Dead by Daylight - The Saw® Chapter [Steam RU]

Dead by Daylight - The Saw® Chapter [Steam RU] er en digital udvidelsespakke til Dead by Daylight, der inkluderer en ny morder ved navn Pig, overlevende David Tapp og et kort. Denne tilføjelse er udviklet af Behavior Interactive Inc. og udgivet den 11. december 2018 i actiongenren.

For at aktivere tilføjelsen skal du have spillet Dead by Daylight på din Steam-konto, samt en russisk Steam-konto, der angiver Rusland som landet og russiske rubler som kontovaluta. Aktivering finder sted på Steam-platformen i Den Russiske Føderation.

Ved køb af et tillæg modtager du en unik kode, som du skal sende til sælgeren. Tilføjelsen vil blive sendt til dig som en gave (gave) til din Steam-konto. Efter at have accepteret gaven, skal du vente, indtil tilføjelsesfilerne er fuldt downloadet til dit bibliotek.

Det smukke html-design af den digitale varebutik giver dig mulighed for bekvemt at sætte dig ind i beskrivelsen af ​​tilføjelsen, dens funktioner og systemkrav. Du kan bedømme forsiden af ​​tilføjelsen, se skærmbilleder og læse anmeldelser fra andre brugere. Alle de nødvendige oplysninger om Dead by Daylight - The Saw® Chapter [Steam RU] præsenteres i en tilgængelig og bekvem form, så du kan træffe det rigtige valg og nyde spillet fuldt ud.

Saw-kapitlet er et kapitel for Dead by Daylight. Det inkluderer den nye Killer, Pig, Survivor, David Tapp og Map. TITEL: Dead by Daylight - The Saw® Chapter GENRE: Actions UDVIKLER: Behavior Interactive Inc. UDGIVER: Behavior Interactive Inc. UDGIVELSESDATO: 11. dec 2018 Tillægget sendes af mig efter du har sendt en unik kode. Umiddelbart efter betaling begynder processen med at overføre den til din konto. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil tilføjelsen blive aktiveret på din konto inden for et par minutter. OPMÆRKSOMHED! Dette er ikke nøglen. Tillægget sendes som gave (gave). For at modtage den skal du have en russisk konto. Landet Rusland skal angives på siden i kontoindstillingerne, og kontovalutaen skal være russiske rubler. Hvis du har et andet land angivet på denne side, vil du ikke kunne modtage produktet. AKTIVERINGSREGION: Den Russiske Føderation AKTIVERING: Steam For at aktivere tilføjelsen skal du have spillet Dead by Daylight på din Steam-konto -http://store.steampowered.com/app/381210/ Spillet vil blive leveret til dig efter at have sendt en unik kode: Fra 2 til 30 minutter, hvis status er ONLINE. Fra 2 minutter til 24 timer, hvis jeg er OFFLINE.

Instruktioner til aktivering af en Steam-gave: 1. Download og installer Steam-klienten - 2. Registrer en ny konto eller log ind med en eksisterende. 3. Kopier linket til din Steam-profil til det angivne felt, når du køber spillet. 4. Vent på en venneinvitation fra sælgeren og accepter den. 5. Når du modtager en meddelelse om, at en gave er blevet sendt til dig, skal du acceptere den. 6. Efter tilføjelse til biblioteket skal du vente, indtil tilføjelsesfilerne er downloadet fuldstændigt.

Dead by Daylight - The Saw® Chapter [Steam RU] er en digital action-tilføjelse til spillet Dead by Daylight, som blev udgivet den 11. december 2018. Udvidelsen inkluderer en ny morder ved navn Pig, overlevende David Tapp og et kort. Saw-kapitlet er navnet på denne tilføjelse.

For at aktivere tilføjelsen skal du have spillet Dead by Daylight på din Steam-konto, samt en russisk Steam-konto, der angiver Rusland som landet og russiske rubler som kontovaluta. Aktivering finder sted på Steam-platformen i Den Russiske Føderation. Ved køb af et tillæg modtager du en unik kode, som du skal sende til sælgeren. Tilføjelsen vil blive sendt til dig som en gave (gave) til din Steam-konto. Efter at have accepteret gaven, skal du vente, indtil tilføjelsesfilerne er fuldt downloadet til dit bibliotek.

Det smukke HTML-design af den digitale varebutik giver dig mulighed for bekvemt at sætte dig ind i beskrivelsen af ​​tilføjelsen, dens funktioner og systemkrav. Du kan bedømme forsiden af ​​tilføjelsen, se skærmbilleder og læse anmeldelser fra andre brugere. Alle de nødvendige oplysninger om Dead by Daylight - The Saw® Chapter [Steam RU] præsenteres i en tilgængelig og bekvem form, så du kan træffe det rigtige valg og nyde spillet fuldt ud.


