Dead by Daylight ✅(Steam Key/ALL COUNTRIES)+GIFT

✅ LICENS AKTIVERING NØGLE TIL SPILLET Dead by Daylight VISES I BROWSERVINDUET OG SENDES AUTOMATISK TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!!

Platform: PC

Aktivering: Steam

Sprog: russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk.

Regionale restriktioner: Ingen regionale restriktioner (REGION GRATIS)

TIL STEDE!!! SKRIV EN POSITIV ANMELDELSE MED ORDENE "JEG VIL HA EN GAVE" OG DUPLICER DEN BESKED (i KORRESPONDANCE-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), SOM DU ER GARANTERET AT MODTAGE ET TILFÆLDIGT, BILLIGT Steam-SPIL.

Hvis du ikke skrev i korrespondance med sælgeren, så skal du ikke blive fornærmet, når du ikke modtager gaven.

OM SPILLET:

Dead by Daylight er et 4 mod 1 multiplayer-gyserspil, hvor en spiller påtager sig rollen som en brutal Killer, mens de andre fire spillere er Survivors, der forsøger at undslippe morderen. Overlevende spiller fra et tredjepersonsperspektiv og har fordelen af ​​situationsbevidsthed. Morderen spiller i første person og er mere fokuseret på sit bytte. Målet for de overlevende i hvert spil er at prøve ikke at blive fanget af morderen og undslippe mordscenen - det lyder nemmere, end det faktisk er, især når situationen ændrer sig i hvert spil.

En garanteret licensaktiveringsnøgle til spillet Dead by Daylight vil blive vist i browservinduet og automatisk sendt til din e-mail efter betaling. Spillet er tilgængeligt på pc-platformen og aktiveres på Steam. Udover russisk understøtter spillet også engelsk, fransk, italiensk og tysk. Der er ingen regionale restriktioner (REGION GRATIS).

Plus, når du køber spillet, kan du få en gratis gave af et tilfældigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "JEG ØNSKER EN GAVE" og duplikere den på fanen KORRESPONDENS på ordresiden Oplata.info. Glem ikke at kontakte sælgeren for at modtage din gave.

Dead by Daylight er et multiplayer-gyserspil, hvor fire spillere spiller som Survivors, og en spiller spiller som den brutale Killer. Overlevende spiller fra et tredjepersons perspektiv og har fordelen af ​​situationsbevidsthed, mens Morderen spiller fra et førstepersonsperspektiv og er fokuseret på deres bytte. Målet for de overlevende er at flygte fra morderen og holde sig i live. Miljøet ændrer sig i hvert spil, hvilket gør det mere interessant.

Når du køber Dead by Daylight-spillet, er du garanteret at modtage en licensaktiveringsnøgle, som vil blive vist i dit browservindue og automatisk sendt til din e-mail efter betaling. Spillet er tilgængeligt på pc-platformen og aktiveres på Steam. Ud over russisk understøtter den også engelsk, fransk, italiensk og tysk. Der er ingen regionale restriktioner (REGION GRATIS).

Som en bonus kan du få et tilfældigt spil på Steam ved at skrive en positiv anmeldelse med sætningen "I WANT A GIFT" og duplikere den i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Kontakt sælgeren for at modtage din gave. Glem ikke, at hvis du ikke skriver en anmeldelse, vil du ikke kunne modtage en gave.

Dead by Daylight ✅(Steam Key/ALL COUNTRIES)+GIFT

Dead by Daylight er et multiplayer-gyserspil, hvor en spiller spiller som den brutale Killer, og de andre spillere spiller som Survivors. Målet for de overlevende er at flygte fra morderen og holde sig i live. Miljøet ændrer sig i hvert spil, hvilket gør det mere interessant.

Når du køber Dead by Daylight, modtager du en licensaktiveringsnøgle til Steam-platformen, som kan aktiveres i alle lande. Derudover kan du med dit køb modtage en gratis gave - et tilfældigt spil på Steam.

Dead by Daylight understøtter russisk, engelsk, fransk, italiensk og tysk. Der er ingen regionale restriktioner (REGION GRATIS).

Dead by Daylight er et sjovt multiplayer-gyserspil, hvor en spiller spiller som den brutale Killer, og de andre spillere spiller som Survivors. Målet for de overlevende er at flygte fra morderen og holde sig i live. Spillet vil forbløffe dig med sin atmosfære og få dig til at anstrenge alle dine sanser.

Når du køber Dead by Daylight i vores butik, modtager du en licensaktiveringsnøgle til Steam-platformen, som kan aktiveres i alle lande. Derudover kan du modtage en gratis gave - et tilfældigt spil på Steam. Dette spil vil være en fantastisk tilføjelse til Dead by Daylight og vil give dig mulighed for at nyde gameplayet endnu mere.

