DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP ?Steam ?

Opmærksomhed! Du køber en delt STEAM-konto med spillet DEATHLOOP Deluxe Edition. Købet giver dig følgende fordele: ✅1 Adgang til den officielle Steam-konto ✅2 Livstidsadgang til kontoen med spillet DEATHLOOP Deluxe Edition ✅3 Adgang til alle spilopdateringer ✅4 Teknisk support og assistance til at starte spillet, hvis det kræves, gratis.

Vigtigt at vide: ❗ Én aktivering pr. computer. ❗ Efter købet får du et login og en adgangskode til din Steam-konto, og efter installationen er det kun muligt at spille i offline-tilstand. ❗ Kontoen er ubegrænset, det er umuligt at ændre e-mail og adgangskode (kontoen forbliver din for altid).

Giv venligst positiv feedback efter vellykket kontokøb. Jeg vil være dig taknemmelig.

Supportsprog: russisk, engelsk, kinesisk (forenklet), tyrkisk, fransk, tysk, japansk, brasiliansk portugisisk, koreansk, italiensk, rumænsk, spansk.

Spilinstallation:

  1. Download Steam-klienten fra den officielle hjemmeside og installer den.
  2. Log ind på din konto med det brugernavn og den adgangskode, du har fået.
  3. Skriv til sælgeren for at modtage en Steam Guard-kode. Jeg svarer hurtigt på alle tider af døgnet, 24/7.

Hvis du ikke forstår noget eller har brug for hjælp, så skriv til mig efter betaling, så hjælper jeg dig gennem TeamViewer.

Giv venligst positiv feedback efter vellykket kontokøb. Jeg vil være dig taknemmelig.

DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP Steam

DEATHLOOP Deluxe Edition er et spændende open world-spil, der placerer dig på en ø, hvor tiden er i en løkke. Du spiller som Colt, der skal dræbe otte mål for at bryde denne cyklus. Deluxe-udgaven inkluderer også yderligere indhold, herunder soundtracket, digital kunstbog og karakterskind.

DEATHLOOP Steam er en digital version af spillet, som du kan downloade og installere på din computer via Steam. Du vil have adgang til en delt Steam-konto med DEATHLOOP Deluxe Edition, som giver dig livslang adgang til spillet og alle dets opdateringer.

  • DEATHLOOP Deluxe Edition inkluderer:
    • Det originale DEATHLOOP spil
    • Yderligere indhold: soundtrack, digital kunstbog og karakterskind
  • DEATHLOOP Steam inkluderer:
    • Delt Steam-konto med DEATHLOOP Deluxe Edition
    • Livstidsadgang til spillet og alle dets opdateringer

Det er vigtigt at vide:

  • Én aktivering pr. computer
  • Efter købet vil du modtage et login og adgangskode til den generelle Steam-konto med spillet DEATHLOOP Deluxe Edition, og efter installationen er det muligt kun at spille i offline-tilstand
  • Kontoen er ubegrænset, du kan ikke ændre din e-mail og adgangskode (kontoen forbliver din for altid)

Spilinstallation:

  1. Download Steam-klienten fra den officielle hjemmeside og installer den
  2. Log ind på din delte Steam-konto med det brugernavn og den adgangskode, du fik.
  3. Skriv til sælgeren for at modtage en Steam Guard-kode. Sælgeren svarer hurtigt på ethvert tidspunkt af døgnet, 24/7

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til sælgeren efter betaling, og han vil hjælpe dig gennem TeamViewer.

Giv venligst positiv feedback efter vellykket kontokøb. Sælgeren vil være dig taknemmelig.

DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP Steam er et computerspil, der aktiveres på Steam-platformen ved hjælp af en delt konto. Du får adgang til den officielle Steam-konto med DEATHLOOP Deluxe Edition, som inkluderer det originale spil og yderligere indhold såsom soundtracket, den digitale kunstbog og karakterskind. Ved at købe dette produkt får du livslang adgang til spillet og alle dets opdateringer samt teknisk support og hjælp til at starte spillet, hvis det er nødvendigt - gratis.

