Days Gone (Offline) Steam + Regionsfri + opdateringer

Beskrivelse:

Tak fordi du har valgt og købt vores produkt. Med venlig hilsen GameKey-CLUB.

Altid for dig: ideelle priser + rabatter og hurtig support.

▒▓█ Der kræves en speciel klient - Steam til pc. █▓▒

✔️ OBS! Spillet er kun muligt i offline-tilstand.

✔️ Ved at købe dette produkt, er du garanteret at modtage:

  • Én aktivering pr. pc;
  • Steam-konto med spillet Days Gone (med delt adgang, til at spille offline);
  • Kontoadgang er garanteret i 90 dage; kontodata kan ikke ændres;
  • Alle konti er personlige, så ingen vil ændre adgangskoden eller fjerne kontoen;
  • Spillet blev officielt købt, hvilket garanterer permanent adgang til spillet og al DLC;
  • Regionale restriktioner: Region GRATIS - ingen restriktioner;
  • Alle andre spil på kontoen er inkluderet som en bonus.

▒▓█ Download Steam-klient: █▓▒

▓█ INDSTILLING AF OFFLINE TILSTAND:

For at begynde at spille Days Gone skal du:

  1. Hvis du ikke har Steam-klienten installeret, skal du downloade og installere den.
  2. Log ind på din købte Steam-konto med vores detaljer.
  3. Gå til afsnittet "Bibliotek" og download spillet Days Gone.
  4. Efter installationen skal du køre spillet i 2-3 minutter, og derefter lukke det.
  5. Slå offlinetilstand til (venstre hjørne - Steam - offlinetilstand).
  6. Nyd gameplayet.

GameKey-CLUB tak, fordi du har købt spillet Days Gone. Installation og konfiguration af offlinetilstand er enkel og tager ikke meget tid. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte vores hurtige supportteam, som står klar til at hjælpe dig til enhver tid. Glem ikke også at tjekke for andre spil på din konto som en bonus. Vi ønsker dig et behageligt spil!

Days Gone (Offline) Steam + Regionsfri + opdateringer

[Days Gone](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Days%20Gone&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Days%20Gone.) er et spændende actionspil fra SIE Bend Studio, hvor du skal overleve i en verden beboet af zombier. Du vil finde dig selv i motorcyklisten Des St. John, der forsøger at overleve i en post-apokalyptisk verden opslugt af en epidemi.

Ved at købe Days Gone i vores butik modtager du en digital nøgle til at aktivere spillet på Steam. Spillet er kun tilgængeligt i offline-tilstand, hvilket giver dig mulighed for at nyde gameplayet uden internetproblemer.

Dette produkt er også regionsfrit, hvilket betyder, at der ikke er nogen regionale begrænsninger. Du kan aktivere nøglen og spille i alle dele af verden.

Spilopdateringer er også inkluderet i produktpakken, hvilket sikrer, at du altid har adgang til nye funktioner og fejlrettelser.

Gå ikke glip af muligheden for at kaste dig ud i den spændende verden af ​​Days Gone og kæmpe for overlevelse i det post-apokalyptiske Amerika.


***


Days Gone er et action-eventyrspil udviklet af SIE Bend Studio og udgivet af Sony Interactive Entertainment. Spillere vil kaste sig ud i en post-apokalyptisk verden inficeret med en zombievirus og vil spille som biker Des St. John, der rejser på de farlige veje i Oregon for at overleve og finde sin kone.

Steam-versionen af ​​Days Gone er offline, hvilket betyder, at spillere kan spille uden adgang til internettet. Spillet er også Region Free, hvilket betyder, at det kan spilles i ethvert land uden begrænsninger. Derudover indeholder denne version af spillet opdateringer, der blev udgivet af udviklerne efter dets udgivelse, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​gameplayet og retter fejl.

Ved at købe denne version af Days Gone på Steam vil spillere opleve et spændende eventyr i zombieapokalypsens farlige verden, som kan spilles offline og uden regionsbegrænsninger, samt adgang til opdateringer, der vil forbedre gameplayet.


***


  1. Godt spil! Grafikken er på højeste niveau, et interessant plot og en masse forskellige opgaver. Jeg anbefaler det til alle fans af post-apokalyptiske spil!
  2. Days Gone er et sandt mesterværk inden for overlevelsesgenren. Spillet formidler perfekt atmosfæren fra en post-apokalyptisk verden og har også god grafik og vanedannende gameplay.
  3. Digitalt produkt af meget høj kvalitet! Spillet blev købt til offline-spil og skuffede ikke - plottet er interessant, grafikken er i top, og opdateringerne forbedrer kun spillet.
  4. Days Gone er et godt valg for fans af post-apokalyptiske spil. Den har smuk grafik og vanedannende gameplay og byder også på mange interessante opgaver og missioner.
  5. Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet! Days Gone er et sandt kunstværk. Spillet giver mange muligheder for at udforske og kæmpe for overlevelse i en post-apokalyptisk verden.
  6. Days Gone er et spil, der er værd at købe. Det tilbyder fremragende grafik, et interessant plot og mange missioner og opgaver. Derudover forbedrer opdateringer kun spillet.
  7. Jeg var meget tilfreds med mit køb af Days Gone. Det giver en masse interessante muligheder for at udforske og kæmpe for overlevelse i en post-apokalyptisk verden. Spillet har også fremragende grafik og vanedannende gameplay.




Ejendommeligheder:




Days Gone er et spændende og følelsesladet actionspil, der vil imponere enhver gamer!

Jeg har allerede gennemført Days Gone, og jeg kan sige, at dette er et af de bedste post-apokalyptiske skydespil i de senere år.

Fremragende grafik, et interessant plot, en masse fjender og våben - Days Gone vil ikke lade dig kede dig!

Hvis du elsker open world-spil, så er Days Gone præcis, hvad du har brug for!

Utroligt spændende eventyr, der får dig til at glemme virkeligheden – sådan kan Days Gone beskrives i en nøddeskal.

Days Gone er et spil, hvor du vil kæmpe for overlevelse i en post-apokalyptisk verden, og enhver beslutning kan påvirke spillets udfald.

Hvis du leder efter et spil med fantastisk grafik, en interessant historie og masser af funktioner, så er Days Gone det perfekte valg for dig!

Dette er et af de bedste spil, jeg har spillet på det seneste. En utrolig verden, mange opgaver og zombier - alt dette gør spillet spændende og spændende.

Days Gone er et spil, der ikke lader dig kede dig. Den er fuld af action, optagelser og spændende øjeblikke.

Hvis du elsker open world-spil og post-apokalyptiske temaer, så er Days Gone et af de bedste spil i sin genre.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)