Dead by Daylight: Ghost Face XBOX (DLC) ? Ключ

Efter betaling vil du modtage en original digital licensnøgle til at downloade DLC'en "Dead by Daylight: Spøgelsesansigt" til XBOX ONE og XBOX SERIES X|S-konsoller. Glem ikke at aktivere nøglen inden for 24-48 timer efter købet. Bemærk venligst: Dette er en tilføjelse og kræver det grundlæggende Dead by Daylight-spil for at installere!

DLC'en inkluderer Spøgelsesansigt, en naturlig stalker, der ser sine ofre, før de slår til. Ghost Face DLC inkluderer to eksklusive genstande: Monochrome Maniac Body og Silversteel Tactical Knife. Disse varer er kun tilgængelige som en del af udvidelsen. Aktiveringsregion - Argentina. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Du vil modtage detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger den sammen med nøglen.

Efter aktivering vil spillet blive knyttet til din Microsoft-konto uden regionale begrænsninger. Du kan downloade spillet i enhver region og til enhver tid på ethvert tilgængeligt sprog. Før du køber, skal du omhyggeligt læse spillet: genre, vægt, tilgængeligt sprog osv.

Aktiveringsmetode ved hjælp af VPN:

  1. Download Hola Free VPN-appen fra AppStore eller VPN.lat fra Android Market (Play Market).
  2. Start appen, og vælg Argentina som din VPN-kilde.
  3. Brug en browser til at gå til Microsofts websted.
  4. Log ind på din konto.
  5. Indtast nøglen og klik på "bekræft".
  6. Alt er klar, spillet er knyttet til din konto og kan downloades på konsollen.

Hvis spillet ikke vises på listen over spil, der er tilgængelige til download umiddelbart efter indløsning af koden, kan det betyde, at konsollen var tændt, da koden blev indløst. Vent et par minutter, eller sluk og tænd for din konsol. Hvis du har problemer med koden, er sælgeren altid klar til at hjælpe. For en positiv anmeldelse af et produkt vil du modtage 2% cashback.

Bemærk venligst følgende:

  1. Alle nøgler er testet inden salg og virker. De blev købt med personlige midler.
  2. Der gives ikke tilbagebetaling, hvis du har købt det forkerte produkt, ikke kan aktivere nøglen, ikke har læst beskrivelsen, eller det påkrævede sprog ikke er tilgængeligt.
  3. Sælger er åben for dialog og står klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer med produktet.

Dead by Daylight: Ghost Face XBOX (DLC) ? Ключ

Dead by Daylight: Ghost Face XBOX er en tilføjelse til Dead by Daylight, der giver dig mulighed for at nyde nye funktioner og udfordringer i spillet. Med denne DLC modtager du en original digital licensnøgle til download på XBOX ONE og XBOX SERIES X|S-konsoller. Efter betaling får du udleveret en nøgle, som skal aktiveres inden for 24-48 timer.

Bemærk venligst, at du skal bruge basisspillet Dead by Daylight for at installere denne DLC. Derfor, før du køber, skal du omhyggeligt læse spillet: genre, vægt, tilgængeligt sprog osv.

DLC'en inkluderer Ghost Face, en naturlig stalker, der ser sine ofre, før de slår til. GhostFace DLC inkluderer også to eksklusive genstande til Ghost Face: Monochrome Maniac Body og Silversteel Tactical Knife. Begge varer er kun tilgængelige som en del af udvidelsen.

Aktiveringsregion - Argentina. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Du vil modtage detaljerede instruktioner til brug af VPN sammen med nøglen. Efter aktivering af nøglen vil spillet blive knyttet til din Microsoft-konto uden regionale begrænsninger. Du kan downloade spillet i enhver region og til enhver tid på ethvert tilgængeligt sprog.

Aktiveringsmetode ved hjælp af VPN:

  1. Download Hola Free VPN-appen fra AppStore eller VPN.lat fra Android Market (Play Market).
  2. Start appen, og vælg Argentina som din VPN-kilde.
  3. Brug en browser til at gå til Microsofts websted.
  4. Log ind på din konto.
  5. Indtast nøglen og klik på "bekræft".
  6. Alt er klar, spillet er knyttet til din konto og kan downloades på konsollen.

Hvis du har problemer med koden, er sælgeren altid klar til at hjælpe. For en positiv anmeldelse af et produkt vil du modtage 2% cashback. Noter det:

  1. Alle nøgler er testet inden salg og virker. De blev købt med personlige midler.
  2. Der gives ikke tilbagebetaling, hvis du har købt det forkerte produkt, ikke kan aktivere nøglen, ikke har læst beskrivelsen, eller det påkrævede sprog ikke er tilgængeligt.
  3. Sælger er åben for dialog og står klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer med produktet.

