DiRT 3 - Complete Edition (8 i 1) STEAM KEY / GLOBAL

DiRT 3-udgaven i formatet Steam Key / ROW / REGION FREE har ingen regionale begrænsninger og er tilgængelig på engelsk. Spillet blev udgivet den 1. april 2015 til Windows-platformen.

Udgaven inkluderer DiRT 3, samt en række yderligere pakker: Monte Carlo Rally Pack, The X Games Asia Track Pack, The Power and Glory Car Pack, The Mud and Guts Car Pack, The Colin McRae Vision Charity Pack, Ken Block Special Pack og The Mini Gymkhana Special Pack. Derudover introducerer Komplet udgave nye funktioner såsom X Games Asia Track Pack, Monte Carlo Rally Pack og Mud and Guts og Power and Glory-bilpakkerne, samt specielle Ken Block og Mini Gimkhana-pakker og en Colin McRae Memorial Charity Pakke.

DiRT 3 er en fortsættelse af den berømte racerserie, som er blevet populær takket være dens enkle, men vanedannende gameplay. Dette spil byder på flere biler, områder, baner og konkurrencer end tidligere spil i serien. DiRT 3 byder på over halvtreds af de bedste rallybiler fra de sidste halvtreds år og dobbelt så mange baner som 2009-titlen. Spillet har konkurrencer for enhver smag, vurderinger, priser og præstationer, der vil give alle mulighed for at blive en rigtig virtuel rally-professionel og lave en strålende racerkarriere.

Spillets funktioner inkluderer også en storslået flåde af køretøjer, styrevirtuoser, en ny "Gymkhana"-tilstand, som giver alle mulighed for at vise deres færdigheder ved at udføre forskellige autostunts - drifter, skihop, "politisving" samt konkurrencer i vanskelige vejrforhold og om natten. Atleterne bliver nødt til at overvinde mange af de sværeste rallymesterskabsbaner i Europa, Afrika og USA.

For dem, der higer efter verdensomspændende berømmelse, er der mulighed for at optage videoer af de mest succesrige og spektakulære løb og publicere dem på YouTube uden at forlade spillet. Spillere kan også konkurrere i delt skærm.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam, hvis det ikke allerede er installeret, start derefter Steam-klienten, opret en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende, gå til sektionen "Spil" og vælg "Aktiver" på Steam”, skal du indtaste den købte aktiveringsnøgle. Herefter vises spillet på listen over spil, og du kan installere det.

DiRT 3 - Complete Edition (8 i 1) er et spændende rallyspil, der kommer i en komplet udgave med 8 ekstra pakker. Du modtager en nøgle til at aktivere spillet på Steam, som giver dig mulighed for at downloade og installere spillet på din computer. Spillet har ingen regionale begrænsninger, så det er tilgængeligt overalt i verden.

Den komplette udgave inkluderer nye funktioner såsom X Games Asia Track Pack, Monte Carlo Rally Pack og Mud and Guts og Power and Glory-bilpakkerne, plus særlige Ken Block og Mini Gimkhana-pakker og en Colin McRae Memorial Charity Pack. Derudover byder spillet på over halvtreds af de bedste rallybiler, der er kørt i løbet af de sidste halvtreds år, samt dobbelt så mange baner som 2009-titlen.

Du vil være i stand til at nyde en storslået flåde af køretøjer, styrevirtuoser, en ny "Gymkhana" -tilstand, som giver alle mulighed for at vise deres færdigheder ved at udføre forskellige autostunts - drifter, skihop, "politisving" såvel som konkurrencer under vanskelige vejrforhold og om natten. Atleterne bliver nødt til at overvinde mange af de sværeste rallymesterskabsbaner i Europa, Afrika og USA.

For dem, der higer efter verdensomspændende berømmelse, er der mulighed for at optage videoer af de mest succesrige og spektakulære løb og publicere dem på YouTube uden at forlade spillet. Spillere kan også konkurrere i delt skærm.

I den digitale varebutik kan du købe DiRT 3 - Complete Edition (8 i 1) STEAM KEY / GLOBAL med et smukt html-design, der giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at sætte dig ind i produktbeskrivelsen, dens funktioner og systemkrav. Du behøver ikke spilde tid på at søge efter den information, du har brug for – alt er allerede forberedt til dig. Ved at købe DiRT 3 - Complete Edition (8 i 1) STEAM KEY / GLOBAL i en digital varebutik, er du garanteret at modtage et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris.

DiRT 3 - Complete Edition (8 i 1) STEAM KEY / GLOBAL er en komplet udgave af DiRT 3-spillet, som inkluderer det originale spil og otte ekstra pakker: Monte Carlo Rally Pack, The X Games Asia Track Pack, The Power og Glory Car Pack, The Mud and Guts Car Pack, The Colin McRae Vision Charity Pack, The Ken Block Special Pack og The Mini Gymkhana Special Pack. Spillet blev udgivet i 2015 til Windows-platformen og har ingen regionale begrænsninger.

