Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU

Vores butik er den officielle konto for en af ​​de første spilbutikker i det russiske segment af internettet. Vi har været på markedet i mere end 14 år og har mere end 300 tusinde tilfredse kunder. Vi leverer varer uden kommission ved betaling med kort og garanterer øjeblikkelig levering. Vi sælger kun juridiske nøgler og leverer dem i regionen, inklusive Den Russiske Føderation og CIS. Vi understøtter russisk, engelsk og andre sprog.

Produktet vi tilbyder kan leveres i form af 2 nøgler. Aktivering foregår på Steam. SKÆBNE 2: THE WITCH QUEEN DELUXE inkluderer sæson 16 til 19, to år 5 fangehuller, en eksotisk Sparrow og en PP med katalysator og dekoration. Skæbne 2: Bungie 30-års jubilæumspakke indeholder et nyt fangehul, eksotisk Gjallarhorn Rocket Launcher med Catalyst og Ornament, nye våben inspireret af tidligere Bungie-verdener, Spike Armor Set, Bungie Street-tema Decoration Pack, Marathon-tema Decoration Pack, og en unik hjelmdekoration, eksotiske Spurve, eksotiske skib, emblemer, shaders, fagter og meget mere.

Destinys historiekampagne fordyber spillere i Seatworld of Savathun og afslører, hvordan hun og hendes Radiant Hive stjal lyset. Spillere kan fremstille nye våben og mestre glaivet for at overleve deres møde med sandheden i løgnens net. Den nye destination er et vanvittigt rige af korruption og storhed, Throne World of Savathun opretholder en skrøbelig magtbalance. Alt, hvad hun gemmer, er gemt her - i paladsets mure og sumpene. Spillere kan lave våben med unikke kombinationer af modifikatorer, shadere og statistikker, samt lære at bruge kraftfulde nærkampangrebskombinationer, projektiler og energiskjolde.

Levering af betalte varer sker automatisk efter betaling ved at sende et brev til den e-mail, der er angivet ved ordreafgivelsen og til købers personlige konto på hjemmesiden oplata.info/digiseller.market. Bemærk venligst, at for at aktivere den elektroniske nøgle, skal du muligvis registrere dig på ophavsretsindehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i ophavsretsindehaverens slutbrugerlicensaftale. Før du køber, skal du læse betingelserne for aktivering af den elektroniske nøgle angivet på produktsiden. Køber har ikke ret til at afslå en elektronisk nøgle af passende kvalitet efter den er overdraget til brugeren, da forbrugeren i overensstemmelse med loven ikke har ret til at nægte et produkt af forsvarlig kvalitet, som har individuelt defineret ejendomme, og som kun kan benyttes af den forbruger, der køber den.

Vi garanterer kvalitetsprodukter og hurtig levering, og vores support er klar til at besvare alle dine spørgsmål fra 07:00 til 24:00 Moskva-tid. Vi har åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og er klar til at give dig juridiske nøgler til at spille DESTINY 2: THE WITCH QUEEN DELUXE og Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack. Brugsregionen er REGIONFRI (Russisk Føderation og CIS inklusive), og de understøttede sprog er russisk, engelsk og mange andre.

Gå ikke glip af muligheden for at kaste dig ud i den spændende verden af ​​Destiny og gennemgå en spændende historiekampagne, skabe nye våben og mestre glaivet for at overleve mødet med sandheden i løgnens net. Bestil spillenøgler hos os og modtag omgående levering uden kommission ved betaling med kort.

Destiny 2: [Heksen](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=The%20Witch&prompt=Tell%20me%20more%20about%20The%20Witch.) Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU

Destiny 2: Heksen Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU er en pakke, der inkluderer to spil: Destiny 2: The Witch Queen Deluxe og [Destiny 2](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Destiny%202&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Destiny%202.): Bungie 30-års jubilæumspakke. Dette er et digitalt produkt, som vil blive leveret til dig via e-mail og til din personlige konto på hjemmesiden. oplata.info/digiseller.market efter betaling er der ingen provision ved betaling med kort.

