Dauntless - Pulsars of Oblivion Pack DLC XBOX?

Velkommen til vores butik "HOTGAMEKEYS"! Efter at have betalt for produktet, vil du modtage en 25-cifret digital kode til Voidcore Revokers Bundle-tilføjelsen på XBOX ONE / XBOX SERIES X|S til din e-mailadresse. Nøglen købes fra den officielle Microsoft Xbox Store og aktiveres på din konto og forbliver for evigt. Nøglen aktiveres via en VPN-forbindelse, og alle handlinger er sikre for din konto og konsol. Bemærk venligst, at nøgleaktivering kun er mulig gennem Tyrkiet, og den nøjagtige region sendes sammen med nøglen.

Metoder til aktivering af en elektronisk spilnøgle:

  • For at aktivere nøglen på Android- og iOS-enheder skal du installere og køre Hola Free VPN Proxy-applikationen, følg linket https://redeem.microsoft.com i adresselinjen i din browser og indtast den købte spilnøgle. Aktiver derefter spillet og tænd for konsollen. Spillet vil være tilgængeligt til download, og i nogle tilfælde skal du genstarte spillekonsollen.
  • For at aktivere nøglen på din pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følg linket https://redeem.microsoft.com, indtast den købte spilnøgle, bekræft aktiveringen og tænd for konsollen. Spillet vil være tilgængeligt til download, og i nogle tilfælde skal du genstarte spillekonsollen. Spillet vises i sektionen Mine spil eller gennem søgningen i Microsoft Xbox Store.

Hver nøgle er individuel og er købt med personlige midler fra den officielle Microsoft Xbox Store, så den er 100 % pålidelig.

Tilføjelse 1️⃣2️⃣+ til spillet Dauntless inkluderer våben, der arbejder efter principperne om en ustabil skyggemikrosingularitet og meget mærkelige fysiklove, samt 1650 platin (1500 og en bonus på 150!) og udseendet af Pulsars of Nothingness-gentagere. Systemkrav: XBOX ONE / XBOX SERIES X|S. Spilgenre: action og eventyr, rollespil. Udgivelsesår: 2021.

Dauntless - Pulsars of Oblivion Pack DLC XBOX

Pulsars of Oblivion Pack er en 1️⃣2️⃣+ tilføjelse til Dauntless, som giver dig mulighed for at vende tilbage til Call of the Void og modtage et unikt våben - Pulsars of Oblivion-repeaterne.

Dette våben fungerer efter principperne om en ustabil skyggemikrosingularitet og meget mærkelige fysiklove og er kun tilgængeligt for dem, der er i stand til at klare dem.

Pakken indeholder også 1650 Platinum (1500 og en bonus på 150!) og et Repeater Skin, der hjælper dig med at se stilfuldt og unikt ud, mens du spiller.

Tilføjelsen er kompatibel med XBOX ONE / XBOX SERIES X|S og tilhører genren action og eventyr, rollespil. Udgivelsesår - 2021.

Pulsars of Oblivion Bundle kan købes i vores digitale butik, og du vil modtage en 25-cifret digital kode til Voidcore Revokers Bundle på XBOX ONE / XBOX SERIES X|S, som vil blive sendt til din e-mail efter betaling.

Pulsars of Oblivion DLC-pakken til Dauntless på XBOX er en tilføjelse, der inkluderer våben drevet af den ustabile Shadow Microsingularity og fysikkens mærkelige love, såvel som Pulsars of Oblivion repeater-skin og 1650 Platinum (1500 og en bonus på 150! ). Tilføjelsen er kompatibel med XBOX ONE / XBOX SERIES X|S og tilhører genren action og eventyr, rollespil. For at aktivere nøglen skal du købe den fra "HOTGAMEKEYS" butikken, hvorefter en 25-cifret digital kode til Voidcore Revokers Bundle-tilføjelsen til XBOX ONE / XBOX SERIES X|S vil blive sendt til din e-mailadresse. Nøglen købes fra den officielle Microsoft Xbox Store og aktiveres på din konto via en VPN-forbindelse, mens alle handlinger er sikre for din konto og konsol. Bemærk venligst, at nøgleaktivering kun er mulig gennem Tyrkiet, og den nøjagtige region sendes sammen med nøglen. For at aktivere nøglen på en pc eller mobile enheder skal du installere og køre Hola Free VPN Proxy-applikationen, følg linket https://redeem.microsoft.com ↗ i adresselinjen i din browser og indtast den købte spilnøgle. Spillet vil være tilgængeligt til download, og i nogle tilfælde skal du genstarte spillekonsollen.

