden og klik på knappen "SEND MEDDELELSE".

Du kan også se andre produkter i vores butik:

  • Discord Nitro 1 måned fuld + 2 boostere (gave/abonnement)
  • Discord Nitro til 1 måned klassisk (gave/abonnement)
  • Discord Nitro for 12 måneders klassisk (gave/abonnement)
  • Discord Nitro i hele 12 måneder + 2 boosts (gave/abonnement)
  • Opgrader fra Classic til fuld Discord Nitro i 1 måned
  • Xbox Game Pass ULTIMATE i 1 måned + forlængelse + EA + gave
  • Minecraft Java + Bedrock Edition + Windows 10-nøgle

Bemærk venligst, at Discord Nitro i 3 måneder + 2 boosts og Ghostrunner - GOG Mail.ru-konto kun er tilgængelige for nye brugere, der ikke tidligere har haft et abonnement.

Discord Nitro til 12 måneders klassiker (gave?)

Discord Nitro 12 Month Classic er en fantastisk gave til alle, der elsker at chatte på Discord og ønsker adgang til eksklusive funktioner som HD-lyd- og videokvalitet, tilpassede emojis og mere. Gaven er gyldig i 12 måneder, så du kan nyde fordelene ved Discord Nitro hele året.

Gaven gives i form af en unik 16-cifret kode, der skal aktiveres inden for 48 timer efter modtagelsen. Derudover giver vi garanti på vores produkt i 1 måned efter aktivering.

For at afgive en ordre skal du blot følge nogle få enkle trin, som er beskrevet på købssiden. Du kan vælge gave eller abonnement afhængigt af dine behov.

Efter betaling modtager du en unik betalingsbekræftelseskode, som skal indberettes til sælger. Du kan derefter nyde fordelene ved Discord Nitro hele året og give en anmeldelse af tjenesten.

t. 24 timer, men normalt sker det meget hurtigere.

Discord Nitro 12 Month Classic er en gave, der giver dig adgang til eksklusive Discord-funktioner som HD-lyd og -video, tilpassede emojis og mere i et år. Gaven gives i form af en unik 16-cifret kode, der skal aktiveres inden for 48 timer efter modtagelsen.

Det er meget nemt at bestille en 12 måneders klassisk Discord Nitro-gave. Efter betaling skal du fortælle sælgeren en unik 16-cifret kode i private beskeder og vente på sælgers svar. Din ordre vil derefter blive gennemført inden for 24 timer, og du vil være i stand til at nyde fordelene ved Discord Nitro i et år.

At købe en Discord Nitro 12 Month Classic-gave er en fantastisk måde at glæde dine venner, familie eller kolleger på, og også undgå at dele dine kontooplysninger. Bemærk venligst, at vi giver 1 måneds garanti på vores produkt efter aktivering, hvilket gør dit køb sikkert og sikkert.


***


Discord Nitro 12 Months Classic er en gave, der giver brugeren adgang til forskellige funktioner i Discord-appen i 12 måneder. Denne gave kræver ikke overførsel af kontodata og kan overføres til en anden bruger som gave. Efter betaling modtager du en unik 16-cifret kode, som du skal oplyse til sælger. Efter aktivering af gaven vil brugeren have adgang til forskellige funktioner, herunder unikke emoji, muligheden for at bruge animerede avatarer, forbedret lydkvalitet, når han taler i stemmekanaler og andre funktioner. Produktgarantien er 1 måned efter aktivering. Gaven skal aktiveres inden for 48 timer efter modtagelse af sin kode.


***


  1. Discord Nitro er en fantastisk måde at forbedre din Discord-oplevelse på ved at få adgang til yderligere funktioner og funktionalitet.
  2. Jeg modtog en 12 måneders gave med Discord Nitro, og det har virkelig ændret min Discord-oplevelse.
  3. Med Discord Nitro Classic kan jeg nyde lyd og video i højere kvalitet i mine stemme- og videoopkald.
  4. Jeg elsker at bruge Discord Nitro Classic til at skabe unikke emojis, som jeg kan bruge i mine beskeder.
  5. Med Discord Nitro Classic kan jeg uploade flere filer og billeder til mine chats, hvilket gør det nemmere at dele information med venner.
  6. Discord Nitro Classic giver mig også eksklusive skins til min profil og kanaler.
  7. Jeg anbefaler Discord Nitro Classic til alle, der ønsker at forbedre deres Discord-oplevelse og få adgang til yderligere funktioner.



Ejendommeligheder:




Discord Nitro er en fantastisk måde at forbedre din oplevelse med dine venner på Discord.

At give en Discord Nitro 12 Month Classic i gave er en fantastisk måde at takke dine venner for deres støtte og styrke jeres forhold.

Med Discord Nitro 12 Months Classic får du adgang til en masse eksklusive funktioner, der vil gøre din Discord-oplevelse endnu mere bekvem og sjov.

Ingen salgsfremmende beskeder og flere muligheder for profiltilpasning - alt dette vil være tilgængeligt med Discord Nitro 12 Months Classic.

Discord Nitro 12 Month Classic er en fantastisk gave til alle, der bruger meget tid på Discord og ønsker at få mest muligt ud af denne platform.

Med Discord Nitro 12 Months Classic kan du nyde lyd og video i høj kvalitet, mens du chatter med venner på Discord.

Discord Nitro 12 Months Classic er en fantastisk måde at støtte Discord-udviklingsteamet og få adgang til eksklusive funktioner, der ikke er tilgængelige i den gratis version.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)