Destiny 2: The Witch Queen Deluxe

Destinys historiekampagne fordyber spillere i Seatworld of Savathun og afslører, hvordan hun og hendes Radiant Hive stjal lyset. Spillere kan fremstille nye våben og mestre glaivet for at overleve deres møde med sandheden i løgnens net. Den nye destination er et vanvittigt rige af korruption og storhed, Throne World of Savathun opretholder en skrøbelig magtbalance. Alt, hvad hun gemmer, er gemt her - i paladsets mure og sumpene. Spillere kan lave våben med unikke kombinationer af modifikatorer, shadere og statistikker, samt lære at bruge kraftfulde nærkampangrebskombinationer, projektiler og energiskjolde.

Indeholder sæson 16 til 19, to år 5 fangehuller, den eksotiske spurv og en PP med katalysator og dekoration.

Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack

Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack indeholder et nyt fangehul, eksotisk Gjallarhorn Rocket Launcher med Catalyst og Ornament, nye våben inspireret af tidligere Bungie-verdener, Spike Armor Set, Bungie Street-tema Decoration Pack, Marathon-tema Decoration Pack, og en unik hjelmdekoration, eksotiske Spurve, eksotiske skib, emblemer, shaders, fagter og meget mere.

Brugsregionen er REGIONFRI (Russisk Føderation og CIS inklusive), og de understøttede sprog er russisk, engelsk og mange andre.

Før du køber, skal du læse betingelserne for aktivering af den elektroniske nøgle angivet på produktsiden. Køber har ikke ret til at afslå en elektronisk nøgle af forsvarlig kvalitet, efter at den er overdraget til brugeren.

Gå ikke glip af muligheden for at kaste dig ud i den spændende verden af ​​Destiny og gennemgå en spændende historiekampagne, skabe nye våben og mestre glaivet for at overleve mødet med sandheden i løgnens net. Bestil spilnøgler hos os og modtag øjeblikkelig levering uden kommission, når du betaler med kort for at starte dit eventyr i Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU i dag!

Alt i alt er Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU et sæt på to spil, der giver spillerne mulighed for at kaste sig ud i den fascinerende verden af ​​Destiny og gennemgå en spændende historiekampagne, skabe nye våben og mestre glaivet for at overleve et møde med sandheden i nettets løgne. Pakken indeholder også et nyt fangehul, eksotiske genstande og dekorationer, rustningssæt og meget mere. Dette er et digitalt produkt, der vil blive leveret til køber via e-mail og personlig konto på hjemmesiden oplata.info/digiseller.market efter betaling uden kommission ved betaling med kort. Brugsregionen er REGIONFRI (Russisk Føderation og CIS inklusive), og de understøttede sprog er russisk, engelsk og mange andre.

Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU er en pakke, der inkluderer to spil: Destiny 2: The Witch Queen Deluxe og Destiny 2: Bungie 30-års jubilæumspakke. Disse spil er digitale varer, der vil blive leveret til dig til den e-mail, der er angivet ved afgivelse af en ordre, og til din personlige konto på hjemmesiden oplata.info/digiseller.market efter betaling uden kommission ved betaling med kort.

Destiny 2: The Witch Queen Deluxe indeholder sæson 16 til 19, to år 5 fangehuller, en eksotisk Sparrow og en PP med katalysator og dekoration. Historiekampagnen fordyber spillere i Seatworld of Savathun og afslører, hvordan hun og hendes Radiant Hive stjal lyset. Spillere kan fremstille nye våben og mestre glaivet for at overleve deres møde med sandheden i løgnens net. Den nye destination er et vanvittigt rige af korruption og storhed, Throne World of Savathun opretholder en skrøbelig magtbalance. Alt, hvad hun gemmer, er gemt her - i paladsets mure og sumpene. Spillere kan lave våben med unikke kombinationer af modifikatorer, shadere og statistikker, samt lære at bruge kraftfulde nærkampangrebskombinationer, projektiler og energiskjolde.

Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack indeholder et nyt fangehul, eksotisk Gjallarhorn Rocket Launcher med Catalyst og Ornament, nye våben inspireret af tidligere Bungie-verdener, Spike Armor Set, Bungie Street-tema Decoration Pack, Marathon-tema Decoration Pack, og en unik hjelmdekoration, eksotiske Spurve, eksotiske skib, emblemer, shaders, fagter og meget mere.

