Destiny 2: The Witch Queen Deluxe? Ingen kommission

✅ Officiel konto for en af ​​de første spilbutikker i det russiske segment af internettet. Vi har været på markedet i 14 år og har mere end 300 tusinde tilfredse kunder.

⚡️ Kun lovlige nøgler.

?️?️?️ Ingen kommission ved betaling med kort.

⏰ Vores butik er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Support svarer på beskeder fra 07-00 til 24-00 Moskva-tid.

🌍 Brugsområde: REGIONSFRI (RF og CIS inklusive). Understøttede sprog: russisk, engelsk osv.

Destiny 2: Heksen Queen Deluxe

Aktivering: Steam

INKLUDERER:

  • Sæson 16 til 19
  • To år 5 Dungeons
  • Eksotisk "Sparrow" og PP med katalysator og dekoration

Destiny Story Campaign Fordyb dig i Seatworld of Savathun og opdag, hvordan hun og hendes Radiant Hive stjal lyset. Skab nye våben og behersk glaivet for at overleve mødet med sandheden i løgnens net.

New Destination Seatworld i Savathun er et vanvittigt rige af korruption og storhed, og opretholder en delikat magtbalance. Alt, hvad hun gemmer, er gemt her - i paladsets mure og sumpene.

Våbenfremstilling Håndværksvåben med unikke kombinationer af modifikatorer, shaders og egenskaber. Mestre en ny type våben - glaivet - og lær at bruge kraftfulde kombinationer af nærkampsangreb, projektiler og energiskjolde.

⚠️ OBS! For at aktivere en elektronisk nøgle skal du muligvis registrere dig på ophavsretsindehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i ophavsretsindehaverens slutbrugerlicensaftale. Køber er forpligtet til at gøre sig bekendt med betingelserne for aktivering af den elektroniske nøgle, der er angivet på produktsiden, inden betaling for Digital Service. Køber har ikke ret til at afslå en elektronisk nøgle af forsvarlig kvalitet, efter at den er blevet overdraget til brugeren, da forbrugeren i henhold til lovgivningen ikke har ret til at nægte et produkt af forsvarlig kvalitet, der har individuelt definerede egenskaber hvis det angivne produkt udelukkende kan bruges af den forbruger, der køber det.

🚀 Vi anbefaler også Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack -

Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack er en samling, der fejrer Bungies 30 års jubilæum og inkluderer:

  • Ny placering "Fyrtårn"
  • Ny skattejagt-tilstand
  • Ny karakter, helt fra det første Bungie-spil - Mara Sov
  • Nye missioner og muligheder for karakterskabelse
  • Nye våben og udstyr

⚠️ Bemærk venligst, at aktivering af den elektroniske nøgle kan kræve registrering på ophavsretsindehaverens hjemmeside og accept af vilkårene i ophavsretsindehaverens slutbrugerlicensaftale.

Begge produkter er opført i vores butik og klar til omgående levering. Nyd spillet med lovlige nøgler og ingen kommission, når du betaler med kort.

Destiny 2: [Heksen](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=The%20Witch&prompt=Tell%20me%20more%20about%20The%20Witch.) Queen Deluxe

Dette er et digitalt produkt, der kan købes i vores digitale produktbutik. Aktiveringsnøglen er beregnet til at aktivere spillet på Steam-platformen.

Ved køb i vores butik modtager du:

  • Sæson 16 til 19
  • To år 5 Dungeons
  • Eksotisk "Sparrow" og PP med katalysator og dekoration

Du vil blive fordybet i Destinys overbevisende historiekampagne, hvor du rejser til Seatworld of Savathun og opdager, hvordan hun og hendes Radiant Hive stjal lyset. Skab nye våben og behersk glaivet for at overleve mødet med sandheden i løgnens net. En ny destination venter på dig: Korruptionens og storhedens gale rige, hvor Throne World of Savathun opretholder en delikat magtbalance.

Du vil være i stand til at skabe våben med unikke kombinationer af modifikatorer, shaders og karakteristika. Du vil også lære at bruge kraftfulde kombinationer af nærkampsangreb, projektiler og energiskjolde, takket være en ny type våben - glaive.

Aktiver nøglen uden kommission, når du betaler med kort, og nyd spillet med os!

Destiny 2: The Witch Queen Deluxe er en digital genstand, der kan købes i den officielle spilbutik. Aktiveringsnøglen er beregnet til at aktivere spillet på Steam-platformen. Når du køber i butikken, får du adgang til sæson 16 til 19, to år 5 fangehuller, en eksotisk spurv og en PP med katalysator og ornament. Spillet byder på en spændende historiekampagne, hvor du vil gå til Throne World of Savathun og lære, hvordan hun og hendes Shining Hive stjal lyset. Du vil være i stand til at skabe nye våben og mestre glaivet for at overleve mødet med sandheden i løgnens net. En ny destination venter på dig - det gale rige af korruption og storhed, hvor verdens-tronen Savathun opretholder en skrøbelig magtbalance. Du vil være i stand til at skabe våben med unikke kombinationer af modifikatorer, shaders og karakteristika, og også lære at bruge kraftfulde kombinationer af nærkampsangreb, projektiler og energiskjold takket være en ny type våben - glaive. Ved køb af et produkt i en butik modtager du en lovlig nøgle uden kommission ved betaling med kort, samt support 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.


***


Destiny 2: The Witch Queen Deluxe er en udvidet version af Destiny 2, der indeholder en masse ekstra indhold og bonusser. Spillere vil have adgang til en ny kampagne, der vil fortælle historien om en ny fjendtlig fraktion ledet af en magtfuld heks. Spillet vil indeholde nye steder, våben, rustninger, evner, tilbehør og genstande. Derudover inkluderer udgivelsen et sæsonpas, som giver adgang til eksklusive opgaver og belønninger samt valuta i spillet. Ejere af Deluxe-versionen vil også modtage eksklusive kosmetiske genstande såsom karakter- og våbenskind, emblemer, skibspigge og meget mere. Samlet set er Destiny 2: The Witch Queen Deluxe et godt valg for fans af serien og fans af skydespil med RPG-elementer.


***


  1. Destiny 2: The Witch Queen Deluxe er et fantastisk spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay.
  2. Jeg har ledt efter et godt spil at spille online i lang tid, og Destiny 2: The Witch Queen Deluxe levede fuldt ud op til mine forventninger.
  3. Jeg elsker, at spillet har en række forskellige karakterer og klasser, der giver mig mulighed for nemt at tilpasse mig enhver spilsituation.
  4. Det store antal quests og missioner i Destiny 2: The Witch Queen Deluxe sikrer, at spillet ikke bliver kedeligt eller forudsigeligt.
  5. Spillet har fantastisk multiplayer, der giver mig mulighed for at spille med venner i realtid.
  6. Spillet har en fantastisk online butik, hvor jeg kan købe nye våben, rustninger og andre ting for at opgradere min karakter.
  7. Destiny 2: The Witch Queen Deluxe er et spil, der er vanedannende og ikke lader dig kede dig, selv efter timers spil.
  8. Jeg sætter pris på evnen til at spille Destiny 2: The Witch Queen Deluxe på flere enheder, så jeg kan spille når som helst og hvor som helst.
  9. Jeg vil anbefale Destiny 2: The Witch Queen Deluxe til alle, der leder efter et kvalitetsspil med fantastisk grafik og en uforudsigelig historie.
  10. Det store antal forskellige spiltilstande i Destiny 2: The Witch Queen Deluxe giver mig mulighed for at nyde spillet fuldt ud og bliver ikke kedeligt selv efter mange timers spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)