Dead by Daylight understøtter russisk, engelsk, fransk, italiensk og tysk. Der er ingen regionale begrænsninger (REGION FREE), som giver dig mulighed for at spille spillet i ethvert område. Når du køber Dead by Daylight fra en digital butik, kan du være sikker på produktets kvalitet og få mest muligt ud af spillet.

Dead by Daylight er et multiplayer-gyserspil, hvor en spiller spiller som den brutale Killer, og de andre spillere spiller som Survivors. Målet for de overlevende er at undslippe morderen og holde sig i live, mens morderen fokuserer på sit bytte. Miljøet ændrer sig i hvert spil, hvilket gør det mere interessant og spændende.

Når du køber Dead by Daylight, modtager du en licensaktiveringsnøgle til Steam-platformen, som kan aktiveres i alle lande. Spillet understøtter russisk, engelsk, fransk, italiensk og tysk. Der er ingen regionale restriktioner (REGION GRATIS).

En garanteret licensaktiveringsnøgle til spillet Dead by Daylight vil blive vist i browservinduet og automatisk sendt til din e-mail efter betaling. Spillet er tilgængeligt på pc-platformen og aktiveres på Steam.

Derudover, når du køber spillet, kan du modtage en gratis gave - et tilfældigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "JEG ØNSKER EN GAVE" og duplikere den på fanen KORRESPONDENS på ordresiden Oplata.info. Kontakt sælgeren for at modtage din gave. Glem ikke, at hvis du ikke skriver en anmeldelse, vil du ikke kunne modtage en gave.


***


Dead by Daylight er en licensaktiveringsnøgle til spillet på pc-platformen på Steam. Efter betaling vil nøglen blive vist i browservinduet og vil automatisk blive sendt til din e-mail. Spillet understøtter flere sprog, herunder russisk, engelsk, fransk, italiensk og tysk, og har ingen regionale begrænsninger.

Dead by Daylight er et multiplayer-gyserspil, hvor fire spillere spiller som Survivors og en femte spiller som den brutale Killer. Målet for de overlevende er at flygte fra morderen, og morderen for at forhindre dem i at gøre det. Spillet aktiveres via Steam efter download og installation af programmet.

Når du køber Dead by Daylight nu, vil du modtage en ekstra gave - et tilfældigt spil på Steam, hvis du skriver en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikerer denne besked i afsnittet "Korrespondance" på Oplata.info bestillingsside.


***


  1. Dead by Daylight er et fantastisk spil for fans af horror og multiplayer.
  2. Steam-tasten til Dead by Daylight giver dig mulighed for øjeblikkeligt at starte spillet og nyde dets gameplay.
  3. Dead by Daylight har et unikt koncept, hvor spillere kan spille som enten jaget eller jæger.
  4. Dead by Daylights dybe våben og karakterer giver spillerne mulighed for at tilpasse deres spillestil.
  5. Dead by Daylight er et godt valg til et aftenspil med venner.
  6. Interessante og intense kampe i Dead by Daylight vil ikke lade dig kede dig.
  7. Det er rart at modtage en gave sammen med en dampnøgle til Dead by Daylight.
  8. Dead by Daylight er en fantastisk måde at slappe af efter en travl dag og slappe af.
  9. Dead by Daylight er et meget genspilbart spil, hver kamp vil være unik.
  10. Dead by Daylight er et af de bedste multiplayer-gyserspil på markedet.



Ejendommeligheder:




Dead by Daylight er et fantastisk spil for dem, der elsker horror og samarbejdende gameplay!

Et fremragende valg til fester med venner - Dead by Daylight vil ikke efterlade dig ligeglad!

Ved at købe Dead by Daylight får du mange timers spændende gameplay og uforglemmelige følelser.

Et fascinerende plot og interessante karakterer - Dead by Daylight vil bestemt ikke lade dig kede dig.

Dead by Daylight er et spil med fremragende grafik og lyddesign, der skaber en unik atmosfære af frygt og rædsel.

Hvis du kan lide spil med udfordrende gameplay, så er Dead by Daylight et godt valg for dig.

Dead by Daylight er et spil, der vil imponere selv de mest sofistikerede spillere.

En fremragende co-op-tilstand og evnen til at spille som forskellige karakterer er det, der gør Dead by Daylight til et rigtigt mesterværk.

Dead by Daylight er et spil, der vil give dig uforglemmelige følelser og mange timers sjov!

Hvis du vil teste dine nerver, så er Dead by Daylight spillet, du skal prøve!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)