✅ Days Gone Türkiye Steam Commission 0%?

For at betale uden kommission anbefaler vi at vælge FreeKassa-tjenesten. Alle nøgler er købt lovligt, og her kan du købe en licensaktiveringsnøgle til spillet Days Gone til PC på Steam-platformen i Tyrkiet. Efter dit første køb får du rabat på alle efterfølgende køb af varer fra vores butik. Umiddelbart efter betaling vil du modtage et link til adgang til spilaktiveringsnøglen til den e-mail, der er angivet under købet. Derudover vil enhver køber, der giver positiv feedback, modtage en gave.

Days Gone er et post-apokalypse-actionspil i åben verden, som nu er tilgængeligt for pc-brugere. Du vil spille som diakon St. John, en erfaren motorcyklist og afghansk veteran, der forsøger at overleve i en verden, der er blevet offer for en frygtelig pandemi. Det meste af befolkningen er blevet til freaks - skøre mutanter, der forenes i horder og tilpasser sig det mest fjendtlige miljø. For at overleve skal du bruge forskellige strategier - sæt stealth-fælder eller lav kraftfulde våben og indled et frontalangreb. Men de inficerede er ikke den eneste trussel, da Deacon jages af banditter, kultister og lokal fauna.

For at modtage en gave i form af et Steam-spil, skal du købe spillet, give en positiv anmeldelse og vente (udsendes hver 48. time). Spillet er aktiveret på Steam-platformen, spilsproget er flersproget, og aktiveringsregionen er Tyrkiet.

Den digitale varebutik præsenterer det digitale produkt "Days Gone" til Steam-platformen, aktiveringsregion - Tyrkiet. Når du betaler for dette produkt gennem FreeKassa-tjenesten, er provisionen 0%.

Days Gone er et spændende post-apokalyptisk actionspil i åben verden. Det vil tage dig til en ødelagt verden ramt af en mystisk epidemi. I denne verden vil du spille rollen som diakon St. John - en erfaren motorcyklist og veteran fra Afghanistan. Du skal kæmpe for overlevelse i et miljø, hvor det meste af befolkningen er blevet til freaks - skøre mutanter, der forenes i horder og tilpasser sig det mest fjendtlige miljø.

Spillet byder på mange muligheder for overlevelse, herunder at lave og bruge fælder. Du vil også være i stand til at skabe våben og bekæmpe andre overlevende, banditter, kultister og endda lokal fauna.

Det er også værd at bemærke, at når du foretager dit første køb i vores butik, får du rabat på alle efterfølgende køb. Og efter at have købt dette produkt, vil du modtage et link til din e-mailadresse for at få adgang til licensaktiveringsnøglen til spillet.

Days Gone er et post-apokalyptisk actionspil i åben verden tilgængeligt for pc-brugere på Steam-platformen i Tyrkiet. Spilleren påtager sig rollen som diakon St. John, en erfaren motorcyklist og Afghanistan-veteran, der forsøger at overleve i en verden, der er ramt af en frygtelig pandemi. Det meste af befolkningen er blevet til freaks - skøre mutanter, der forenes i horder og tilpasser sig det mest fjendtlige miljø. For at overleve skal spilleren bruge forskellige strategier, såsom at sætte fælder ved at bruge stealth eller lave kraftfulde våben og lancere et frontalangreb. Men de inficerede er ikke den eneste trussel, da Deacon jages af banditter, kultister og lokal fauna.

Spilaktiveringsnøglen er licenseret og vil blive sendt til den e-mailadresse, der er angivet under købet, umiddelbart efter betaling. Spilsproget er flersproget, og aktiveringsregionen er Türkiye. Når du betaler for dette produkt gennem FreeKassa-tjenesten, er provisionen 0%. Derudover vil enhver køber, der efterlader en positiv anmeldelse, modtage en gave - et Steam-spil. Detaljerede instruktioner for at modtage en gave før køb. Efter dit første køb i butikken får du straks rabat på alle efterfølgende køb af varer.


***


Dette produkt er en licensaktiveringsnøgle til spillet Days Gone til PC på Steam, som blev købt lovligt i Tyrkiet. Spillet er et post-apokalyptisk actionspil i en åben verden, hvor spilleren skal overleve i en verden ramt af en pandemi, hvor det meste af befolkningen er blevet til mutanter. Spilleren bliver nødt til at konfrontere freaks, banditter, sekterister og farlig lokal fauna ved hjælp af forskellige taktikker, fælder og våben. Ved at købe dette produkt modtager du en licensaktiveringsnøgle til spillet, som vil blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet umiddelbart efter betaling. Derudover modtager hver køber, der efterlader en positiv anmeldelse, et Steam-spil som gave. Betaling for varer er muligt uden kommission ved at bruge FreeKassa-tjenesten.


***


  1. Days Gone er et fantastisk spil! Plottet er fængslende fra de første minutter, og grafikken er simpelthen fantastisk. Jeg anbefaler det til alle fans af eventyrspil.
  2. Jeg købte Days Gone på Steam og fortrød det ikke! Spillet er meget interessant, og det digitale format giver dig mulighed for hurtigt at downloade spillet og begynde at spille.
  3. 0 % kommission ved køb af Days Gone i Tyrkiet - det er bare fantastisk! Jeg var i stand til at spare nogle penge og fik et fantastisk spil til en fantastisk pris.
  4. Days Gone er et spil, som jeg kan anbefale til alle. Det har et fremragende plot og mange interessante øjeblikke. Og hvis du køber det fra Tyrkiet, kan du spare penge.
  5. Jeg købte Days Gone på Steam i Tyrkiet og var meget tilfreds. Prisen var meget lavere end i andre butikker, og kvaliteten af ​​spillet var på højeste niveau.
  6. Days Gone er et godt valg for dem, der elsker open-world-spil med en interessant historie. Jeg købte den i Tyrkiet uden kommission og fik mest muligt ud af spillet.
  7. Jeg anbefaler at købe Days Gone i Tyrkiet. Dette er et fantastisk spil, der vil appellere til alle fans af eventyr og action. Og prisen for dette spil i Tyrkiet er meget attraktiv.



Ejendommeligheder:




Godt spil! Grafikken er fantastisk, og gameplayet er sjovt og vanedannende! Jeg anbefaler det til alle fans af post-apokalyptiske spil.

Jeg købte Days Gone på Steam i Tyrkiet og blev glædeligt overrasket over den gode pris og ingen kommission. Spillet er hver en øre værd!

Days Gone er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet! Spilverdenen er enorm, og plottet og karaktererne får dig til at føle, at du er i en rigtig postapokalyptisk virkelighed.

Jeg købte Days Gone i Tyrkiet for at spare på kommission, og det var den bedste beslutning, jeg kunne tage! Spillet er så vanedannende, at jeg ikke kan stoppe med at spille det.

Jeg har allerede gennemført Days Gone på PlayStation, men besluttede at købe det på Steam i Tyrkiet for at spille det igen på pc. Og jeg er ikke skuffet! Spillet ser fantastisk ud og fungerer upåklageligt.

Days Gone er et spil, der får dig til at føle, at du er i zombieapokalypsens virkelige verden. Den er fuld af dramatiske drejninger og uforglemmelige øjeblikke.

Jeg købte Days Gone på Steam i Tyrkiet og var meget tilfreds med mit køb. Spillet giver en masse muligheder for at udforske og bekæmpe zombier, samt en spændende historie, der får dig til at tro på helte.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)