Destiny 2 - Bungie 30-års jubilæum ✅(STEAM KEY)

✅ LICENSNØGLE TIL Destiny 2 - Bungie 30-års jubilæum VISES I BROWSER-VINDUET OG SENDES AUTOMATISK TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!! Opmærksomhed! Destiny 2 er påkrævet for at blive lanceret Aktiveringssystem: Steam Udgivelsesdato: 7. december 2021 Lokalisering: Russisk, engelsk osv. Region: Ingen regionale begrænsninger (ALLE LANDE) Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack indeholder: ►Nyt fangehul ►? Eksotisk Gjallarhorn Missile Launcher med katalysator og dekoration ►Nye våben inspireret af tidligere Bungie-verdener ►Spike Armor Set ►Street Style Bungie Decoration Pack ►Marathon tema dekoration Pack ►Unik hjelmdekoration ►?Eksotiske spurve ►?Eksotiske skib ►?emblemer, shaders, gestus og mere ---------------------------------- GAVE!!! SKRIV EN POSITIV ANMELDELSE MED ORDENE "JEG VIL HA EN GAVE" OG DUPLICER DEN BESKED (i KORRESPONDANCE-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), SOM DU ER GARANTERET AT MODTAGE ET TILFÆLDIGT, BILLIGT Steam-SPIL. Hvis du ikke skrev i korrespondance med sælgeren, så skal du ikke blive fornærmet, når du ikke modtager gaven. ---------------------------------- PRODUKTDETALJER: Til ære for virksomhedens 30-års jubilæum glæder Bungie-udviklere Destiny 2 fans med et særligt feriesæt. Erob et nyt fangehul, i hvis dybder en unik rustning er gemt, og se Gjallarhorns anden komme - den legendariske raketkaster fra første del! En begivenhed i spillet venter på dig med tonsvis af nostalgisk indhold, inklusive våben, rustninger, køretøjer, fagter, dekorationer og meget mere. Kun Guardians kan holde en fest som denne! Instruktioner til aktivering af en nøgle på Steam: 1. Download og installer Steam, registrer en konto på Steam. 2. Klik på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam", og følg instruktionerne. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det. 3. Download spillet og efter komplet installation, start og spil.

Destiny 2 - Bungie 30th Anniversary Pack er en speciel festlig pakke udgivet for at fejre Bungies 30 års jubilæum, som indeholder en række spændende genstande i spillet. For at aktivere nøglen skal du bruge et Steam-system og for at starte spillet - Destiny 2. Udgivelsesdatoen for sættet er den 7. december 2021, og lokalisering er tilgængelig på russisk, engelsk og andre sprog. Der er ingen regionale begrænsninger, spillet er tilgængeligt i alle lande.

Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack inkluderer et nyt fangehul, eksotisk Gjallarhorn raketkaster med katalysator og ornament, nye våben inspireret af tidligere Bungie-verdener, Spike Armor Set, Bungie Street Style Ornament Pack, Marathon Ornament Pack, en unik hjelmpynt, eksotiske Sparrows , et eksotisk skib, samt emblemer, shaders, fagter og meget mere.

Derudover kan du, når du køber et sæt, få et tilfældigt, billigt spil på Steam ved at skrive en positiv anmeldelse med søgeordet "I WANT A GIFT" og duplikere denne besked i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Glem ikke at skrive en besked til sælgeren for at sikre, at du modtager gaven.

For at aktivere en nøgle på Steam skal du downloade og installere Steam, registrere en konto og klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" i det relevante afsnit, og følg derefter instruktionerne. Efter aktivering vil spillet dukke op på listen over spil, og du kan downloade det og begynde at spille.

Destiny 2 - Bungie 30th Anniversary er en speciel feriepakke udgivet for at fejre udvikleren Bungies 30 års jubilæum. Sættet indeholder mange interessante spilgenstande, som Destiny 2-fans helt sikkert vil sætte pris på.

For at få adgang til indholdet skal du aktivere en digital nøgle på Steam-systemet. Spillet vises derefter på din spilliste, og du kan downloade det til din computer og begynde at spille.

Indeholder et nyt fangehul, en eksotisk Gjallarhorn-missilaffyring med katalysator og dekoration, nye våben inspireret af tidligere Bungie-verdener, Spike-rustningssættet, et Bungie-gadestil-dekorationssæt, et dekorationssæt med maraton-tema, en unik hjelmdekoration, eksotiske spurve, eksotiske skib, samt emblemer, shaders, fagter og meget mere.