***


Dead by Daylight - The Saw® Chapter er en udvidelsespakke til Dead by Daylight-spillet. Det inkluderer en ny Killer - Pig, samt en Survivor - David Tapp og et kort forbundet med verden af ​​filmen "Saw".

For at aktivere tilføjelsen skal du have spillet Dead by Daylight på din Steam-konto. Tilføjelsen sendes i form af en gave (gave) og vil blive aktiveret på en russisk Steam-konto inden for et par minutter, efter at alle betingelser er blevet opfyldt.

For at modtage tilføjelsen skal du have en russisk konto med det angivne land Rusland og kontovalutaen - russiske rubler.

Aktivering foregår på Steam-platformen. For at gøre dette skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge på med en eksisterende. Efter at have modtaget en meddelelse om, at en gave er sendt, skal du acceptere den og vente, indtil tilføjelsesfilerne er downloadet fuldstændigt. Ekstra leveringstid kan variere fra 2 til 30 minutter, hvis sælgeren er online, og fra 2 minutter til 24 timer, hvis den er offline.


***


  1. Et fantastisk spil for horror-fans. Jeg kunne især godt lide den nye karakter fra filmen Saw.
  2. Spillet er meget spændende og skaber en atmosfære af ægte rædsel. Nyt indhold gør det endnu mere interessant.
  3. Grafikken og lydeffekterne er i top. Spillet er meget realistisk og giver dig mulighed for at fordybe dig i en verden af ​​rædsel.
  4. Et fremragende valg til at spille med venner. Masser af interessante karakterer og muligheder for samspil.
  5. Et meget spændende og usædvanligt spil, der ikke vil lade dig kede dig. Den nye tilføjelse tilføjer endnu mere variation.
  6. En fantastisk måde at tilbringe en aften med venner. Spillet byder på mange forskellige modes og muligheder for at spille.
  7. Spillet har et interessant og spændende plot. Hver karakter har deres egen historie, som giver dig mulighed for at dykke dybere ned i spilverdenen.
  8. Dead by Daylight - The Saw Chapter er en fremragende tilføjelse til spillet, som giver dig mulighed for at kaste dig ud i en verden af ​​frygt og rædsel, hvor hvert skridt kan være dit sidste.
  9. Jeg er helt vild med denne tilføjelse! Det tilføjer mange nye elementer til spillet og gør det endnu mere interessant.
  10. Hvis du elsker overlevelsesspil, så er Dead by Daylight - The Saw Chapter et must-køb. Dette er en af ​​de bedste tilføjelser til spillet, jeg nogensinde har set.
  11. Fantastisk tilføjelse til spillet! Det tilføjer nye figurer, våben og meget mere, hvilket gør spillet endnu mere interessant.
  12. Dead by Daylight - The Saw Chapter er en rigtig gave til fans af spillet. Det giver dig mulighed for at kaste dig ud i en verden af ​​rædsel og opleve ægte adrenalin.
  13. Hvis du vil have mest muligt ud af Dead by Daylight, så sørg for at købe denne tilføjelse. Det tilføjer mange nye funktioner og gør spillet endnu mere spændende.
  14. Dead by Daylight - The Saw Chapter er et sandt mesterværk! Det giver spillerne mulighed for at kaste sig ud i en verden af ​​rædsel og opleve ægte frygt.
  15. Hvis du leder efter noget nyt og interessant i Dead by Daylight, så er denne tilføjelse præcis, hvad du har brug for. Det tilføjer mange nye elementer til spillet, som ikke vil efterlade dig ligeglad.
  16. Dead by Daylight - The Saw Chapter er en af ​​de bedste tilføjelser til et spil, jeg nogensinde har set. Det tilføjer mange nye funktioner og mærker



Ejendommeligheder:




Gameplayet i Dead by Daylight - The Saw Chapter er meget vanedannende og interessant.

Tilføjelsen af ​​en ny morder og overlever fra Jigsaw-filmfranchisen gør spillet endnu sjovere.

Grafik og lyddesign på højt niveau, skaber en atmosfære af rædsel og spænding.

Ved at købe den digitale version kan du spare tid på ture i butikken og installation af spillet.

Steam-versionen giver dig mulighed for at spille med hele verden og nyde multiplayer-tilstanden.

Regelmæssige opdateringer og patches forbedrer spillets stabilitet og tilføjer nyt indhold.

En fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller møde nye mennesker online.

Spillet kræver ikke høj computerydelse, hvilket gør det tilgængeligt for de fleste spillere.

Muligheden for at vælge en spiltilstand giver dig mulighed for at tilpasse processen, så den passer til dine præferencer og humør.

Dead by Daylight - The Saw Chapter er en fantastisk tilføjelse til hovedspillet, der giver dig mulighed for at dykke endnu dybere ned i gyserens verden.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)