Diablo 3 Battlechest ✅(BATTLE.NET/GLOBAL)+ПОДАРОК

✅ Du vil blive forsynet med en licensnøgle til Diablo 3 Battlechest, som vil blive vist i dit browservindue og automatisk sendt til din e-mail efter betaling! Spilgenre: Action, RPG. Udvikler: Blizzard Entertainment. Nøgleaktivering: Battle.net. Region: uden begrænsninger (REGIONSFRI). Lokalisering: Russisk, engelsk (US), Español (AL), Português (AL), Engelsk (EU), Deutsch, Español (EU), Français, Italiano, Polski, 한?어, 繁體?文, engelsk (SEA).

Dette produkt inkluderer Diablo 3 og Diablo 3: Reaper of Souls-udvidelsespakken.

🎁 Når du køber dette produkt, modtager du en gave! Skriv en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Når du har gjort dette, er du garanteret at få et tilfældigt, billigt spil på Steam. Hvis du ikke har skrevet en anmeldelse i korrespondance med sælgeren, så skal du ikke blive fornærmet, hvis gaven ikke modtages.

DIABLO III:

Diablos plot har altid været baseret på et klassisk tema: kampen mellem godt og ondt i den dødelige verden, hvor mennesker overlever midt i kaos og lidelse. I Diablo III får dette plot en helt ny udvikling, og spillerne vil lære meget om Sanctuary, som tidligere kun blev antydet.

DIABLO III: REAPER OF SOULS:

Reaper of Souls introducerer den faldne engel Malthael, som hader både mennesker og dæmoner og søger at ødelægge dem alle med hjælp fra sin legion af dødsengle. En ny helt - Korsfareren - skal stoppe skurken.

Udvidelsen fokuserer på at forbedre nøgleelementerne i Diablo-spillet: flere tilfældigt genererede kort, nye quests og skræmmende monstre; betydelige ændringer i bytte - nye forbedrede legendariske genstande i flere niveauer på forskellige niveauer, nye muligheder for at skabe genstande hos smeden og guldsmeden og meget mere.

Diablo 3 Battlechest ✅(BATTLE.NET/GLOBAL)+ПОДАРОК

Du kan købe Diablo 3 Battlechest i vores butik med digitale varer! Dette er et digitalt produkt, der giver en licensnøgle til at spille Battle.net og er REGIONSFRI. Efter betaling vises nøglen i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail. Produktet inkluderer Diablo 3 og Diablo 3: Reaper of Souls-udvidelsespakken.

Spilgenre: Action, RPG. Udvikler: Blizzard Entertainment. Lokalisering: Russisk, engelsk (US), Español (AL), Português (AL), Engelsk (EU), Deutsch, Español (EU), Français, Italiano, Polski, 한?어, 繁體?文, engelsk (SEA).

Når du køber Diablo 3 Battlechest, får du en garanteret gave! Skriv en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Når du har gjort dette, er du garanteret at få et tilfældigt, billigt spil på Steam. Bemærk venligst, at hvis du ikke skriver en anmeldelse, vil gaven ikke blive givet.


***


Diablo 3 Battlechest er en licensnøgle til Action/RPG-computerspillet udviklet af Blizzard Entertainment. Nøglen er aktiveret på Battle.net platformen og har ingen regionale begrænsninger (REGION GRATIS). Battlechest inkluderer to spil: Diablo 3 og dens udvidelse, Diablo 3: Reaper of Souls.

Plottet i Diablo 3 beskriver kampen mellem godt og ondt i en verden af ​​dødelige, svage mennesker, der overlevede midt i kaos og lidelse. Diablo 3: Reaper of Souls tilføjer en ny helt - Korsfareren, som hjælper med at stoppe den faldne engel Malthael, som ønsker at ødelægge alle mennesker og dæmoner.

Når du køber Diablo 3 Battlechest på Oplata.info hjemmesiden, modtager du en licensnøgle, som vises i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail efter betaling. Nøglen er velegnet til at aktivere spillet på Battle.net-platformen, hvorefter du skal downloade Blizzard-applikationen og logge ind på den.

Derudover har du mulighed for at modtage et tilfældigt spil på Steam i gave. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse ved at bruge sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i fanen "Korrespondance" på ordresiden. Herefter er du garanteret at få et tilfældigt, billigt spil på Steam.


***


  1. Diablo 3 Battlechest er et godt valg for fans af rollespil og actionspil.
  2. Spillet har et spændende plot, mange niveauer og interessante karakterer.
  3. Grafik og lyddesign er på højeste niveau.
  4. Takket være Battle.net kan du spille med venner og deltage i onlinekampe.
  5. Når du køber Diablo 3 Battlechest, får du ikke kun spillet, men også ekstra indhold.
  6. Spillet er virkelig spændende og lader dig ikke kede dig.
  7. Diablo 3 Battlechest er en fantastisk måde at bruge tid på computeren med venner eller alene.



Ejendommeligheder:




Diablo 3 Battlechest er et godt valg for RPG- og actionspil elskere!

Det var hurtigt og nemt at installere spillet takket være Battle.net-platformen.

Et fantastisk begyndersæt, der indeholder alt hvad du behøver til et fuldgyldigt spil.

Grafikken og lyden i spillet er simpelthen fantastisk.

Fremragende historie og spændende gameplay vil ikke lade dig kede dig.

Battle.net er en praktisk og sikker platform til at købe og installere spil.

Diablo 3 Battlechest er en fantastisk mulighed for at prøve spillet, hvis du ikke har spillet det før.

Spillet har mange sværhedsgrader, så alle kan finde deres eget udfordringsniveau.

En fantastisk gave til enhver fan af Blizzard-spil.

Diablo 3 Battlechest er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller alene.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)