DBD - Kasket _ Rottens år _ og våben _ Scarlet Blade _

Umiddelbart efter betaling modtager du en kode til at få 168.888 blodpoint i spillet "Dead By Daylight". Denne nøgle har ingen geografiske begrænsninger og kan aktiveres i enhver region. Den samme nøgle kan dog kun bruges én gang pr. konto. Koden skal aktiveres inden 02/07/2023 kl. 19:00 Moskva-tid.

For at aktivere koden skal du gøre følgende:

  1. Start Dead by Daylight.
  2. Vælg menuen "BUTIK" og gå til fanen "FUNKTION".
  3. I øverste højre hjørne af skærmen skal du vælge "Indløs kode".
  4. Indtast den modtagne nøgle efter købet.

DBD - År for rottehætten og det skarlagenrøde våben

Denne digitale genstand er en speciel pakke, der inkluderer Rotteårets hætte og Scarlet Blade-våben i Dead by Daylight.

The Year of the Rat-hætten er en eksklusiv genstand, som ikke kan fås i det almindelige spil. Den har et unikt design, der afspejler det kinesiske nytår og symbolet på rottens år. Kasketten er en kosmetisk genstand og påvirker ikke gameplayet.

Scarlet Blade-våbnet er også en kosmetisk genstand. Den har et smukt design, der giver våbnet et unikt look. Våben påvirker ikke gameplayet og giver ikke spillere nogen fordele i spillet.

Denne digitale genstand er et godt valg for Dead by Daylight-fans, der ønsker at tilføje en unik stil til deres karakter.

For at få "Year of the Rat"-hætten og "Scarlet Blade"-våbenet, skal du købe en digital nøgle og aktivere den i spillet.

DBD - Year of the Rat Cap og Scarlet Blade Weapon er yderligere digitalt indhold til Dead by Daylight. The Year of the Rat Cap har et unikt design, der afspejler det kinesiske nytår og symbolet på Rottens år, og er en eksklusiv genstand, der ikke er tilgængelig i det almindelige spil. Det påvirker ikke gameplayet og fungerer som en kosmetisk genstand for at give din karakter en unik stil.

Scarlet Blade våbnet er også en kosmetisk genstand og har et smukt design, der giver våbnet et unikt look. Det påvirker ikke gameplayet og giver ikke spillere nogen fordele i spillet.

For at modtage en kasket og våben skal du købe en digital nøgle og aktivere den i spillet. Sammen med kasketten og våbenet modtager du også en genanvendelig kode til 168.888 Blood Points i Dead by Daylight. Nøglen har ingen geografiske begrænsninger og kan aktiveres i enhver region én gang pr. konto. Koden skal aktiveres inden 02/07/2023 kl. 19:00 Moskva-tid ved at følge instruktionerne i menuen "BUTIK" i spillet "Dead by Daylight".

Dette produkt er et godt valg for fans af spillet, der ønsker at give deres karakter en unik stil og få ekstra blodpoint til at udvikle deres karakter i spillet Dead by Daylight.


***


DBD - Year of the Rat Cap og Scarlet Blade Weapon er yderligere genstande til spillet Dead By Daylight. Kasketten er en af ​​de kosmetiske genstande og har et design forbundet med rottens år. Scarlet Blade-våbnet er også en kosmetisk genstand og har et unikt design i spillet. Begge elementer påvirker ikke gameplayet og giver ingen fordele i spillet. De kan aktiveres ved at indtaste en særlig kode, som du modtager efter køb af en genbrugskode til 168.888 blodpoint i spillet "Dead By Daylight". Koden har ingen territoriale begrænsninger og kan aktiveres i enhver region. Glem ikke, at koden skal aktiveres inden 02/07/2023 19:00 Moskva-tid ved at følge instruktionerne


***


  1. The Year of the Rat kasketten fra DBD er et fremragende valg for alle, der ønsker at skille sig ud fra mængden og understrege deres individualitet.
  2. Scarlet Blade-våbenet er et kraftfuldt og effektivt våben, der vil hjælpe dig med at vinde enhver kamp.
  3. Kvaliteten af ​​Rotteårets kasket er fremragende - den er ikke kun smuk, men også holdbar og nem at bruge.
  4. Scarlet Blade-våbenet er et fremragende valg for alle, der leder efter et pålideligt og effektivt våben til deres eventyr.
  5. The Year of the Rat cap fra DBD er en ideel gave til alle fans af lyst og usædvanligt tilbehør.
  6. Scarlet Blade-våbenet er ikke kun et kraftfuldt våben, men også et ægte kunstobjekt, der vil glæde dig med dets udseende.
  7. The Year of the Rat kasketten fra DBD er en fantastisk måde at udtrykke din kærlighed til usædvanlige ting og understrege din individualitet.
  8. Scarlet Blade-våbenet er et pålideligt og effektivt værktøj, der hjælper dig med at nå dine mål i enhver situation.
  9. The Year of the Rat kasket fra DBD er et stilfuldt og lyst tilbehør, der vil passe til ethvert look og gøre dit liv lysere.
  10. Scarlet Blade-våbenet er ikke bare et våben, det er et ægte symbol på styrke og kraft, der vil hjælpe dig med at vinde enhver kamp.



Ejendommeligheder:




Cap Year of the Rat er et fantastisk tilbehør til ægte stilkendere. Håndværket er i top, og designet er imponerende og mindeværdigt.

Scarlet Blade-våbnet er et rigtigt must-have for actionspilelskere. Våbnet har en højkvalitets 3D-model, detaljering og animation udføres på højeste niveau.

The Year of the Rat-hætten og Scarlet Blade-våbenet er et godt valg for elskere af lyst og stilfuldt tilbehør under spillet. Begge produkter er af høj kvalitet, flot design og overkommelig pris.

Cap Year of the Rat - en fantastisk gave til dine venner og familie. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, sidder godt på hovedet og passer godt til ethvert outfit.

Scarlet Blade-våbnet er ikke bare en genstand i spillet, men et rigtigt mesterværk i verden af ​​virtuelle våben. Dens detaljering og udarbejdning er så høj, at det føles som om den ligger lige i dine hænder.

The Year of the Rat-hætten og Scarlet Blade-våbenet er den perfekte kombination for dem, der elsker stilfuldt og funktionelt tilbehør. Begge produkter er af høj kvalitet, ser godt ud og er behagelige at røre ved.

Scarlet Blade våbenet er ikke kun smukt, men også meget praktisk at bruge. Takket være dens omfattende animation og unikke egenskaber giver den dig mulighed for at øge din effektivitet i kampen og nyde spillet.

Cap Year of the Rat er et godt valg for elskere af lyst og stilfuldt tilbehør. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, sidder godt på hovedet og tiltrækker andres opmærksomhed.

Scarlet Blade-våbenet er et rigtigt kunstværk i verden af ​​virtuelle våben. Dens detaljering, animation og soundtrack er lavet på højeste niveau, hvilket giver dig mulighed for at fordybe dig fuldt ud i gameplayet.

The Year of the Rat-hætten og Scarlet Blade-våbenet er et godt valg for dem, der elsker stilfuldt tilbehør af høj kvalitet. Begge produkter er en perfekt kombination af funktionalitet og æstetisk design.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)