Bedrag - Werewolf Pack? DLC STEAM GIFT RU

Tilgængelig til køb af DLC Steam-gave til Rusland. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Du skal indtaste et link til din konto, hvorefter du vil modtage en invitation og en gave til et Steam-spil eller tilføjelse, som forbliver hos dig for altid. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Afsendelse sker kun til konti, der er registreret i Rusland, med en region i Rusland og en IP-adresse i Rusland. Vi sender ikke til SNG-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto: sørg for, at der står "Rusland". Ellers skal du ikke købe! For at få et link til din konto skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå til din profil og kopier linket til din konto. Hvis du lavede en fejl, da du indtastede dit kontolink, behandler vi din ordre manuelt. Skriv til os i online chat eller Telegram. Instruktioner påkrævet!

Deceit - Werewolf Pack er ekstra indhold til spillet Deceit på Steam-platformen. Denne DLC udvider gameplayet og tilføjer nye funktioner, herunder nye figurer og genstande. Når du køber Deceit - Werewolf Pack fra den digitale butik, modtager du en digital kode, som du kan indløse på Steam og modtage DLC'en som en gave til din konto. Bemærk venligst, at for at aktivere gaven skal du have en Steam-konto med en region i Rusland og priser i rubler. Gaven kan ikke føjes til dit lager, kun til dit Steam-kontobibliotek. Deceit - Werewolf Pack er en fantastisk mulighed for at øge interessen og diversificere gameplayet i Deceit. Køb DLC i dag og nyd nye funktioner i spillet!


***


Deceit - Werewolf Pack er en tilføjelse (DLC) til spillet Deceit, som er tilgængelig på Steam-platformen. Dette produkt er beregnet til brugere, der er registreret i Rusland-regionen og har en konto på Steam, hvor alle priser er angivet i rubler.

The Deceit - Werewolf Pack DLC udvider Deceit-spilindholdet ved at tilføje nye karakterer og genstande for at hjælpe spillere med at bekæmpe den nye trussel - varulve. Udvidelsen inkluderer også et nyt kort, hvor spillere kan vise deres overlevelsesevner og bevise deres loyalitet eller forræderi.

Købet af dette produkt udføres automatisk online 24/7, umiddelbart efter betaling. Efter at have indtastet linket til din profil og accepteret invitationen, modtager spilleren DLC'en i deres Steam-bibliotek. Det er vigtigt at bemærke, at gaven ikke kan accepteres på lageret; den vil blive tilføjet direkte til Steam-biblioteket på brugerkontoen.

Hvis brugeren har spørgsmål eller problemer, kan han kontakte sælgeren via online chat eller Telegram. Før du køber, anbefales det at tjekke regionen for din Steam-konto og sikre dig, at den er placeret i Rusland. Det er vigtigt at bemærke, at produktet ikke vil blive sendt til CIS-landene, Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.


***


  1. Deceit - Werewolf Pack er en fantastisk tilføjelse til spillet, der tilføjer nye mekanikker og funktioner.
  2. DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk måde at opdatere dit spil og få nyt spilindhold.
  3. Deceit - Werewolf Pack er en interessant tilføjelse, der giver spillerne mulighed for at fordybe sig mere fuldt ud i spillets verden.
  4. DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk gave til fans af spillet Deceit, som giver dem mulighed for at nyde nyt indhold.
  5. Deceit - Werewolf Pack er en fantastisk måde at diversificere gameplayet og tilføje nye taktikker og strategier.
  6. DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk måde at tilføje nyt indhold til din spilsamling.
  7. Deceit - Werewolf Pack er en fantastisk tilføjelse, der tilføjer nye funktioner til spillere og giver dem mulighed for at nyde spillet endnu mere.
  8. DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk måde at få adgang til nyt indhold og nyde spillet fuldt ud.
  9. Deceit - Werewolf Pack er en gennemtænkt tilføjelse, der tilføjer nye elementer til spillet og gør det endnu sjovere.
  10. DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk gave til venner, der elsker spillet Deceit og ønsker at få nyt spilindhold.




Ejendommeligheder:




Fantastisk ekstra indhold til fans af spillet Deceit.

Højkvalitets og interessant spilmateriale til en lille pris.

Vanedannende gameplay og originale opgaver i Werewolf Pack.

DLC tilføjer nye funktioner og tilstande til spillet, som ikke vil efterlade spillere ligeglade.

En fantastisk måde at berige gameplayet og bringe nye elementer til det.

Spillerne, der har købt DLC'en, er tilfredse og anbefaler den til deres venner.

Werewolf Pack gør Deceit endnu mere interessant og spændende.

DLC giver spillere mulighed for at udvide deres spiloplevelse og opleve nye følelser.

For en lille pris får du en masse nyt indhold og eventyr i Deceit.

Werewolf Pack er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at udvide det sjove ved Deceit og nyde nye funktioner.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)