Sættet understøtter russisk og engelsk samt mange andre sprog. Brugsområde - REGIONFRI (inklusive Rusland og CIS). Bemærk venligst, at for at aktivere den elektroniske nøgle, skal du muligvis registrere dig på ophavsretsindehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i ophavsretsindehaverens slutbrugerlicensaftale. Før du køber, skal du læse betingelserne for aktivering af den elektroniske nøgle angivet på produktsiden.

Vores butik er den officielle konto for en af ​​de første spilbutikker i det russiske segment af internettet, som har været på markedet i mere end 14 år og har mere end 300 tusinde tilfredse kunder. Vi leverer varer uden kommission ved betaling med kort og garanterer øjeblikkelig levering. Vi sælger kun juridiske nøgler og leverer dem i regionen, inklusive Den Russiske Føderation og CIS. Vores support står klar til at hjælpe dig til enhver tid, hvis der skulle opstå problemer.

Bemærk dog, at jeg ikke kan garantere lovligheden og sikkerheden af ​​et køb fra en bestemt butik. Jeg kan kun give oplysninger om produktet og dets indhold. Inden du køber, er det vigtigt at tjekke butikkens omdømme, læse kundeanmeldelser og sikre dig, at butikken giver tilstrækkelig information om produktet og betingelserne for dets brug. Det anbefales også at være opmærksom på produktreturpolitikken og garantibetingelserne.

Jeg håber, at disse oplysninger var nyttige for dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at spørge.


***


Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU er en pakke af computerspillet Destiny 2: The Witch Queen Deluxe og den ekstra Bungie 30th Pack til det russiske marked.

Destiny 2: The Witch Queen Deluxe tager dig med på et spændende sci-fi eventyr med episke kampe og udforskning. Bunden inkluderer ekstra spilindhold, herunder nye missioner, våben og udstyr, samt eksklusive genstande.

Bungie 30th Pack er en DLC-pakke, der fejrer Bungies 30-års jubilæum som udvikler af Destiny 2. Den indeholder eksklusive genstande såsom våbenskind og emblemer samt en digital kunstbog og spillets soundtrack.

Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU er et godt valg for alle sci-fi-fans og spilentusiaster, der ønsker at fordybe sig i den spændende verden af ​​Destiny 2 og modtage eksklusive genstande i Bungie 30th Pack-tilføjelsen.


***


  1. Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU er et godt valg for fans af spilserien!
  2. Spillet er fyldt med interessante opgaver, uventede vendinger og spændende kampe.
  3. Bungie 30th Pack RU er en god bonus for købere, der ønsker mere indhold.
  4. Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU byder på utrolig smuk grafik og lyd.
  5. Fremragende multiplayer, der giver dig mulighed for at kæmpe med andre spillere rundt om i verden.
  6. Det nye indhold tilføjet til The Witch Queen Deluxe er virkelig imponerende og unikt.
  7. Bungie fortsætter med at udvikle spillet og tilføje nyt indhold, hvilket gør det endnu mere interessant for spillere.
  8. Spillet tilbyder mange karaktertilpasningsmuligheder, så hver spiller kan skabe deres egen unikke stil.
  9. Spillet har et veludviklet økonomisk og progressionssystem, som giver spillerne mulighed for at forbedre deres karakterer og modtage nyt indhold.
  10. Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner og have en masse sjov med spillet.




Ejendommeligheder:




Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU er et utroligt fordybende digitalt merchandise for fans af actionspil og sci-fi.

Helt fantastisk grafik og lydeffekter i Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU skaber en unik atmosfære.

En masse interessante og varierede opgaver, der ikke vil lade dig kede dig selv et minut - det er det, der gør Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU til et rigtigt mesterværk.

Den nemme og intuitive grænseflade gør gameplayet i Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU endnu mere behageligt og behageligt.

Et væld af karaktertilpasning og våbenopgraderinger lader dig skabe din egen unikke spillestil i Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU.

En rig verden fuld af mysterier og mysterier venter på spillere i Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU.

Tilstedeværelsen af ​​en multiplayer-tilstand og muligheden for at spille med venner gør Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU endnu mere attraktiv for fans af onlinespil.

Konstante opdateringer og tilføjelser, der tilføjer nye niveauer og opgaver, gør Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU til et endeløst spil.

En fremragende balance mellem historie og gameplay giver dig mulighed for at spille Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU fuldt ud.

Høj genspilsværdi og mange muligheder for karakterudvikling gør Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Pack RU til et af de bedste spil i sin genre.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)