"Pulsars of Oblivion" DLC-sættet til spillet Dauntless på XBOX ONE / XBOX SERIES X|S er en 12+ tilføjelse til spillet og inkluderer et unikt våben - repeatere "Pulsars of Oblivion", som fungerer efter principperne for en ustabil dyster mikro-singularitet og meget mærkelige fysiklove. Sættet indeholder også 1650 platin (1500 og en bonus på 150!) og et repeater-skin, der giver dig mulighed for at se stilfuld og unik ud, mens du spiller. Tilføjelsen er kompatibel med XBOX ONE / XBOX SERIES X|S og tilhører genren action og eventyr, rollespil. For at aktivere nøglen skal du købe den i HotGameKeys-butikken, hvorefter du vil modtage en 25-cifret digital kode til Voidcore Revokers Bundle-tilføjelsen på XBOX ONE / XBOX SERIES X|S på e-mail, som aktiveres d. din konto via en VPN-forbindelse. Bemærk venligst, at nøgleaktivering kun er mulig gennem Tyrkiet, og den nøjagtige region sendes sammen med nøglen. For at aktivere nøglen på Android- og iOS-enheder skal du installere og køre Hola Free VPN Proxy-applikationen, og for at aktivere på en pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen. Efter aktivering af nøglen vil spillet være tilgængeligt til download på konsollen. Nøglen kan købes fra den officielle Microsoft Xbox Store og er 100 % pålidelig.


***


Oblivion Pulsars DLC-pakken til Dauntless på XBOX er en ekstra indholdspakke, der indeholder Oblivion Pulsars repeater-skin og 1650 Platinum (1500 Platinum-mønter og en bonus på 150 Platinum-mønter), der kan bruges i spillet. Voidwalker repeatere er våben, der opererer efter principperne om en ustabil skyggemikrosingularitet. For at modtage denne pakke skal du købe en 25-cifret digital kode fra den officielle Microsoft Xbox Store og indløse den på din konto. Aktivering sker ved hjælp af en VPN-forbindelse gennem Tyrkiet. Nøgler købes med personlige midler fra den officielle Microsoft Xbox Store, så de er 100 % pålidelige. Hvis du har problemer med at aktivere nøglen, kan du kontakte supporttjenesten, som er åben fra 10:00 til 24:00 Moskva-tid i Telegram eller i personlig korrespondance.


***


  1. Et fedt sæt DLC, der tilføjer en masse nyt indhold til spillet.
  2. Jeg kunne godt lide, at sættet ikke kun indeholder nye ting, men også unikke farver og følelser for karakteren.
  3. Super fede nye våben og rustninger, der hjælper i kampe med monstre.
  4. En fantastisk måde at støtte spiludviklerne og få en masse nyt indhold til en lav pris.
  5. God kombination af pris og kvalitet. Sættet er virkelig pengene værd.
  6. Et stort udvalg af nye genstande og modifikationer, der hjælper med at diversificere gameplayet.
  7. Det er rart, at udviklerne konstant opdaterer og tilføjer nyt indhold til spillet, inklusive DLC.
  8. Sættet tilføjer nyt liv til et spil, der allerede er blevet kedeligt med dets originale indhold.
  9. Meget høj kvalitet og gennemtænkt indhold. Udviklerne forsøgte tydeligvis at skabe noget nyt og interessant.
  10. Tilføjelsen forbedrer spiloplevelsen, hvilket gør den mere interessant og varieret.




Ejendommeligheder:




Pulsars of Nothingness DLC-pakken til Dauntless på Xbox er en fantastisk tilføjelse til at udvide din spiloplevelse.

Hvis du elsker at spille Dauntless på Xbox, så er denne DLC et must! Det tilføjer mange nye elementer og funktioner.

Jeg er helt vild med Dauntless Pulsars of Nothingness Pack på Xbox! Dette er en rigtig fed tilføjelse, der giver dig mulighed for at gå dybere ind i spilverdenen.

Hvis du leder efter en måde at diversificere dit Dauntless gameplay på Xbox, er denne DLC en fantastisk mulighed. Det tilføjer en masse nye funktioner og elementer, som du vil nyde at bruge.

Pulsars of Nothingness DLC-pakken til Dauntless på Xbox er en fantastisk tilføjelse! Det giver dig mulighed for at fordybe dig i spillet endnu dybere og få endnu mere glæde af at bestå.

Hvis du spiller Dauntless på Xbox, så sørg for at tjekke denne DLC - den tilføjer et væld af nye genstande og evner for at gøre dig til en endnu mere kraftfuld jæger.

Pulsars of Nothingness Pack for Dauntless på Xbox er en fantastisk måde at udvide din spiloplevelse på. Det tilføjer en masse nye elementer, der vil diversificere dit gameplay.

Jeg vil anbefale Dauntless Pulsars DLC Pack på Xbox til alle, der spiller spillet. Det vil perfekt komplementere din samling af genstande og give dig mulighed for at få en ny spiloplevelse.

Hvis du leder efter endnu mere sjov at spille Dauntless på Xbox, skal du sørge for at tjekke denne DLC ud. Det tilføjer mange nye funktioner og elementer, der vil gøre din spiloplevelse endnu mere interessant.

Pulsars of Nothingness DLC Pack til Dauntless på Xbox er en cool tilføjelse! Det tilføjer mange nye genstande og funktioner, der vil give dig mulighed for at blive en endnu stærkere jæger.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)