Glem ikke, at du også skal bruge Destiny 2 for at køre spillet. Pakken er tilgængelig på alle sprog, inklusive russisk og engelsk, og har ingen regionale begrænsninger.

Derudover kan du, når du køber et sæt, få et tilfældigt, billigt spil på Steam ved at skrive en positiv anmeldelse med søgeordet "I WANT A GIFT" og duplikere denne besked i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. God shopping!

Destiny 2 - Bungie 30th Anniversary er en speciel feriepakke udgivet for at fejre udvikleren Bungies 30 års jubilæum. Indeholder en række seje genstande i spillet, såsom et nyt fangehul, en eksotisk Gjallarhorn-raketkaster med katalysator og dekoration, nye våben inspireret af tidligere Bungie-verdener, Spike-rustningssættet, et Bungie-gade-tema-dekorationssæt og et Marathon , unik hjelmdekoration, eksotiske spurve, eksotiske skib, plus emblemer, shaders, gestus og mere.

For at aktivere nøglen skal du have installeret et Steam-system og spillet Destiny 2. Sættet findes på russisk, engelsk og andre sprog, og der er ingen regionale begrænsninger, hvilket betyder, at spillet er tilgængeligt i alle lande.

Når du køber et sæt, modtager du en licensnøgle, som vises i browservinduet og automatisk sendes til din e-mail efter betaling. Når du køber, kan du også få et tilfældigt, billigt spil på Steam ved at skrive en positiv anmeldelse med søgeordet "I WANT A GIFT" og duplikere denne besked i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden.

For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam, registrere en konto og klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" i det relevante afsnit, og følg derefter instruktionerne. Efter aktivering vil spillet dukke op på listen over spil, og du kan downloade det og begynde at spille.

Fejr Bungies 30 års jubilæum med Destiny 2 - Bungie 30 års jubilæum og nyd et væld af nyt indhold, som spillets udviklere har forberedt til dig!


***


Destiny 2 - Bungie 30th Anniversary er en licensnøgle til spillet Destiny 2, udgivet til ære for 30-års jubilæet for udvikleren Bungie. Nøglen er aktiveret på Steam-platformen og har ingen regionale begrænsninger, hvilket giver dig mulighed for at spille spillet i ethvert land.

Bungie 30-års jubilæumspakken inkluderer et nyt fangehul, en eksotisk Gjallarhorn raketkaster med katalysator og dekoration, nye våben inspireret af tidligere Bungie-verdener, Spike Armor Set, en Bungie Street Style Decoration Pack, en Marathon-tema dekorationspakke og en unik hjelmdekoration, eksotisk Sparrow og eksotiske skib, samt mange emblemer, shaders, gestus og andre elementer til karaktertilpasning.

For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam, registrere en konto på Steam, klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" og følge instruktionerne. Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil og vil være tilgængeligt til download og spil. Når du køber dette produkt, kan du også få et tilfældigt, billigt spil på Steam ved at skrive en positiv anmeldelse på ordresiden og duplikere den på fanen KORRESPONDENS.


***


  1. Fantastisk spil, meget interessant og vanedannende gameplay!
  2. Grafikken er i top, spillet ser godt ud!
  3. Spillet giver et stort antal muligheder for tilpasning og karakterudvikling.
  4. Fremragende multiplayer, du kan spille med dine venner og mod dem!
  5. Et meget fascinerende plot, der holder dig i spænding til det sidste.
  6. Spillet er perfekt optimeret, kører stabilt og uden fejl.
  7. En kæmpe spilverden, som du kan udforske vidt og bredt!
  8. Mange forskellige våben og evner, der kan bruges i kampe.
  9. En fremragende tilgang til teambuilding og samarbejdsspil.
  10. Spillet er pengene værd, fremragende kombination af pris og kvalitet!




Ejendommeligheder:




Destiny 2 - Bungie 30th Anniversary vil glæde alle fans af serien for dens unikke karakter og originalitet.

En fremragende tilføjelse til spillet, som giver dig mulighed for at kaste dig ud i en ny spændende spilverden.

Destiny 2 - Bungie 30-års jubilæum er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller alene.

Spillet har fremragende grafik og lyd, hvilket gør spillet endnu mere spændende.

Et stort antal nye funktioner og muligheder i Destiny 2 - Bungie 30th Anniversary vil ikke efterlade nogen spiller ligeglade.

Et praktisk kontrolsystem og interface giver dig mulighed for hurtigt at vænne dig til spillet og begynde at nyde processen.

Fremragende optimering giver dig mulighed for at køre spillet på forskellige computerkonfigurationer uden problemer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)