DARK SOULS III (PS4/PS5/RU) Leje 10 dage?

For borgere i Rusland og CIS-landene er betaling med bankkort uden kommission tilgængelig via platformene Enot.io og Freekassa. Det er vigtigt at præcisere, at lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store ikke påvirker driften og lanceringen af ​​allerede købte spil - alt fortsætter med at fungere som før. Følgende spil er tilgængelige på PS5- og PS4-platformene: DARK SOULS III - (russisk tekst).

Du kan leje spil. Kontoen, som spillene er gemt på, er oprettet specifikt til udlejning. Spillene er officielt købt fra PS Store, hvilket giver dig en garanti. Kontoen er ikke til salg, men lejes i en vis periode med mulighed for at downloade og spille på denne profil. Denne type aktivering bruges ofte af vores service til at leje spil.

Denne mulighed er velegnet til dem, der er ligeglade med redninger eller præstationer i spillet, og som ikke har noget imod at køre spillet fra en tildelt konto. Installationsvejledning: 1) opret en ny bruger og indtast data, 2) vælg en metode til at ændre hovedsystemet, 3) installer spillet gennem biblioteket, 4) start spillet. Internettet skal være konstant forbundet.

Betingelserne for at leje et spil (konto) er som følger: spillet startes fra den udstedte konto (P2); denne type produkt sælges på lejebasis og hører til vores service; konti har ikke et PS Plus-abonnement (hvis du har et abonnement, gælder det også for vores konto); enhver manipulation med produktet med det formål at tage det i besiddelse eller at ændre data indebærer et forbud mod at bruge produktet uden at refundere restbeløbet for ubrugt tid; minimumslejeperioden er 10 dage, og hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke, i dette tilfælde kan vi tilbyde dig rabat på den efterfølgende leje; kontoen kan ikke overføres til tredjemand; Lejeforlængelse er mulig gennem mine køb på produktsiden, i korrespondancefanen eller til os i telegram.

Betingelserne for at installere et spil (konto) er som følger: kontoen er kun installeret på én konsol; Du kan kun spille med de kontodata, du modtager; du kan ikke gå til sony-webstedet, din konto er verificeret og funktionel (klar til installation på konsollen), du får data som mail: password; Disse konti kan under ingen omstændigheder ændres; du kan tilføje venner; kræver en konstant internetforbindelse.

Dette smukt designede digitale produkt er en leje af spillet DARK SOULS III til spilkonsoller PS4 og PS5 med russisk lokalisering. Lejeperioden er 10 dage, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet fuldt ud. Spillet blev officielt købt fra PS Store, som garanterer dets kvalitet og stabile drift. Derudover leveres denne udlejning af vores service, som giver de mest behagelige betingelser for spillet. Instruktionerne til at installere spillet er meget enkle og klare, og detaljerede lejebetingelser hjælper dig med at undgå mulige problemer. Nyd spillet med DARK SOULS III (PS4/PS5/RU) Lej 10 dage!

Dette produkt er en leje af spillet DARK SOULS III til spillekonsoller PS4 og PS5 med russisk lokalisering i 10 dage. Spillet blev officielt købt fra PS Store, som garanterer dets kvalitet og stabile drift. Lejen leveres af vores service og inkluderer ikke lagringer eller præstationer i spillet, og tillader dig ikke at starte spillet fra din konto. Kontoen, som spillet er gemt på, er oprettet specifikt til udlejning og er ikke til salg. Instruktionerne til at installere spillet er enkle og klare, og detaljerede lejebetingelser hjælper dig med at undgå mulige problemer. Du kan betale for leje med et bankkort uden kommission gennem platformene Enot.io og Freekassa, der er tilgængelige for borgere i Rusland og SNG-landene. Bemærk venligst, at lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store ikke påvirker driften og lanceringen af ​​allerede købte spil.