Efter købet modtager du et login og en adgangskode til den generelle Steam-konto med spillet DEATHLOOP Deluxe Edition, og efter installationen er det kun muligt at spille i offline-tilstand. Kontoen udløber ikke, du kan ikke ændre din e-mail og adgangskode - kontoen forbliver din for altid. Én aktivering pr. computer.

Dette spil understøtter russisk, såvel som engelsk, kinesisk (forenklet), tyrkisk, fransk, tysk, japansk, brasiliansk portugisisk, koreansk, italiensk, rumænsk, spansk.

For at installere spillet skal du downloade Steam-klienten fra det officielle websted og installere det. Log derefter ind på din generelle Steam-konto ved at bruge det brugernavn og adgangskode, du har fået, og skriv til sælgeren for at modtage en Steam Guard-kode. Sælgeren vil reagere hurtigt og hjælpe dig på ethvert tidspunkt af døgnet, 24/7. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til sælgeren efter betaling, og han vil hjælpe dig gennem TeamViewer.

Giv venligst positiv feedback efter vellykket kontokøb. Sælgeren vil være dig taknemmelig.


***


DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP til Steam er et bundt af to spil, der er tilgængelige på Steam-platformen. Du får en delt Steam-konto med alle fordelene, såsom adgang til den officielle Steam-konto, livstidsadgang til DEATHLOOP Deluxe Edition, adgang til alle spilopdateringer og teknisk support, hvis det er nødvendigt.

Det er vigtigt at vide, at én aktivering kun er tilgængelig på én computer, og efter købet får du et login og en adgangskode til din Steam-konto. Efter installationen kan du kun spille offline, og du vil ikke kunne ændre din kontos e-mail og adgangskode.

Efter et vellykket køb kan du give positiv feedback og kontakte sælgeren for at få hjælp til at få Steam Guard-koden. Sælgeren vil være klar til at hjælpe på ethvert tidspunkt af dagen og taler flere sprog, herunder russisk, engelsk og andre. Spillet installeres ved at downloade Steam-klienten fra det officielle websted og logge ind på din konto ved hjælp af de medfølgende data.


***


  1. Et fremragende spil med et spændende plot og interessant spilmekanik. Jeg anbefaler det til alle fans af skydespil og eventyrspil!
  2. DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP er en uforglemmelig rejse, der bestemt er pengene værd. Grafik, lyd og gameplay - alt er på højeste niveau!
  3. Et meget interessant og originalt spil! Et gennemtænkt plot, smuk grafik og en masse forskellige opgaver og missioner. Jeg anbefaler!
  4. Hvis du leder efter noget nyt og spændende, så er DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP, hvad du har brug for! Atmosfæren i spillet er simpelthen fantastisk, og spilmekanikken vil ikke efterlade dig ligeglad.
  5. Jeg er helt vild med DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP! Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Smuk grafik, spændende plot og mange interessante øjeblikke.
  6. Hvis du elsker spil med uforudsigelige plots og varierede missioner, så er DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP spillet, du vil elske. Det er fængslende og interessant til det sidste.
  7. DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP er det bedste spil, jeg har spillet for nylig. Det er sjovt og vanedannende, og jeg kan ikke stoppe med at spille det i dagevis!



Ejendommeligheder:




DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP er et godt valg for fans af actionspil og fantasyhistorier.

En fantastisk kombination af atmosfærisk grafik, dynamisk gameplay og en vanedannende historie gør DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP til den perfekte tilføjelse til din spilsamling.

DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP giver spillere en unik mulighed for at nyde en fordybende historie og forbedrede spilfunktioner.

En fantastisk mulighed for dem, der leder efter en unik spiloplevelse og en historie, der vil blive husket i lang tid.

DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP er et spil, der får dig til at glemme tiden og fordybe dig i en fascinerende verden.

Spillet er perfekt optimeret og præsterer på et højt niveau, hvilket gør gameplayet mere jævnt og sjovere.

DEATHLOOP Deluxe Edition + DEATHLOOP er en fantastisk kombination af stil, gameplay og historie, der interagerer med hinanden for at skabe en unik spiloplevelse.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)