Devil May Cry 5 ✅(STEAM KEY/ALL COUNTRIES)+GIFT

✅ Devil May Cry 5 LICENSNØGLE VISES I BROWSERVINDUET OG MODTAGES AUTOMATISK TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!!

Aktivering: Steam

Sprog: Russisk, A

Devil May Cry 5 ✅(STEAM KEY/ALL COUNTRIES)+GIFT

Modtag en Devil May Cry 5 licensnøgle i dit browservindue og til din e-mail automatisk efter betaling! Nøglen er aktiveret i Steam-tjenesten. Sprogversioner af spillet: russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, polsk, koreansk, kinesisk, japansk. Spillet blev udgivet den 8. marts 2019. Der er ingen regionale begrænsninger for nøgleaktivering - spillet er aktiveret i alle lande.

EN GAVE!!!

Skriv en positiv anmeldelse med nøgleordene "Jeg vil have en gave" og dupliker denne besked i KORRESPONDENS-fanen på ordresiden på Oplata.info, hvorefter du er garanteret at modtage et tilfældigt, billigt spil på Steam-tjenesten. Hvis du ikke har skrevet en besked til sælgeren, så bliv ikke fornærmet, hvis gaven ikke blev modtaget.

Om spillet: Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 er en hardcore slasher, der fortsætter arven fra actioneventyr fra Dante og hans nye partner Nero. Agenturet åbner dørene for dine ordrer, og livlige ingeniører er allerede ved at forberede et nyt parti dødbringende våben. Tilbage er kun at tænde for signatur-soundtracket og makulere et par hundrede dæmoner - når alt kommer til alt, er det ikke det, vi altid har gjort bedst?

Velkommen til Red Grave - en turistisk, farverig by og en metropol for de mest desperate eventyrere. Her kan du besøge de vigtigste attraktioner og gå på et pizzeria, og også uforvarende snuble over en åben port til Helvede, som de legendariske jægere Nero og Dante bliver nødt til at håndtere.

Kraftige chefer, koreograferede kombinationer og horder af blodtørstige skabninger venter på dig. Husk at kold dygtighed og styrke ikke er nok til at bekæmpe det onde. Det er vigtigt at gøre alt... stilfuldt.

Devil May Cry 5 er en licensnøgle til spillet på Steam, som du automatisk modtager på e-mail efter betaling. Spillet blev udgivet den 8. marts 2019 og fortsætter arven fra hardcore actioneventyr fra Dante og hans nye partner Nero. I spillet skal du bekæmpe horder af blodtørstige dæmoner ved hjælp af forskellige våben og combo-angreb. Sprogversioner af spillet inkluderer russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, polsk, koreansk, kinesisk og japansk. Der er ingen regionale begrænsninger for nøgleaktivering - spillet er aktiveret i alle lande.

Derudover vil du ved køb modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at modtage en gave skal du skrive en positiv anmeldelse med nøgleordene "Jeg vil have en gave" og duplikere denne besked i KORRESPONDENS-fanen på ordresiden på Oplata.info.

For at aktivere en nøgle på Steam skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en konto på Steam, klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" og følge instruktionerne. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade, installere og spille det.


***


Devil May Cry 5 er en licensnøgle til Steam, der vil blive vist i dit browservindue og automatisk sendt til din e-mail efter betaling. Spillet er tilgængeligt på russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, polsk, koreansk, kinesisk og japansk. Der er ingen regionale begrænsninger for aktivering, så du kan aktivere nøglen i ethvert land.

Ud over spillet vil du modtage en bonusgave i form af et tilfældigt spil på Steam, hvis du skriver en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikerer den i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info bestillingssiden .

Devil May Cry 5 er et hardcore actioneventyr, hvor du spiller som Dante og hans nye partner Nero. Du skal ødelægge dæmoner og bruge en række dødbringende våben skabt af smarte ingeniører. Spillet foregår i byen Red Grave, hvor du kan besøge attraktioner, gå på et pizzeria og kæmpe mod magtfulde bosser.

For at aktivere nøglen på Steam skal du downloade og installere Steam, registrere en konto og klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam". Efter aktivering vises spillet på din liste over spil, og du kan downloade det og begynde at spille.


***


  1. Fantastisk actionspil med fantastisk grafik og en spændende historie.
  2. Gameplayet er på højeste niveau med mange forskellige missioner og chefer.
  3. Devil May Cry 5 er et sandt mesterværk i slasher-genren.
  4. Det musikalske akkompagnement er simpelthen fantastisk og skaber en unik atmosfære.
  5. Fremragende optimering, spillet kører perfekt på mellem og høje indstillinger.
  6. Hovedpersonernes unikke evner og kombinationsangreb giver spillet en særlig charme.
  7. Devil May Cry 5 er et spil, der er værd at spille igennem mindst én gang for at værdsætte dets skala og kvalitet.



Ejendommeligheder:




Devil May Cry 5 er et fantastisk spil, der vil imponere enhver fan af genren!

Jeg er bare glad for Devil May Cry 5 - kvaliteten af ​​grafik og lyd er i top!

Devil May Cry 5 er blevet et af mine yndlings actionspil - gameplayet er så vanedannende, at du ikke ønsker at tage øjnene fra spillet i et minut!

Hvis du leder efter tempofyldt og farverig action, så er Devil May Cry 5 dit valg!

Jeg råder alle fans af Devil May Cry-serien til at prøve den femte del - den vil bestemt ikke skuffe!

Devil May Cry 5 er et spil, som du kan spille igennem flere gange og opdage noget nyt og interessant hver gang!

Jeg fik den maksimale fornøjelse af spillet Devil May Cry 5 er et rigtigt mesterværk i spilindustriens verden!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)