Dette produkt er en leje af spillet DARK SOULS III til PS4- og PS5-konsoller med russisk lokalisering. Lejeperioden er 10 dage, og spillet er officielt købt fra PS Store, hvilket garanterer dets kvalitet og stabile drift. Kontoen, som spillene er gemt på, er oprettet specifikt til udlejning og sælges ikke, kun lejes i en bestemt periode. Når du lejer DARK SOULS III, vil du modtage data som mail: password, som du skal bruge for at installere spillet på din konsol. Installationsvejledningen er meget enkel og overskuelig, og detaljerede lejebetingelser hjælper dig med at undgå mulige problemer. Internettet skal være konstant forbundet. Betingelserne for at leje et spil (konto) er som følger: spillet startes fra den udstedte konto; Konti har ikke et PS Plus-abonnement; enhver manipulation med produktet med det formål at tage det i besiddelse eller at ændre data indebærer et forbud mod at bruge produktet uden at refundere restbeløbet for ubrugt tid; minimumslejeperioden er 10 dage, og hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke, i dette tilfælde kan vi tilbyde dig rabat på den efterfølgende leje; Kontoen kan ikke overføres til tredjepart. Nyd spillet med DARK SOULS III (PS4/PS5/RU) Lej 10 dage!


***


DARK SOULS III (PS4/PS5/RU) 10-dages leje er et tilbud om at leje et spil til PS4- og PS5-platformene i 10 dage. Kontoen, som spillet er placeret på, er personlig og oprettet af sælgeren. Spillet blev officielt købt fra PS Store, som giver garantier til køberen. Efter betaling og adgang til kontoen kan køber downloade og spille DARK SOULS III på denne profil i 10 dage.

Denne type aktivering er velegnet til dem, der er ligeglade med redninger eller præstationer i spillet, og som er klar til at starte spillet fra deres konto. Instruktioner til installation af spillet inkluderer oprettelse af en ny bruger og indtastning af oplysninger på PS4- eller PS5-platformen og derefter download af spillet fra dit bibliotek med købte spil. Efter udløbet af 10-dages lejeperioden vil kontooplysningerne blive ændret, og kontoen skal slettes.

Betingelser for leje af et spil (konto) inkluderer lancering af spillet fra den udstedte konto, fraværet af et PS Plus-abonnement på kontoen og manglende evne til at overføre kontoen til tredjeparter. Minimum lejeperiode er 10 dage. Hvis spillet afsluttes tidligere, refunderes pengene ikke, men sælger kan tilbyde rabat på en efterfølgende leje.

Betingelserne for at installere et spil (konto) omfatter kun at installere en konto på én konsol og spille på disse konti, som du modtager. Du kan ikke få adgang til Sony-webstedet fra denne konto, og dine kontooplysninger kan ikke ændres. Kræver en permanent internetforbindelse.


***


  1. Fantastisk gameplay og spændende historie!
  2. Grafikken er i top – spillet ser godt ud på PS4/PS5.
  3. Brugervenlig grænseflade og enkle kontroller.
  4. Et godt valg for RPG og actionspil elskere.
  5. Sværhedsgraden af ​​spillet tilføjer yderligere appel og interesse.
  6. En fascinerende verden og mange interessante karakterer.
  7. Multiplayer-tilstand giver dig mulighed for at slutte dig til spillere fra hele verden og spille sammen.
  8. Unikke chefdesigns og unikke kampe med dem.
  9. Spillet er meget genspilbart - du kan opdage noget nyt hver gang.
  10. Spillet giver dig mulighed for at have det sjovt og nyde et eventyr i en fantasiverden.



Ejendommeligheder:




DARK SOULS III er et vanedannende spil, der får dig til at vende tilbage til endnu en leg!

Grafikken og lyddesignet i DARK SOULS III er i top og skaber en utrolig realistisk spilstemning.

Spillet er ret svært, men når du finder din rytme, er det bare uforglemmeligt!

DARK SOULS III er en fantastisk mulighed for at teste dine evner og teste dine evner i kamp.

Et stort antal egenskaber og færdigheder, som du kan udvikle, gør spillet endnu mere interessant og spændende.

DARK SOULS III er et vanedannende spil, der tvinger dig til at tænke og træffe beslutninger, hvilket gør det endnu mere vanedannende.

Spillet giver en enorm verden at udforske, fuld af mysterier og hemmeligheder, som du kan afsløre.

DARK SOULS III er en rigtig udfordring for enhver gamer, der leder efter nye og spændende spil.

Et stort antal fjender med forskellige evner og karakteristika gør spillet endnu mere interessant og varieret.

Spillet har en utrolig genspilbarhed, da du kan gennemspille det på en række forskellige måder og få forskellige afslutninger.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)