DEATH STRANDING DIRECTOR'S (PS5/RU) Leje 10 dage?

Opmærksomhed! For indbyggere i Den Russiske Føderation og CIS er muligheden for at betale med bankkort uden kommission tilgængelig gennem betalingssystemerne Enot.io og Freekassa. Lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store påvirker ikke driften og lanceringen af ​​allerede købte spil. Alt fungerer som før.

Spil kan lejes og købes på PS5-platformen. Blandt dem er DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT, fuldt oversat til russisk.

Spil lejes gennem personlige konti oprettet af os. Spil købes officielt fra PS Store, hvilket garanterer deres kvalitet. Konti sælges ikke, men lejes, mens du bruger spil på denne profil. Denne type aktivering bruges hovedsageligt af vores spiludlejningstjeneste.

Instruktioner til installation af spillet inkluderer oprettelse af en ny bruger og indtastning af data, samt valg af specielle indstillinger for PS4 og PS5. Efter installation af spillet kan du begynde at spille, men det kræver en konstant internetforbindelse.

Vilkår for spilleje inkluderer kun at starte spillet fra den udstedte konto, intet PS Plus-abonnement på kontoen (men hvis du har et abonnement, gælder det for vores konto) og en minimumslejeperiode på 10 dage. Hvis spillet er gennemført før lejeperioden, gives der ingen refusion, men vi kan tilbyde rabat på efterfølgende leje. Kontoen kan ikke overføres til tredjepart.

Betingelserne for at installere spillet inkluderer muligheden for at installere en konto på kun én konsol, spillet kan kun startes fra de modtagne kontodata, du kan ikke gå til Sonys websted, og dine kontodata kan ikke ændres. Du kan dog tilføje venner, men for at bruge din konto har du brug for en konstant internetforbindelse.

DEATH STRANDING DIRECTOR'S (PS5/RU) er et spændende spil, der kan lejes i 10 dage i vores butik med digitale varer. Spillet er specielt skabt til PS5-platformen og er fuldt oversat til russisk, hvilket sikrer glat gameplay.

For dem, der ønsker at nyde spillet uden at skulle købe det, giver vi mulighed for at leje i 10 dage. Spillet er købt officielt fra PS Store, hvilket garanterer dets kvalitet. Kontoen, som spillet er placeret på, sælges ikke, men lejes så længe det bruges.

Installation af spillet sker ved at oprette en ny bruger og indtaste data. Når du har installeret spillet, kan du spille i hele lejeperioden.

Gå ikke glip af muligheden for at kaste dig ud i den spændende verden af ​​DEATH STRANDING DIRECTOR'S (PS5/RU) og nyde spillet i 10 dage uden at købe det. Bestil i vores digitale varebutik i dag!

DEATH STRANDING DIRECTOR'S (PS5/RU) er et spil, der kan lejes i 10 dage i butikken for digitale varer. Spillet er specielt skabt til PS5-platformen og er fuldstændigt oversat til russisk. For dem, der ikke ønsker at købe spillet, er der mulighed for leje. Kontoen, som spillet er placeret på, sælges ikke, men lejes så længe det bruges. Installation af spillet sker ved at oprette en ny bruger og indtaste data. Når du har installeret spillet, kan du spille i hele lejeperioden.

Vilkårene for spilleje inkluderer kun at køre spillet fra den udstedte konto, intet PS Plus-abonnement på kontoen (men hvis du har et abonnement, gælder det for vores konto) og en minimumslejeperiode på 10 dage. Hvis du afslutter spillet før lejeperioden, er der ingen refusion, men vi kan tilbyde rabat på efterfølgende leje. Kontoen kan ikke overføres til tredjepart.

Betingelserne for at installere spillet inkluderer muligheden for at installere en konto på kun én konsol, spillet kan kun startes fra de modtagne kontodata, du kan ikke gå til Sonys websted, og kontodata kan ikke ændres. Du kan dog tilføje venner, men for at bruge din konto har du brug for en konstant internetforbindelse.

Det er også værd at bemærke, at indbyggere i Den Russiske Føderation og CIS har mulighed for at betale med bankkort uden kommission gennem betalingssystemerne Enot.io og Freekassa. Lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store påvirker ikke driften og lanceringen af ​​allerede købte spil. Alt fungerer som før.


***


DEATH STRANDING DIRECTOR'S (PS5/RU) er et spil til PlayStation 5 på russisk i lejetilstand i 10 dage. Udlejning udføres gennem en personlig konto, som er officielt oprettet i PS Store og ikke sælges, men kun lejes. Spillet startes fra den udstedte konto og kræver en konstant internetforbindelse. Hvis kontodata overtages eller ændres, er brug af produktet uden tilbagebetaling af de resterende midler i ubrugt tid forbudt. Minimum lejeperiode er 10 dage, og i tilfælde af tidlig afslutning af spillet refunderes pengene ikke, men du kan få rabat på efterfølgende leje. Kontoen er kun installeret på én konsol og kan ikke ændres. Du kan købe spillet uden kommission gennem betalingsmetoderne Enot.io og Freekassa.


***


  1. Dette er et spil med fantastisk grafik og en spændende historie.
  2. Death Stranding Director's på PS5 byder på spændende eventyr og uforudsigelige drejninger.
  3. Gameplayet er spændende og lader dig ikke kede dig i et minut.
  4. Utrolig realistisk atmosfære skabt af avanceret PS5-teknologi.
  5. Spillet er meget genspilbart, så du får lyst til at spille igen og igen.
  6. En usædvanlig spilverden, der får dig til at tænke og beundre.
  7. Et spændende soundtrack, der forstærker den følelsesmæssige komponent i spillet.
  8. En følelse af fuldstændig fordybelse i spilverdenen takket være brugen af ​​3D-lydteknologi.
  9. Spillet tilbyder en unik oplevelse, som ikke findes i andre spil.
  10. Et godt valg for dem, der leder efter interessante og spændende eventyr på PS5.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med fantastisk grafik og en interessant historie!

Jeg nød virkelig at spille DEATH STRANDING DIRECTOR'S - vanedannende gameplay og vanedannende historie.

Havde en fantastisk tid med at spille dette spil - vil anbefale til alle, der elsker action og atmosfæriske spil!

Et fremragende valg for dem, der ønsker at nyde et kvalitetsspil med høje grafikindstillinger.

Spillet har en fantastisk atmosfære og mange interessante øjeblikke, der ikke vil efterlade dig ligeglad.

Jeg var afhængig af dette spil fra de første minutter - et godt valg for fans af genren.

DEATH STRANDING DIRECTOR'S er et sandt mesterværk, der burde være i enhver gamers bibliotek!

Et meget interessant og usædvanligt spil - værd at prøve for at finde ud af, hvor vanedannende det kan være.

Takket være grafik af høj kvalitet og en underholdende historie efterlod DEATH STRANDING DIRECTOR'S mig kun positive indtryk.

Et fremragende valg for dem, der vil nyde at spille et rigtigt mesterværk - jeg anbefaler det til alle!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)