Dead by Daylight: Ghost Face XBOX (DLC) er en tilføjelse til Dead by Daylight, der er tilgængelig til XBOX ONE og XBOX SERIES X|S-konsollerne. Efter betaling modtager du den originale digitale licensnøgle til download af DLC. Bemærk venligst, at du skal bruge basisspillet Dead by Daylight for at installere denne DLC.

Ghost Face DLC indeholder den naturlige stalker Ghost Face, som ser sine ofre, før de slår til. DLC'en inkluderer også to eksklusive genstande: Monochrome Maniac Body og Silver Steel Tactical Knife. Begge varer er kun tilgængelige som en del af udvidelsen.

Den vigtigste aktiveringsregion er Argentina. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Du vil modtage detaljerede instruktioner til brug af VPN sammen med nøglen. Efter aktivering af nøglen vil spillet blive knyttet til din Microsoft-konto uden regionale begrænsninger. Du kan downloade spillet i enhver region og til enhver tid på ethvert tilgængeligt sprog.

For at aktivere nøglen skal du downloade Hola Free VPN-applikationen fra AppStore eller VPN.lat fra Android Market (Play Market), vælge Argentina som VPN-kilde, gå til Microsofts websted via en browser, log ind på din konto, indtast nøglen og klik på "bekræft" ". Hvis du har problemer med koden, er sælgeren altid klar til at hjælpe.

Bemærk venligst, at alle nøgler er testet før salg og virker. Der ydes dog ikke refusion, hvis du har købt det forkerte produkt, ikke kan aktivere nøglen, ikke har læst beskrivelsen, eller det påkrævede sprog ikke er tilgængeligt. Sælger er altid åben for dialog og klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer med produktet.


***


Dead by Daylight: Ghost Face XBOX (DLC) er en tilføjelse til spillet "Dead by Daylight" til XBOX ONE og XBOX SERIES X|S-konsollerne. Efter købet modtager du en original digital licensnøgle, som skal aktiveres inden for 24-48 timer. Det er vigtigt at bemærke, at grundspillet "Dead by Daylight" er påkrævet for at installere denne DLC.

Udvidelsen inkluderer en ny karakter, Ghost Face, som er en stalker, der ser sine ofre, før de slår til. DLC'en inkluderer også to eksklusive genstande til Ghost Face: Monochrome Maniac Body og Silversteel Tactical Knife.

Nøglen er aktiveret i Argentina-regionen, og for at aktivere den skal du bruge en VPN med forbindelse til det pågældende land. Når det er aktiveret, vil spillet ikke have regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto.

Inden du køber, er det vigtigt at sætte dig ind i spillets karakteristika, såsom genre, vægt, tilgængeligt sprog mv. Hvis der opstår problemer med produktet, står sælgeren altid klar til at hjælpe. Refusion vil ikke blive udstedt af årsager relateret til forkert køb eller sproglig uoverensstemmelse. Hvis du har en positiv anmeldelse af produktet, vil du modtage 2% cashback.


***


  1. Fantastisk tilføjelse til spillet! Ghost Face tilføjer et nyt niveau af frygt til gameplayet.
  2. Jeg er meget glad for denne DLC! Den nye karakter passer perfekt ind i verden af ​​Dead by Daylight.
  3. Ghost Face er min nye yndlingsfigur! Det er meget interessant og unikt, og jeg nyder det, hver gang jeg spiller det.
  4. Denne DLC er helt fantastisk! Nye kort, nye frynsegoder, en ny morder - alt dette gør spillet endnu mere spændende.
  5. Hvis du elsker Dead by Daylight, så er denne DLC et must have! Det tilføjer mange nye funktioner og forbedringer, som du vil nyde.
  6. En meget god tilføjelse til spillet! Ghost Face er en dræber, der ser ud og føles unik, og det gør spillet endnu mere interessant.
  7. Jeg elsker denne DLC! Det nye niveau af frygt, som Ghost Face tilføjer, får mig til at ryste af spænding, hver gang jeg spiller.



Ejendommeligheder:




Fantastisk ekstra indhold til Dead by Daylight!

Ghost Face er en sjov og interessant karakter, der tilføjer variation til spillet.

DLC'en var let at erhverve, nøglen blev aktiveret øjeblikkeligt.

Jeg anbefaler det til alle, der kan lide at spille Dead by Daylight.

En fantastisk måde at udvide spiloplevelsen i Dead by Daylight.

Nye funktioner og færdigheder hos helten Ghost Face gjorde spillet endnu mere spændende.

DLC Dead by Daylight: Ghost Face XBOX er et godt valg for alle survival horror fans.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)