DiRT 3 har over 50 af de bedste rallybiler fra de sidste 50 år plus dobbelt så mange baner som det forrige spil i serien. Spillere skal overvinde de vanskelige ruter ved rallymesterskaber i Europa, Afrika og USA, samt konkurrere under vanskelige vejrforhold og om natten. Spillet byder også på forskellige konkurrencer, vurderinger, priser og præstationer, der vil give alle mulighed for at blive en virtuel rally-professionel og lave en strålende racerkarriere.

DiRT 3 - Complete Edition tilbyder også nye funktioner såsom X Games Asia Track Pack, Monte Carlo Rally Pack og Mud and Guts og Power and Glory-bilpakkerne samt specielle Ken Block og Mini Gimkhana-pakker og et Colin McRae Memorial Velgørenhedspakke. Spillere vil være i stand til at udføre forskellige autostunts - drifter, skihop, "politivendinger" og meget mere i den nye "Gymkhana"-tilstand. Derudover, for dem, der higer efter verdensomspændende berømmelse, er der mulighed for at optage videoer af de mest succesrige og spektakulære løb og publicere dem på YouTube uden at forlade spillet.

For at begynde at spille DiRT 3 - Complete Edition skal du downloade og installere Steam, hvis det ikke allerede er installeret, start derefter Steam-klienten, opret en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende, gå til "Spil" ” sektion og vælg “Aktiver” på Steam”, indtast den købte aktiveringsnøgle. Herefter vises spillet på listen over spil, og du kan installere det.


***


DiRT 3 - Complete Edition (8 i 1) STEAM KEY / GLOBAL er et computerspil udgivet i Steam Key-formatet og har ingen regionsbegrænsninger (Region Free). Udgaven inkluderer DiRT 3 og 7 yderligere pakker, inklusive Monte Carlo Rally Pack, X Games Asia Track Pack, Power and Glory Car Pack, Mud and Guts Car Pack, The Colin McRae Vision Charity Pack, The Ken Block Special Pack og Mini Gymkhana Special Pack.

Complete Edition byder på en stor flåde af køretøjer, herunder berømte rallybiler fra de sidste par årtier, en ny Gymkhana-tilstand, hvor spillere kan vise deres færdigheder i særligt udstyrede områder, udføre alle slags betagende bilstunts, samt en række baner og konkurrencer, herunder konkurrencer i vanskelige vejrforhold og natløb .

Spillere kan også konkurrere i delt skærmtilstand og optage videoer af deres bedste løb og poste dem på YouTube.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam, oprette en ny konto eller logge ind på en eksisterende, og derefter indtaste den købte aktiveringsnøgle.

Produktet kan ikke returneres eller ombyttes, hvis det er købt ved en fejl eller ikke opfylder systemkravene eller aktiveringsområdet. Hver tredje kunde, der giver en positiv anmeldelse, modtager et tilfældigt spil i gave, som sendes til den postkasse, der er angivet under købet, inden for 48 timer.


***


  1. DiRT 3 - Complete Edition er et fantastisk spil for racer- og bilelskere!
  2. Jeg modtog DiRT 3 - Complete Edition STEAM KEY / GLOBAL øjeblikkeligt og uden problemer.
  3. Spillet har fremragende grafik og lyd, der skaber en unik racerstemning.
  4. I DiRT 3 - Complete Edition finder du mange baner og biler, der ikke vil lade dig kede dig.
  5. Denne udgave indeholder alle yderligere materialer, der gør spillet endnu mere interessant.
  6. DiRT 3 - Complete Edition er et spil, der er velegnet til både professionelle og begyndere i racersimulatorernes verden.
  7. Jeg har nydt spillet af DiRT 3 - Complete Edition i flere dage nu, og jeg kan ikke stoppe!



Ejendommeligheder:




DiRT 3 - Complete Edition levede op til alle mine forventninger - det er et fantastisk racerspil med fantastisk grafik og sjovt gameplay.

Da jeg modtog DiRT 3 – Complete Edition i gave, blev jeg positivt overrasket – det er et fantastisk spil, der giver en masse sjov.

Hvis du elsker racing, så er DiRT 3 - Complete Edition bare en gave fra guderne! Vanedannende gameplay, fantastisk grafik og et bredt udvalg af biler.

Jeg råder dig til at købe DiRT 3 - Complete Edition til alle fans af racerløb - du vil ikke fortryde det! Dette er et fantastisk digitalt produkt til prisen.

Jeg har spillet DiRT 3 - Complete Edition flere gange allerede og kan stadig ikke få nok af det! Dette er et af de bedste racerspil, jeg nogensinde har spillet.

DiRT 3 - Complete Edition er en fantastisk måde at slappe af og slappe af efter en hård dag. Jeg anbefaler det til alle elskere af væddeløb og smukke udsigter.

Jeg er meget glad for, at jeg købte DiRT 3 - Complete Edition - det er virkelig et spil af høj kvalitet med fremragende grafik og interessant gameplay.

DiRT 3 - Complete Edition er et godt valg for alle, der elsker racing og ønsker at nyde et kvalitetsspil med fantastisk grafik og lyd.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)